login |

Emlékeztető: Otthon 1. évad (spanyol változat)

2020. 08. 03. 18:20 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, antológia, Európa is létezik, kampány, ,

Ma. 20:10. HBO3. En Casa / At Home – 1×01 (eredeti előzetesek) – az HBO GO-s világpremier után a tévében is, talán magyar szinkronnal.

Az HBO Europe gyártásban eddig három “karanténsorozat” került bemutatásra itthon, az első fecske ez a spanyol volt, amiről már rég akartam írni, de valamiért nem folytattam az első részét, pedig az kifejezetten dinamikus volt, szóval nem laptop előtt ülős/beszélős, hanem egy párról szólt, akik együtt laknak. Szerintem ma le is tudom ezt (kár, hogy az HBO GO nem jegyzi meg, hol tartok, míg a Netflix évek múltán is emlékszik…), főleg, hogy 44 perces az epizód, míg a többi 18-30 perces.

A hivatalos leírás:

2020 tavasza, Spanyolország a koronavírus-járvány idején. Öt rendező, öt történet, öt műfaj. A filmesek a saját szemszögükből, a mobiltelefonjaikkal készített alkotásaikkal mutatják be milyen hatást gyakorolt rájuk a járvány, valamint az ezzel járó karantén. Többek között arra keresik a választ, mi van, ha a barátod a kijárási tilalom bejelentésének napján szakít veled? Ha a karantén alatt rájössz, hogy a párod nem az, akinek gondoltad, illetve milyen az élet a karanténban hét baráttal?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz