login |

Hírpéntek – Virgin River 3. évad! Private Eyes 5. évad!

2020. 07. 24. 09:06 - Írta: winnie

29 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: – + Netflix: Ereszd ki a hangod! Spanyolország 1. évad, Sárkánylovasok Mentőosztag: A Dalszárnyú titka + Holnapi magyar premier: 104-es szoba 4. évad
 • Premier: Tacoma FD S2 (nyári), Bringing Up Bates S9 (nyári), Lost Resort S1, Wonders of the Coast Path S1, Eat Shop Save S4, Build Me Up S1 + Finálé: Blindspot S5, The Loud House S4, Celebrity Watch Party S1, Design At Your Door S1 + Dragons: Rescue Riders-film (Secrets of The Songwing)
 • Teljes évados premier: Tig n’ Seek S1 (HBO Max), Dog House S1 (HBO Max), Sing On! Spain / A Cantar S1 (Netflix), Rogue Trip S1 (Disney+), If You Give a Mouse a Cookie S2 (folytatás – Amazon)
 • Új standup-különkiadás: Jim Gaffigan: The Pale Tourist (Amazon – 2 rész!)
 • Magyar premier – Izaura TV: 08.02 Ha szólít a remény (When Hope Calls) 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: 08.14 Aljas John / Mocskos John (Dirty John) 2. évad (Dirty John: The Betty Broderick Story)
 • Az RTL Klub-ra Egy csodálatos asszony címmel érkezik 08.03-án egy 2017-es török telenovella.
 • A The Walking Dead 10. évados valódi fináléja kapcsán egy Deadline-cikkben negyedik negyedévet emlegetnek tévés premierként.
 • A Netflix a II. negyedévben 10 millió új előfizetőt szedett össze, így 193 milliónál tart. Ezzel felülmúlta az előrejelzéseket, és a tavalyi hasonló időszakos eredményét.
 • Új sorozat: Scenes From A Marriage – HBO, készítő: Hagai Levi, főszereplők: Michelle Williams és Oscar Isaac – Ingmar Bergman klasszikusa filmje (itthon: Jelenetek egy házasságból) alapján, egy jelenkori amerikai párról, az eredeti szerelem, utálat, vágy, monogámia, házasság és válás ábrázolásával.
 • Itt megnézhető a Hawaii Five-0 10. évados fináléjának egyik cliffhangerje, amit a kasza hírének bejelentése után kivágtak a részből, hogy ne keltse lezáratlanság látszatát. Adam-mel kapcsolatos.
 • Karanténforgatás: A Netflix Ázsiában áll legjobban a készülő sorozatok újraindítása terén, hiszen amellett, hogy Dél-Koreában teljesen le sem álltak, Japánban is folytatódott például a The Naked Director S2 forgatása. És ugye most zajlanak jó pár európai országban az előkészületek, a németeknél, angoloknál, franciáknál, olaszoknál, spanyoloknál és lengyeléknél is.
 • Patty Jenkins, a Wonder Woman-mozifilm rendezője elmondta, hogy egy animációs sorozat elkészítéséről tárgyalnak, amiben a főhős hazáját, Themiszkürát mutatnák be.
 • A Wynonna Earp 4. évadjának forgatása nem fejeződött be a koronavírus miatt, így a Syfy első nekifutásra csak 6 rész fog leadni a szezonból.
 • Az Animal Planet 07.25-én Surviving Joe Exotic címmel ad le egy dokut, ami a Tiger King-es időket túlélő állatokra fog fókuszálni.
 • Most ért véget, de azért leírom, hogy a FOX kibővítette a Celebrity Watch Party első szezonját egy epizóddal, ami utalhat arra, hogy nem elégedetlenek.
 • Amerikára az Acorn Tv vette meg a brit The Other One jogait.
 • Ty Burrell frissen gründolt produkciós cégével gyártói szerződést kötött a 20th Century Fox Television stúdióval.
 • A The Bold Type 4. évados fináléját az utolsó pillanatban megvágták – azonban Ausztráliában az eredeti változat ment le. Az új verzióban Kat kapcsolatának véget tudnak vetni minden további nélkül a folytatásban, míg a régiben még bármi lehet egy üzenetváltás során. (Nem tudni, hogy ennek mennyi köze van ahhoz, hogy a Kat-et alakító Aisha Dee Instagram-os bejegyzésben kritikusan írt a 4. évados történetszáláról, amit karakteridegennek vélt. Magát a posztot érdemes elolvasni, mert elég sokat ír saját történetéről, arról, hogy milyen behatások érték pályája során a bőrszíne kapcsán, illetve, hogy a sorozat hogy kezelte kreatív oldalról (írók, rendezők, fodrászok) azt, hogy ő is kiemelt szereplő.)
 • Emmy-interjúk: Vince Gilligan (a Breaking Bad: El Camino rendezője), Lou Eyrich (a Hollywood jelmeztervezője), Betty Gilpin (Debbie – GLOW), Amy Roberts (a The Crown jelmeztervezője),
 • A Netflix berendelte a Virgin River 3. évadját.* Ez még nem hivatalos, de a Produkciós Közlöny lehozta a forgatáskezdés időpontját, és az elmúlt hónapokban ezek alapján megelőlegezett infók eddig elvileg mindig valósnak bizonyultak. De 100% csak akkor lesz mindez, ha hivatalosan is bejelentik. (A hivatalos bejelentésről nem lesz jelzés hírben, mert nem akarunk duplázni, csak akkor szólunk, ha véletlenül mégsem kerül sor rá, de ilyen eddig még nem fordult elő.)
 • A Global berendelte a Private Eyes 5. évadját.
 • Jordan Cahan és David Caspe, a Black Monday készítői beszélnek a szezonzáróról.
 • Idei komédia sorozatfőszereplők beszélnek arról, hogy melyik kollégájuk képes folyton elérni azt, hogy elröhögjék magukat.
 • Pilotszerep: Justin Linville, Aya Cash – This Country (FOX),
 • NFL helyett MLB? A SportTv a bukott profi amerikai focis jogok “helyett” az amerikai profi baseball jogait zsákolta be és a héten már három közvetítéssel is jelentkezik a most induló bajnokságból. Kommentátorok lesznek: Bartha Zoltán, Haraszti Ádám és Méhes Gábor, a szakértők egyike pedig Kovács Sándor lesz, aki anno Németországban is baseballozott félprofiként.
 • A TV2 egy éven belül el fogja indítani digitális platformját, a TV2Play-t.
 • Új sorozat: Nhiem – német, készítő: Heinrich Hadding, rendező: Roger Donaldson, egy 19 éves filmes hallgatóról, aki kénytelen abbahagyni az iskolát, hogy a vietnami háborúban harcoljon, és idővel a vietkong dokumentaristájává válik.
 • Pilotberendelés: Delta Blues – csatorna nélkül, készítő: ??, főszereplő: Terrence Howard és Evan Ross – előbbi rendező is – W.C. Handy, a Blues apjának igaz története alapján. Az 1903-ban, a Mississippi-Deltában induló történet főhőse életében először hall blues zenét egy magányos zenésztől, és mivel akkortájt a vándorzenészet (nem tudom, hogy fordítsam a ‘minstrel’-t) volt a legnépszerűbb szórakozási forma, ezért egy együttest alapít, mely sikerrel tör a hírnévre. Később az afroamerikai folkzene behatásait megismerve új együttest indít, így teremtve meg a blues zene alapjait. Azonban a sikernek komoly ára van a fehér kultúrában.
 • Az MTV berendelte a The Challenge 36. évadját.
 • Vanderpump Dogs címmel spinoffot kap a Bravo dokureality-je, a Vanderpump Rules – a Peacock-on. A sorozat jó eséllyel a főszereplő kutyás alapítványáról fog szólni.
 • A Comedy Central International 10 részre bekért egy online standup különkiadásokból álló sorozatot az Edinburgh Festival Fringe Society-vel együttműködve. Ebben tíz feltörekvő komikus fog virtuális közönség elő előadni. A részek csak 7 percesek lesznek és a CC International közösségi felületein lesznek elérhetőek 08.17-től a tévés premierjük előtt.

29 hozzászólás Ne habozz!

Franky - 2020. 07. 24. 09:32

Gondolom majd október tàjt èrkezik az èvadzàró a Twd-ből!
Akkor nem is lesz új èvad idèn?
Úgy emlékszem mindig október tàjt szokott kezdeni..

Hádész - 2020. 07. 24. 09:37

The Boys 3. évad berendelve.

winnie - 2020. 07. 24. 09:38
winnie - 2020. 07. 24. 09:39

Franky: az új évad már tavasszal esélytelen volt, hiszen még azt sem tudni, hogy mikor kezdhetik el forgatni. tény, hogy pont Georgia állam jár elöl a forgatásindításokban, plusz most derült ki a héten az első casting hír, amik arra utalhatnak, hogy nemsokára nekilátnak (vagy neki is láttak), de nem hiszem, hogy idén jönne.

Hádész - 2020. 07. 24. 09:40

winnie: De az még nem hivatalos infó volt, most már az.

winnie - 2020. 07. 24. 09:49

Persze, tudom, de ahogy írom a fenti blokkban is, nem akarunk ezekre ráduplázni, mert az elmúlt egy évben eddig minden ilyen forgatási időpont-bejelentés későbbi hivatalos berendelés-bejelentéssel is járt.

De tény, hogy tegnap hivatalosan is bejelentésre került a dolog.

juhaszvik - 2020. 07. 24. 10:36

Még ma belenézek, hogy hogyan sikerült az MLB-s közvetítés. Mondjuk nekem alapból nem túl izgi az a sport, hozzá képest az amifoci a sok holtidejével is egy vidámpark és egy csatatér keveréke.
További problémám, hogy a thome a műsorújságában még nem írta be, így több, már nem aktuális műsor felvételével tudtam csak intézni a dolgot.

winnie - 2020. 07. 24. 10:43

egyszer én is bepróbálom, hogy valamennyire képben legyek, meg kíváncsi vagyok, milyen szinte lesznek a kommentátorok – totál laikus vagyok, szívesen megtanulnám az alapokat.

szerintem amit adhat a baseball, az, mint az amerikai fociban az elsőbálozó számára annyira nem észlelhető stratégiai megközelítés, mármint ami a dobom-elütöm dolgokon kívül történhet, kvázi ez áll legközelebb egy társasjátékhoz mondjuk.

Avera - 2020. 07. 24. 11:24

Virgin Rivernek S3-nak nagyon örülök, nem tudnám megfogalmazni miért, de egyszerűen “csak” szerettem nézni az első évadot (klisék és a teljesen felesleges “város-széli-táboros” mellékszáll ellenére is).

Tibi - 2020. 07. 24. 11:30

Végigolvastam Aisha Dee instagramos kiírását, nagyon torokszorító amit ír, és még szomorúbb az, hogy hiába telt el ~10 nap a bejegyzése óta, sehol se találkoztam a dologgal, pedig olyan dolgokról ír, amiről beszélni kellene, és rendezni a háttérben is…

DenisaW - 2020. 07. 24. 11:41

Sziasztok!
A Private Eyes berendelésnek örülök, jó kis sorozat. Viszont lehet tudni valamit a 4. évadról, és annak kezdéséről? Nem nagyon olvasni róla sehol sem.
Köszi!

winnie - 2020. 07. 24. 11:44

tibi: jelezte abban, amit írt, hogy beszélt a készítőkkel, szóval remélhetőleg jelen van a kommunikáció, és a színfalak mögötti dolgok, legalábbis ami az írókat illeti, az első két évadra voltak leginkább jellemzőek, azóta már jobb a helyzet.

winnie - 2020. 07. 24. 11:44

DenisaW: szerintem kanada is tartalékol, de tippre ősszel jönni fog.

Diapolo - 2020. 07. 24. 12:14

Winnie&Juhaszvik

Egy nagyon jó sport a baseball, nem amerikai szemmel is. Ami nekem a többi major sporthoz (NFL kivétel) hasonlóan problémán, hogy túl hosszú az alapszakasz. Vannak fanatikusok, akik minden játéknapot visszanéznek, én többnyire már az NBA és az NHL kapcsán is csak heti szinten követem a történéseket, így van ez az MLB-vel is, de régóta vártam, hogy itthon is valaki lecsapjon rá. Szerintem egyszerű, gyorsan megkedvelhető sportág, de talán ez az, ami a leginkább amerikai. Az eladhatóság szempontjából pedig ez egy nagyon fontos tényező lesz.

Silver-sama - 2020. 07. 24. 12:15

Lehet legális módon nézni amerikai Netflixet?

Avera - 2020. 07. 24. 12:26

Átállítod a nyelvet angolra, az nem megoldás?

Nálam angol nyelvre van állítva és eddig bármilyen világpremiert hirdettek meg Netflixen, azok közül én mindegyiket néztem még aznap (vagy, ha nem is néztem konkrétan, de megjelent a kínálatban), igaz néhány esetben magyar lokalizáció nélkül, csak angol és egyéb nyelvű felirattal.

winnie - 2020. 07. 24. 12:35

a netflixen a sajátsorozatok globálisak, de a vásároltak már földrajzihely függők, szóval az egyéb kínálta amerikaban jóval gazdagabb.

vpn-nel gondolom az is elérhető.

Diapolo - 2020. 07. 24. 12:48

vpn segít, igen, egy darabig, amíg használtam vpn-t nálam minden gond nélkül ment, a Netflix is.

Avera - 2020. 07. 24. 12:56

Oh, akkor ma is tanultam valamit :) Köszönöm az infót és sorry a rossz tanácsért.

Silver-sama - 2020. 07. 24. 12:58

Vásároltakat szeretnék nézni. Próbáltam vpn-t, ki is hozta amire rákerestem, de elindításnál érzékelte, hogy vpn-t használok és nem engedte nézni :S

turosz - 2020. 07. 24. 13:12

Bepróbáltam tegnap az MLB-t, de egyelőre kaszaszinten mozog.
Eleve nem értem, hogy egy nálunk “új” sportág bevezetésekor miért nem csináltak egy felvezetőt némi szabálymagyarázattal, a liga, csapatok, játékosok bemutatásával.
Maga a meccs nekem monoton volt, dob, üt-nem üt, dob… Nincs sem csapat, sem játékoskötődésem, az amcsi sportokat színesítő statok semmit nem mondtak, a magyar közvetítés zavaros volt, Sanyi uralta a stúdiót, szokásosan ötletszerűen bedobálva az infókat, és nyilván a közönség hiánya sem segített az élvezeti faktor növelésében.
Még 1-2 meccset megnézek, aztán kiderül, maradok-e.

Flanker - 2020. 07. 24. 13:14

Belenéztem a baseballba egy fél óráig. A közvetítő csapat (Haraszti + Kovács volt) jó volt, tök jól magyarázták, meg is értettem pár dolgot, de nem kösz nem. Arra viszont őszintén kíváncsi vagyok hogy mondjuk az első évben milyen lesz a fogadtatása.

Diapolo - 2020. 07. 24. 14:12

Silver-sama
Melyiket próbáltad? Nálam az express vpn működött, de egy ismerősöm a NordVpn-nel is sikerrel járt. Az ingyenesek sajnos nem jók, ha esetleg azt próbálnád, azokat többnyire kiszúrja a Netflix.

kiskiraly - 2020. 07. 24. 14:16

Baseball:

Nekem is szokatlan volt a baseball. Európai szemmel elég lassú. Ehhez képest a krikett (szigorúan a “tévébarátabb” Twenty20 és nem a test gémek) és a pesapallo (finn baseball) jóval gyorsabb és kevesebb (== könnyen érhető) szabály van. Ez nyilván hosszú távú befektetés lesz, hiszen újra a 0-ról kell felhozni egy sportágat egy vadidegen néző számára.
Nyilván ott vannak a youtube tutorial videók, de ugye egy nézőnek fel kell kelteni egy érdeklődését ahhoz hogy rá is keressen.

Lehet hogy ha a rögbi-t választották volna jobb lett volna. Ha az amerikai focit szabályait vágod pár perc alatt megérted a rögbit is (és ugye ott nincs olyan, hogy 1 & 10). Bár a nagy üközésekkor én is felszisszenek…

DigiSport próbálkozott vele anno adta a Rögbi vb-t (nem a japán rendezésűt hanem az azelőttit). Nem egy fiatal fickó volt a szakkommentátor, de értelmesen magyarázott.

Meglátjuk.

DarkEagle - 2020. 07. 24. 14:40

“Vásároltakat szeretnék nézni. Próbáltam vpn-t, ki is hozta amire rákerestem, de elindításnál érzékelte, hogy vpn-t használok és nem engedte nézni :S”

Gondolom mert ingyenes VPN-t használtál. Az ingyenesek 98%-át felismeri a Netflix és más Streaming szolgáltató is amit meg nem az eléggé lassú. Nálam az UrbanVPN az egyetlen ingyenes ami működik egyébként de ha nem bánod hogy fizetsz VPN-ért ami amúgy megéri ha biztonságban akarsz böngészni akkor a legtöbben az ExpressVPN-t ajánlják vagy a TunnelBear-t.

De igazából teljesen mindegy melyikre fizetsz elő mert az ár általában hasonló mindegyiknél a lényeg hogy mit kapsz a pénzért. Azt kell nézni általában hogy XY VPN szolgáltató mennyi lehetőséget ad. Keress rá Google-ben hogy Best VPN vagy ilyesmi és találsz egy csomó tesztet abból kiderül kb hogy melyikre érdemes előfizetni.

Silver-sama - 2020. 07. 24. 16:03

Kösz srácok. Kipróbálok valami fizetőst.

Mom - 2020. 07. 24. 20:33

Nekem fizetős van, de még azzal is megesik, hogy pár epizód után kiszúrja. Olyankor bezárom, szervert váltok és utána engedi. Én mondjuk kicsit macerásabbnak találom, mint amire számítottam, de összességében működik. Ja és én azt figyeltem meg, hogy amikor amerikai idő szerint is normális időben néztem, akkor eléggé lassú volt, gondolom terheltebbek a szerverek. Ajánlatos mondjuk egy reggeli óra, mert akkor ott, az éjszaka közepén, viszonylag kevesebben szívják a netet.

Baseball: nem akartok egy külön posztot neki?
Egyébként nekem is ez volt életem első meccse, de bakancslistámon volt, hogy meg szeretném tanulni a legfontosabb szabályokat ehhez a sporthoz is, szóval ezt a szezont valószínűleg mindenképpen ki fogom húzni.

Volt pár szabályismertetés menet közben, ami kellett is. A sport tv által ajánlott ismertetőket én előre elolvastam/megnéztem, így nem tudom, mennyire volt érthető az avatatlan fülnek, de nekem teljesen világos volt ahogy magyaráztak.
De az üresjáratokban nem nagyon próbáltak meg több részletre kitérni, mint amire az éles helyzetben lehetőség lett volna. Nyilván a rutinos nézőknek is akartak nyújtani valamit, de engem a csapatok aktuális helyzete, meg a játékosok igazolása és statisztikái a legkevésbé sem érdekeltek még ezen a ponton. Kicsit több eredettörténet, hogy mi miért, az sokkal jobban lekötött volna.
Szóval a játék maga nem túl izgalmas, de egy kicsit színesebb kommentálással fel lehetne dobni. Ebben biztos fognak még ők is fejlődni, hiszen ez nekik is új terep.

winnie - 2020. 07. 24. 21:26

hát…, nehéz lenne sorozatos temának eladni:)

Mom - 2020. 07. 24. 22:07

winnie: ez igaz :D Mivel az NFL-t is az itteni kommentekkel összefüggésben kezdtem el nézni, már el is felejtettem, hogy a sport egy külön műfaj :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz