login |

Emlékeztető: A konyhafőnök 7. évad

2020. 08. 03. 18:50 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, kampány, reality,

Ma. 20:10. RTL Klub. A konyhafőnök – 7×01 (előzetesek)

Megint egy civil szezon – a lenti leírást olvasva azt nem látom, hogy ismét séfpárbajos, mentoros lesz-e a koncepció, vagy más, de az kiderül, hogy a Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő zsűrizése mellett még tavasszal forgatott szezon válogató epizódokkal érkezik, és meglepő módon a promók mellett a hivatalos közleményben is a harsány elemeket emelik ki. A majdnem 2 órás bruttó hossz egyébként marad.

Ilyen még nem volt – botránnyal, kiborulásokkal jön A Konyhafőnök!

Konyhafőnök eddig még soha nem látott Válogató-epizódokkal érkezik, most mindenki megkapja a magáét! Ez a fesztivál nem marad el! Amatőr szakácsok tömegei igyekeznek lenyűgözni ételeikkel  hogy bekerüljenek a Konyhafőnök versenyébe. Persze nem mindenki viseli jól az elutasítást és tűri jól a kritikát. A most először látható casting epizódokban a versenyzők nem egyszer próbára teszik a zsűrit sokkoló alapanyagaikkal is, akik még keményebben bírálják a jelölteket, mert csak a legjobbak juthatnak tovább! A verseny tétje idén is A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint! Álmok törnek össze és valósulnak meg, ez a fesztivál nem marad el, itt mindenki megkapja a magáét!

3 hozzászólás Ne habozz!

bandrew12 - 2020. 08. 04. 23:08

Az első héten még biztos nézem, de még az rtlmost-on való reklámmentes műsoridő is 1.5 óra. Szerintem magyar gasztro műsorokat tekintve az itteni két chef messze a legjobb, és mostmár egyre inkább belejönnek a szereplésbe is. A versenyzők között is vannak szimpatikusak, plusz érdekes ez a casting folyamat is.

bandrew12 - 2020. 08. 04. 23:59

És volt több említés, utalás hogy megint chefpárbajos lesz.

winnie - 2020. 08. 05. 05:35

köszi

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz