login |

Délelőtti videó 6.: Fear City: New York vs The Mafia

2020. 07. 22. 12:40 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: doku, video,

Elég érdekesnek tűnik a Netflix mai dokusorozat-premierje, A félelem városa: New York a maffia ellen.

A 70-es években még a maffia uralta New Yorkot. A széria azt mutatja be, ahogy az FBI letörte a hatalmukat, és egy Maffia Bizottsági tárgyalással véget vetett a legbefolyásosabb család aranykorának. Mivel a tovább mögötti előzetes magyar feliratot is kapott, így kiemelt projekt lehet a platformnál.

Felirat nélkül:

1 hozzászólás Ne habozz!

Muhito - 2020. 07. 22. 22:45

Gyorsan le is daráltam,amint elérhetővé vált,ugyanaz a problémám vele mint a témában sok már látott dokuval,hogy megfognak egy bizonyos szegmenst amire időben több hangsúlyt fektetnek és el is kezdek nagyon ráfokuszálni aztán jön megint a gyors haladás és az FBI,rendőri szervek,igazságszolgáltatás diadalmenete,ami kétség kívül nagy győzelem volt New York számára. A szervezeti felépítest,a neveket és főbb gyilkosságokat,már kívülről sorolom,de a rengeteg szakszervezet és illegális tevékenység és szertehálozó korrupció és politika illetve a mindennapok,sosem lettek tematikusan bemutatva,nyilván rengetegen meghaltak,illetve nem beszéltek de ebben a témában még mindig óriási a potenciál hiszen évtizedeket ölel magában.Megnéznék egy sorozatos koncepciót mondjuk egy Narcos mintára akár a maffia kialakulásáról,olaszok bevándorlásától,vagy az őshazától napjainkig vagy csak az amerikai olasz maffiáról,vagy egy adott korszakról,évtizedről de arról szerteágazóan,kidolgozottak és részletesen,sok film és sorozat nekiindult már ennek de mindig volt hiányérzetem..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz