login |

Délelőtti videó 3.: Helstrom

2020. 07. 27. 11:30 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: video,

Októberben érkezik 10 részes első szezonnal a Hulu-ra ez a Marvel-alapú képregénysorozat.

A történet középpontjában Daimon és Ana Helstorm áll, akik egy rejtélyes, és nagyon erős sorozatgyilkos gyermekei, s ők vadásszák le az emberiség legrosszabb egyedeit. Egyikőjük az etika professzora, de éjszakánként ördögűző, míg a testvére egy aukciós ház vezetője, akinek az igazi szenvedélye a másokat bántók levadászása. Mindeközben mindketten félnek, hogy apjuk visszatér.

Teaser előzetes a tovább mögött. Szereplők: Tom Austen, Sydney Lemmon, Elizabeth Marvel, Ariana Guerra, Robert Wisdom, June Carryl, Alain Uy.

6 hozzászólás Ne habozz!

totoro - 2020. 07. 27. 12:20

Aukciós ház vezető, meg etika professzor…..Ezek az alapsztorik és karakterek olyanok mintha valami nagyon korlátozott készlettel megáldott ai köpné ki őket.

winnie - 2020. 07. 27. 12:43

pedig 50 évvel ezelőtt, amikor megszülettek, még nem nagyon volt ai:) egyêbkent meg végre olyan foglalkozások, amik nem gyakoriak, nem?

DarkEagle - 2020. 07. 27. 16:07

Egyetértek Winnie-vel. Gyakorlatilag nem is láttam még sorozatban ilyen foglalkozással főszereplőket. Legalábbis nem sok rémlik.

Engem mondjuk az jobban foglalkoztat hogy mennyire követik a képregényeket, bár nincs sok szóval elég valószínű hogy a saját fejük után mennek majd. De nem lenne rossz látni azért az igazi külsejét a szereplőknek. Ha sikeres lesz a sorozat akár még láthatjuk Szellemlovast is meg a Jessica Jones-os Hellcat-et is.

Egyébként a nő aki az anyjukat alakítja baromi jó castingnak tűnik. A hangjától kivert a frász kb. :D

m minnifield - 2020. 07. 27. 16:46

Elizabeth Marvel…a neve miatt választották? :D

alvering - 2020. 07. 27. 18:51

@m minnifield Jaja. Mint Alba Baptista-t a Warrior Nunra :)

Enzo - 2020. 07. 28. 01:03

Ígéretes! :)

(továbbá bug report @human: a tag el van írva Helstorm-nak, így rákattintva nem hozza ki a többi cikket a sorozatról)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz