login |

Az Emmy-jelöltek bejelentése élőben

2020. 07. 28. 17:27 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: díjátadó, video,

Ma 17:30-kor bejelentik az idei Emmy-jelölteket, ami ugye a tévés szakma legrangosabb díja lenne. A tovább mögött egy livestreamben lehet nézni, (általában nem szokott magában érdekes lenni, csak a nagyon nerdeknek) Leslie Jones-t, Tatiana Maslany-t, Laverne Cox-ot és Josh Gad-et

9 hozzászólás Ne habozz!

WillTraveler - 2020. 07. 28. 17:49

Ez a bejelentő nő WTF, nem hiszem el

Alain Prosztó - 2020. 07. 28. 18:23

Na jó, inkább elolvasom a listát, mert ez a ripacskodás legeslegalja. EL-VI-SEL-HE-TET-LEN.

DarkEagle - 2020. 07. 28. 18:28

Úgy látszik az Emmy is pályázni akar az év vicce kategóriájára. 15 jelölés a Mandaloriannek? Mire fel? Még a VFX-nél se kellett nagyon megerőltetniük magukat hiszen az Unreal Engine gyakorlatilag helyettük dolgozik. Volt a teljes sorozatban kb 100 mondat és lehet sokat is mondtam. A kosztümök is totál átlagosak voltak. A sztori… ja bocs az nem volt.

Tudom sokan felhördülnek majd de ilyenkor azért tényleg eszembe jut hogy a Disney vajon mennyit fizetett ezért? Erre egyszerűen nincs más magyarázat. 1-2 jelölést még elviselnék de 15-öt?

Mondjuk annyira nem meglepő, elvégre az Emmy a Disney birodalom csatornáját fut.

Haksi - 2020. 07. 28. 18:31

Énis kinyomtam, pedig meghallgattam volna….

winnie - 2020. 07. 28. 19:13

darkeagle: az emmy kozvetites nem az oscar, azt rotaljak evente a csatornak. szerintem nezd meg, hogy a jeloles menete hogy van. plusz ez nem ugy mukodik, hogy egy embernek kene fizetni, hanem nagyon soknak, akik kozul csak egy kell, aki jelenti. plusz az egesz fuggetlen csatornaktol.

sokadjara is: nem akkor teves egy jeloles, ha te nem ertesz vele egyet. ez nem a te listad:)

winnie - 2020. 07. 28. 19:14

meg egyebkent is, pont a celcsoport korosztalyt total nem erdekli vagy befolyasolja az emmy, a disney sem nyer sokat, bar nyilvan publicitas, amit az apple ismkapott volna, ha a mandalorian nem furakszik a morning show ele, de szerintem nekik is lenne penzuk:)

Haksi - 2020. 07. 28. 19:55

Lesz külön posztja a jelöléseknek?

Jencike05 - 2020. 07. 28. 20:44

Oh hát hiányolom a the great – Nagy Katalin a kezdetek c. Sorozatot, bár egy jelölés a pilot rendezés~rt, ha jól láttam . Darkon már meg sem lepődök, hogy nincs a jelöltek között.

DarkEagle - 2020. 07. 28. 21:19

Nyilván túloztam kicsit de azért nem lenne meglepő ha a Disney venne szavazatokat. Plusz lehet hogy a Disney+ gyerekeknek való kb de a Star Wars nem és a Streamingjüknek ez elég nagy reklám ha látja valaki hogy rögtön egy Emmy nyertes (már ha nyer valamit is bár kétlem) sorozat van a tarsolyukban.

Egyébként pont az a vicc hogy az általad említett Morning Show-t sehol sem jegyzik ami azért valljuk be ízléstől függetlenül is vicc hogy nincs a listában. Mármint a színészeket meg a rendezőt leszámítva.

De viccen kívül nem azt mondom hogy sajnálok jelölést a Mandotól bár szerintem egyet sem érdemel de azért 15 erős túlzás. Pláne egy ilyen mezőnyben. Ez megint a Fekete Párduc esete az Oscar-on. Kellett egy nagy név hogy többen nézzék majd az Emmy-t mert már senki se nézi kb sőt a színészek se veszik komolyan mert a fele már bepiálva megy oda. :D

Meg szerintem 10-ből 9 ember rávágná hogy a Baby Yoda maradt meg nekik belőle csak. :D Ami szintén beszédes. Még egy embert nem láttam egyébként mióta a sori porondon van aki azt mondta volna hogy a főszereplő milyen jó karakter, mindenki Yoda-ról beszélt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz