login |

Hírszerda – Grantchester 6. évad! Hetty Feathers-kasza!

2020. 07. 22. 09:20 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: – + HBO GO: Ramy 1-2. évad + Netflix: A norheimi vikingek 3. évad, Szerelem az autizmus spektrumban 1. évad, A félelem városa: New York a maffia ellen 1. évad
 • Premier: Gardening Together with Diarmuid Gavin S1
 • Teljes évados premier: Fear City: New York vs The Mafia S1 (Netflix), Love on The Spectrum S1 (Netflix)
 • (Tegnap jeleztétek, hogy a Netflix-es How To Sell Drugs Online (Fast)-on nincs magyar felirat, és kiderült a turpisság, miszerint az csak a magyar felületen látszik – ugyanez a helyzet az 1. évaddal is. Sőt, míg az angol felületen az első évad csak audio leírásos angol szinkronnal érhető el, a magyaron a normál angol szinkron is hallható. Érdekes bug, ha többen jelzik nekik a felületen, talán javítják.)
 • Magyar premier – National Geographic: 08.02 Kérgesszívűek (Barkskins) 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: 08.07 Nyílt tenger (Alta Mar / High Seas) 3. évad
 • A Moone Boy szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: Norsemen / Vikingane S3
 • Újabb szinkronok az HBO GO-n: Modern család 11. évad, Batwoman 1. évad, Legacies – a sötétség öröksége 2. évad, A pénz hálójában 2. évad,
 • Itt olvasható a Vanity Fair elég alapos cikke Peter Lenkov, a Hawaii Five-0, a MacGyver és a Magnum PI showrunnerjének pár nappal ezelőtti kirúgásának körülményeiről (belső források, sok esetleírás, pro és kontra tapasztalatok, ügyvédi reakciók) – a korábbi, igazából hatástalan HR-es panaszok után Lucas Till, a MacGyver főszereplőjének jelzése hozta ezt az eredményt. Ez már nem az első és nem is a második CBS-es ügy (ld. NCIS, Bull, NCIS: New Orleans), ami azért elég beszédes a csatorna kapcsán, hogy meddig néznek el bizonyos dolgokat
 • A Lucifer 5. évadjában a fekete-fehér és a musical rész mellett lesz egy olyan epizód is, ami egy arrogáns showruner meggyilkolásáról szól, aki az Ördögről készített egy krimisorozatot, amiben a Sátán nyomoz.
 • A FOX által 2. évadra berendelt The Moodys nem ünnepi temtikájú eventsorozatként fog visszatérni, hanem egy 6-13 részes normál sorozatként.
 • Az élőszereplős Cowboy Bebop-sorozatban az anime pár gonosztevőjét ki fogják emelni, és sokkal átívelősebb sztorit kreálnak a’la The Witcher, az epizodikusak helyett
 • Karanténforgatás: A Yellowstone 4. évad forgatása augusztus közepén indult volna, és lehet, hogy akkor is fog indulni, hiszen a sorozat egy Montana állambeli ranchon forog, ami eléggé távol áll a járványtól. Szóval elég jók az esélyek, hogy sikerül beindítani.
 • A tervezett, de lelőtt The Dark Tower-sorozatban Stephen King is feltűnt volna konkrét karakterként, bár odáig nem jutottak el, hogy meg is egyezzenek arról, hogy ő alakítsa sajátmagát, vagy más.
 • A Hulu beszállt Neil Cross ITV-s sorozatába, a The Sister-be.
 • A The Apprentice UK is csak 2021-ben fog új szezonnal jelentkezni a BBC-n.
 • Emmy-interjúk: Gillian Anderson (Laurie – Sex Education), Toby Wallace (Cambell – The Society), Megan Ganz (a Mythic Quest: Raven’s Banquet showrunnerje), Jason Hehir (a The Last Dance rendezője),
 • A Solutions Research Group 13 Must Keep TV-felmérésén a Netflix végzett az első helyen, megelőzve az ABC-t, és másik három országos csatornát.
 • Készítői szerződés: Tara Duncan – Hulu, Sebastian Hofmann – Endeavor Content
 • Az ITV berendelte a Grantchester 6. évadját.
 • A CBBC elkaszálta a Hetty Feathers-öt, a most lement, tavalyi filmet követő 6., 3 részes évad tehát az utolsó is egyben.
 • A Quibi berendelte a Nikki Fresh 2. évadját.
 • A The Watchmen csapata beszél arról, hogy hozták össze a lincselős jelenetet.
 • Idei dráma sorozatfőszereplők beszélnek arról, hogy milyen fejest ugrani az ismeretlenbe sötét tónusú karaktereikkel.
 • Pilotszerep: Lucy Liu – Bossy (ABC),
 • Interjú: Sarah-Violet Bliss és Charles Rogers (a Search Party készítői), Don Cheadle (Mo – Black Monday), Weruche Opia (Terry – I May Destroy You), May Calamawy (Dena – Ramy),
 • Ha valóban elindul az Odaát 13. évadja után azonnal a 14. is az M2-n, akkor valószínűleg majd annak végeztével kezdenek el ismételni, és akkor jöhet a 12. évad végre magyarul.
 • Új sorozat: Mulligan – Netflix, 20 rész, animáció, készítő: Robert Carlock és Sam Means, executive producer: Tina Fey, miután egy földönkívüli támadás elpusztítja a Földet, az emberiség túlélő hányadának lehetősége van nulláról felhúznia a társadalmat. Vajon ezúttal sikerül nekünk? És vajon tudja valaki a túlélők közül, hogy kell mondjuk… földet művelni?
 • Pilotberendelés: Minx – HBO Max, készítő: Ellen Rapoport, executive producer: Paul Feig, a 70-es évek Los Angeles-ében játszódó történet egy komoly, fiatal feministáról, aki összeáll egy lepukkant kiadóval, hogy elkészítse az első, nőknek szóló erotikus magazint.
 • Pilotszkript: cím nélküli fél órás dramedy – FX, készítő és rendező: Matthew Weiner. A történetről semmit nem tudni, csak annyit, hogy van benne rejtély faktor, valamint hogy Charlie Kaufman-szerű különc, komikus hangneme lesz.
 • A Sky History berendelte a Forged With Steele 2. évadját.
 • Tamera Mowry kiszállt a The Real-ből.
 • Az HBO Max A World of Calm címmel rendelt be 10 részre egy sorozatot a meditációs és relaxációs alkalmazás nyomán. Ebben hipnotikus képeket fognak adni, miközben A-listás sztárok narrációját hallgathatja a néző. Közreműködnek: Mahershala Ali, Idris Elba, Oscar Isaac, Nicole Kidman, Zoë Kravitz, Lucy Liu, Cillian Murphy és Keanu Reeves.

12 hozzászólás Ne habozz!

Tomi - 2020. 07. 22. 09:27

Ha már HBO GO és szinkron, akkor mi a helyzet a Mr. Robot 4. évadával? Ncoreon már fent van szinkronosan vagyis leadták, akkor meg miért nincs a GO-n?

winnie - 2020. 07. 22. 09:43

A Mr. Robot szinkronját nem az HBO készíti, hanem az Amazon. Ott kapott premiert a sorozat, oda jött ki magyarul. Az HBO csak átveszi afféle másodsugárzásként. Jönni fog oda is, csak ki kell várniuk némi időt, míg a jogok erre engedélyt adnak. Ezért nem jön azonnal a Walking Dead vagy a Légió sem oda. (Esetleg meg lehet nézni, hogy a 3. évad a kint premierhez képest mennyivel később jött, és akkor talán megsaccolható, hogy most mikor jön.)

Mz/x - 2020. 07. 22. 10:39

“Újabb szinkronok az HBO GO-n: … Batwoman 2. évad” – ezt lehet elírtátok.

CrashBoostZoom - 2020. 07. 22. 11:00

Minél több hír jön az élőszereplős Cowboy Bebop-ról én annál jobban aggódon értem. Egyszerűen annyi mindent próbálnak beletuszkolni pusztán azért mert formátum miatt több képernyőidőt kell kitölteni.

winnie - 2020. 07. 22. 11:08

CrashBoostZoom: arról szól ez a hír, hogy csak pár rosszfiú lesz, és a sok kisebb sztori helyett kevesebb nagy lesz – ez pont az ellenkezőjét mondja nekem, miszerint mélyebben akarnak belemenni a dolgokba (ahogy az egyébként is szinte minden adaptációra igaz), kevesebb mindent beletenni, hogy bőven legyen mivel foglalkozni a későbbi szezonokban is.

a netflixnél egyébként olyan, hogy képernyőidő, nem is nagyon létezik, hiszen a gyártó maga döntheti el, hogy a rendelkezésére álló epizódos költségvetésből 35 vagy 58 perces részt forgat. ami szabott, az az epizódszám, és mivel nincs korlát, ezért sokszor a netflixes sorozatok részei nem 40 percesek, viszont ennek hátulütője az a gyártó számára, hogy ugyanannyi pénzből kell kihozni a hosszabb részeket.

Franky - 2020. 07. 22. 11:10

Hellóka.Nem tudja vki hogy a Stargirl című sorozat le lesz majd vmikor szinkronizàlva? Èrkezik majd vhova,vmikor?

Scat - 2020. 07. 22. 11:13

Az online droghoz már egy éve ilyen bugos a felirat. Supportokkal nekem még nincs jó tapasztalatom. Meg egy év alatt senki sem vette észre? Nem is érdekli őket.

De ilyen amúgy a We are the wave is. Német sorozat, de csak magyar felületen van hozzá magyar felirat.

winnie - 2020. 07. 22. 11:46

Franky: mivel az hbo go-n van itthon, ezért lesz lineáris hbo csatornán is. és valamikor lesz szinkronja is.

devy - 2020. 07. 22. 12:41

Több, mint három hónaptelt el a The Walking Dead 10. évadának utolsó levetített epizódja óta. A világjárvány még mindig itt van, de most végre megkapunk néhány információt arról, hogy mikor érkezik a 10. évad fináléja.

Angela Kang válaszolva egy Instagram megjegyzésére, azt mondta, hogy a 10. évad záró dátumát a virtuális Comic Con-on, július 24-én teszik közzé..

karit - 2020. 07. 22. 18:21

“A tervezett, de lelőtt The Dark Tower-sorozatban Stephen King is feltűnt volna konkrét karakterként”

Szóval nem csak feltépik a sebeket, de még sóval is behintik. Vagy mi másra jók az ilyen hírek? :(

dragon1986 - 2020. 07. 22. 18:46

Peter Lenkov

elég durva csak azt nem értem hogy okos kütyük korában 30 ember közül egy sem tudott bizonyítékot szerezni

ha rendszeresen telefonon ordít velem a főnök 2 gombnyomás és felveszem, minden hívás fogadás előtt RECORDING TURN ON vagy akár egy másik telefonnal diktafonnal

helyszíni megaláztatásokat is telefon rögzítem, eddig 2x behivott az irodába hogy szavakkal terrorizáljon 3. alkalommal nem valószínű hogy a s3ggemet nyalja csak biztonság kedvéért elinditom a hangrögzítést
vagy bár ki más sunyiban videózzon ha nem csak irodában hanem egyéb helyeken is zaklat ha egyedül vagyok és jön és általában jön szekálni akkor csapdát lehet állítani.

nehogy már 12 év alatt ne lehessen egyszer sem nyakon csípni.

winnie - 2020. 07. 22. 19:44

dragon1986: az elmúlt 50 évben hány embert csíptek nyakon, és hány ember csinált azt, amit akart? pont azért, mert nem csípnek nyakon.

aki hallgatja mondjuk a children of tendu podcastet, ott a két sorozatkészítő első alapszabályként a “don’t be a dick”-et mondja a showrunneröknek. mert tapasztalatból ők is tudják, hogy vannak ilyenek. és olyanok is, akik eltűrik és védik őket bizonyos érdekek miatt, így mindenki jobban jár, hogy ha nem tetszik neki a dolog, akkor elmegy. megszoksz vagy megszöksz. senki nem konfliktusra utazik. senkinek nem célja bármi stigma. senki nem kötődik annyira az éppen aktuális sorozatos melóhoz, hogy mindenképp maradni akarjon. senki nem akar később nem elhelyezkedni.

“nehogy már 12 év alatt ne lehessen egyszer sem nyakon csípni.”

biztos van ilyesmire válasz, de ahogy én látom: nyilván nem azért nincs, mert nem lehetett volna (bizonyíték), hanem mondjuk azért, mert senkinek nem célja, hogy harcba bonyolódjon nagy hatalmú emberekkel. egyrészt miért akart volna bárki is bizonyítékot szerezni? ha történik valami, akkor az eleve MOST történik (és sokszor egyedi az eset), de készülni nem fog ilyesmire bárki. nem csak azért, mert nem tudja, hogy mikor mi fog történni, senki nem előidézni akar ilyesmit, és senki nem fog készülni arra, hogy valami olyasmire kerül sor, amihez később bizonyítékot kell szolgáltatni. nyilván előfordult és elő is fog fordulni, hogy valaki rendelkezik ilyesmivel, de én csak a saját példámból tudok kiindulni, még senki jelenlétében nem indítottam el rögzítő eszközt azért, hátha valami kompromittálóra teszek szert:)

“ha rendszeresen telefonon ordít velem a főnök 2 gombnyomás és felveszem, minden hívás fogadás előtt RECORDING TURN ON vagy akár egy másik telefonnal diktafonnal”

ahogy írtam fent, a kérdés csak az, hogy mit nyersz ezzel? csak veszíthetsz. még akkor is, ha megtart esetleg az új főnök, hiszen a folyamat/eljárás eléggé ki tudja készíteni az embert akkor is, ha áldozat. nem csak mondjuk az esetleges kirúgásig, hanem még bőven utána is, hiszen ki tudja, hogy a mostani whistleblowereknek még mennyit kell jogi procedúráznia.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz