login |

Deputy: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is.

2020. 07. 29. 21:20 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2019/20 finálék, kritika,

Kicsit vakarom a fejem, hogy ebben a FOX-sorozatban mi tetszett az elején. Sokkal nézhetőbbre emlékeztem, viszont szembe a Rookie-val ennek a folytatása kicsit sem érdekelne – de nem is jön majd. Mondjuk egy főbb szálat, ha jól látom lezártak.

Az alap ugye az, hogy valami ősrégi törvény miatt egy vérbeli cowboy kerül a rendőrség élére, ő irányítja innentől. Mivel nem a bürokrácián keresztül emelkedett fel, így nyilván tojik is rá ezerrel, ő csak segíteni akar az embereknek, meg a rendőr munkatársainak.

Na most ez a felállás eszembe sem jutna, ha csak a finálét láttam volna. De erről bővebben a tovább mögött.

Oké, rezgett a rendőrfőnöki állás, más is pályázik rá, és ennek több ember látta a kárát, de azon kívül egy sima zsarus sorozat volt a Deputy. Nem nyomozós, hanem csak rohantak az események után, igyekeztek dolgokat megakadályozni.

Ami szomorú volt, hogy akciót is keveset kaptunk, és az a pilothoz képest is gyengébb volt. Tudom, páran már ott is emlegették, hogy rossz, de a finálé extrán beütött megvalósításilag. Mármint fogtam a fejem, hogy miképp gondolták.

A család drámák pedig… teljesen hidegen hagytak. Ilyen nagy csalódást rég láttam. Volt itthon rajongója egyáltalán? Pedig a koncepció tetszett, de ha modern “régi férfi”-s zsarus sorozat kéne, akkor inkább a Longmire általam kihagyott részei elé ülnék inkább.

Nem csak, hogy nem lennék ott a folytatáskor, de már áldom a fejem, hogy végül gyorsan kiszálltam, mielőtt véletlenül megszokás nézésbe süllyedt nálam.

3 hozzászólás Ne habozz!

Tyberius - 2020. 07. 30. 00:34

Én végig néztem és jól is szórakoztam rajta, de igazából nem emlékszem a végére. Mármint pár momentum megvan, de úgy összességében nem sok maradt meg. Asszem a Tommyval valahogy ugyanígy voltam, de emez még mindig jobban bejött, mint amaz.

Valami tetszett benne azt tudom, meg lekötött. A családi szállal se volt sok bajom. Ugyanakkor a kasza miatt sem sírok. Annyira nem volt jó.

Geza Kovacs - 2020. 07. 30. 01:35

Rettenetesen rossz volt. Egy nagyvárosi cowboy sztorit akartak demokrata jellegű ultraliberális köntösbe öltöztetni, ez meg fából vaskarika. De szerencsére vége van, mint egy rossz álomnak :-)

winnie - 2020. 07. 30. 08:47

szerintem tévút, vagy legalábbis nem szerencsés mindenre politikai színezetű címkéket aggatni. haz ember tetteit nem ezek határozzák meg, hanem saját értékrendje.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz