login |

Luke Evans és Budapest

2020. 08. 02. 22:00 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Vicces, hogy a TNT azzal a címmel rakta ki a tovább mögötti ezt a The Alienist: Angel of Darkness videót, hogy “Luke Evans Tours the Set”, holott pont az a lényeg, hogy a John Moore-t alakító színész nem a sorozat díszletét mutatja be, hanem a díszletnek otthont adó városról, Budapestről beszél pár percen át nagyon lelkesen, egyik kedvenc városának titulálva azt. Jó nézni, na.

3 hozzászólás Ne habozz!

Ancsa - 2020. 08. 03. 07:07

Tényleg jó nézni!
Érdekes, hogy Evans a saját twitterére ennek a videónak egy rövidebb, mindössze egy perces változatát rakta ki – kár, hogy csak az jut el a rajongóihoz, mert ez így teljesebb, jobb.

Nif - 2020. 08. 03. 10:44

Nem csak a Gellért fürdőnél, a Margitsziget tele van ilyen minimedencékkel, nagyon kemény :D

Sulo - 2020. 08. 03. 16:19

Nekem volt szerencsém egy helyen edzeni vele illetve 2 buliban is együtt szórakozni, ő tényleg szeretett itt lenni, nem csak a kötelező pr dumát mondja fel. Valszeg ezért is adta az arcát egy ilyen kisfilmhez mert szívvel-lélekkel mondja azt amit, és nem az előre megírtat olvassa fel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz