login |

3 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2020. 07. 26. 14:12

Az eredetit imádtam, ez pedig még huszonéves fejjel is élvezetes volt. Szívesen nézném még, ha lenne folytatása.

Érdekes, hogy magyarul kicserélték a két Frizzle-t. Meghagyták Zsurzs Katit a tanárnő hangjaként, de tulajdonképpen kicserélték a két karaktert.

Mate4182 - 2020. 07. 26. 23:33

Az epizod amikor az egyik fiu narancssarga lesz mert annyi sargarepat eszik eletem egyik legundoritobb kiserletehez vezetett 10-11 evesen…

Kockaztattam, tevedtem es maszatos nem lettem, de kellett egy evtized hogy ujra repat egyek :D

Lengabor - 2020. 07. 27. 01:35

A szinkron sajnos katasztrófa, de mentségére legyen szólva, hogy Simonyi Balázs és Simonyi Piroska már nem szinkronizál. Na de az, hogy az Arnold – Seszták Szabolcs és a Wanda – Mics Ildikó párost miért kellett felrúgni, érthetetlen. Zsurzs Kati az eredeti tanárnő hangja volt, itt meg odaadták a testvérének. Szegény Gesztesi Károly sem él már, hogy elénekelhette volna a főcímdalt magyarul. Erre meghagyták angolul. Bravó.
De ami ennél is rosszabb, hogy az animáció borzasztóan ronda. A nyomába sem ér az eredeti karakterek kinézetének a legtöbb esetben. Egy részt bírtam ebből, pedig a régit nagyon szerettem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz