login |

Deputy: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is.

2020. 07. 29. 21:20 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2019/20 finálék, kritika,

Kicsit vakarom a fejem, hogy ebben a FOX-sorozatban mi tetszett az elején. Sokkal nézhetőbbre emlékeztem, viszont szembe a Rookie-val ennek a folytatása kicsit sem érdekelne – de nem is jön majd. Mondjuk egy főbb szálat, ha jól látom lezártak.

Az alap ugye az, hogy valami ősrégi törvény miatt egy vérbeli cowboy kerül a rendőrség élére, ő irányítja innentől. Mivel nem a bürokrácián keresztül emelkedett fel, így nyilván tojik is rá ezerrel, ő csak segíteni akar az embereknek, meg a rendőr munkatársainak.

Na most ez a felállás eszembe sem jutna, ha csak a finálét láttam volna. De erről bővebben a tovább mögött.

Oké, rezgett a rendőrfőnöki állás, más is pályázik rá, és ennek több ember látta a kárát, de azon kívül egy sima zsarus sorozat volt a Deputy. Nem nyomozós, hanem csak rohantak az események után, igyekeztek dolgokat megakadályozni.

Ami szomorú volt, hogy akciót is keveset kaptunk, és az a pilothoz képest is gyengébb volt. Tudom, páran már ott is emlegették, hogy rossz, de a finálé extrán beütött megvalósításilag. Mármint fogtam a fejem, hogy miképp gondolták.

A család drámák pedig… teljesen hidegen hagytak. Ilyen nagy csalódást rég láttam. Volt itthon rajongója egyáltalán? Pedig a koncepció tetszett, de ha modern “régi férfi”-s zsarus sorozat kéne, akkor inkább a Longmire általam kihagyott részei elé ülnék inkább.

Nem csak, hogy nem lennék ott a folytatáskor, de már áldom a fejem, hogy végül gyorsan kiszálltam, mielőtt véletlenül megszokás nézésbe süllyedt nálam.

3 hozzászólás Ne habozz!

Tyberius - 2020. 07. 30. 00:34

Én végig néztem és jól is szórakoztam rajta, de igazából nem emlékszem a végére. Mármint pár momentum megvan, de úgy összességében nem sok maradt meg. Asszem a Tommyval valahogy ugyanígy voltam, de emez még mindig jobban bejött, mint amaz.

Valami tetszett benne azt tudom, meg lekötött. A családi szállal se volt sok bajom. Ugyanakkor a kasza miatt sem sírok. Annyira nem volt jó.

Geza Kovacs - 2020. 07. 30. 01:35

Rettenetesen rossz volt. Egy nagyvárosi cowboy sztorit akartak demokrata jellegű ultraliberális köntösbe öltöztetni, ez meg fából vaskarika. De szerencsére vége van, mint egy rossz álomnak :-)

winnie - 2020. 07. 30. 08:47

szerintem tévút, vagy legalábbis nem szerencsés mindenre politikai színezetű címkéket aggatni. haz ember tetteit nem ezek határozzák meg, hanem saját értékrendje.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz