login |

Big Brother US: kezdett a 22. évad (a Big Brother All-Stars 2)

2020. 08. 07. 20:20 - Írta: Deny

38 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

A koronavírus eléggé rányomta a bélyegét a televíziós szezonra, rengeteg sorozat kényszerült idő előtt finálézni, akadtak olyan szériák, amelyek pont a járványnak estek áldozatul, másokat pedig határozatlan időre felfüggesztettek. Sokáig úgy volt, hogy az amerikai Big Brother sem jelentkezik idei évaddal, ezzel pedig a nyár talán legmeghatározóbb televíziós produkciója került volna parkolópályára.

Végül azonban a CBS bejelentette, hogy amint lehetőség adódik, elindítja a veterán reality-t, és mivel idén (csak tippre) elmaradt, vagy legalábbis félbeszakadt a casting, a könnyebb utat választotta a csatorna, és egy újabb all-star szezon mellett döntött (az elsőre 14 éve került sor).

Ez utóbbi egyébként nem tűnik rossz ötletnek, ugyanis tavasszal a Survivornek nagyon bejött ez a formátum, és a nézettségére is igen jó hatással volt. Számomra viszont ez a felállás nem nyom túl sokat a latba jelen esetben, mivel a játékosok zömét vagy egyáltalán nem, vagy pedig csak hallomásból ismerem. Az én kapcsolatom a BB-vel ugyanis csak hat (és fél) évad óta tart (a celebes kiadásokat nem számolva), a visszatérők nagy része pedig sokkal korábbról érkezett. Az általam nézett részekből viszont jó látni pár ismerős arcot.

Elöljáróban az érdeklődőknek annyi, hogy érdemes idén is beszállni a nyár stratégiai versenyébe, és mint minden évben, idén is kiemelném, hogy érdemes levetkőzni a brand iránti előítéleteket, hiszen az amerikai BB egyáltalán nem hasonlít az itthoni bentlakásos valóságshow-kra. És akkor ezek után a továbbra mögött jönnek a részletek apró spoilerekkel.

Idén talán hatványozottan is igaz lehet a műsor szlogenje („Expect the unexpected”), hiszen még azt sem tudjuk, pontosan milyen hosszú lesz a szezon, és mire számíthatunk. A BB jelmondatát pedig a készítők is megtapasztalhatták a saját bőrükön, hiszen a casting igencsak macerásnak bizonyult.

Nyilván meg kellett sürgetni a folyamatot, hogy minél előbb elindulhasson a reality, ugyanakkor a biztonsági előírásokhoz is alkalmazkodni kellett, hiszen nem zárhattak vírusgyanús embereket egy házba. Pár hete kiderült, hogy nem készültek elég potenciális játékossal, ugyanis amikor két kiszemeltről is kiderült, hogy pozitív, előbb elhalasztották, később pedig teljesen lefújták a szereplőgárda nyilvánosságra hozását. Illetve már a kulisszák mögött is megindult a kavarás, ugyanis állítólag Nicole Franzel valamivel eltántorította az egyik versenyzőt a játéktól.

Hol tartunk tehát most? Két hét elő-karantén és állandó tesztelés után szerda este, a műsor történetében először élő, kétórás premier keretében beköltözött a végleges gárda négyes csoportokban. Sorrendben: Nicole Franzel (BB16 és 18), Da’Vonne (BB17 és 18), Christmas (BB19) és Dani (BB8 és 13); Kevin (BB11), Ian (BB14), Tyler (BB20) és Enzo (BB12); Janelle (BB6, 7 és 14), Keesha (BB10), Bayleigh (BB20) és Nicole Anthony (BB21), valamint Cody (BB16), Memphis (BB10), Kaysar (BB6 és 7) és David (BB21).

Julie Chen Moonves egy felújított stúdióból, élő közönség nélkül engedte be őket a házba, ahol rögtön egy ügyességi kihívás döntött arról, ki vehet részt az HOH-versenyben. Itt olvastam némi kritikát arról, hogy a lányok számára igazságtalan volt a feladat, mivel nekik messzebbre kellett a labdát irányítaniuk, mint a fiúknak, de szerintem ez a játék sokkal nagyobb mértékben függ a játékos kézügyességétől, mint a távolságtól. Christmas például könnyedén vette az akadályt, míg a fiúk közül sokan a rövidebb távval is megszenvedtek.

Ezt követte az HOH-verseny, ami szerintem könnyebbnek bizonyult, mint ahogy a készítők tervezték, ugyanis elég gyorsan eldőlt a győztes kiléte, így utána beszélgetésekkel és elnyújtott snittekkel kellett húzni az időt.

Adódott egy kis technikai baki is, amikor a héten sanyarú sorsra ítélt házlakók nem tudtak bejutni a ház legkényelmetlenebb hálószobájába, a „have-not room”-ba. Ja igen, és bármennyire is kedvelem Julie-t, iszonyú kínos volt, ahogy folyton próbált viccelődni („Aki nem ül le azonnal, az kiesik. Viccelek.” „Nem tudtok bejutni a szobába? Akkor a folyosón fogtok aludni egész héten. Viccelek.”) Az viszont tetszett, mikor odaszúrt egyet a konkurenciának, és megjegyezte, hogy a Big Brother több sikeres házasságot termelt ki, mint a Bachelor-franchise.

Idén sem maradunk csavarok nélkül. Az már kiderült, hogy egy darabig új helyiségekkel fog bővülni a ház, amelyekben minden bizonnyal jutalmakat és előnyöket lehet majd szerezni (az első szoba a Safety Suite nevet viseli), illetve Julie tett egy utalást arra, hogy idén a vétó mellett lesz egy másik módja is annak, hogy egy kiszavazást megakadályozzanak a játékosok. Biztos, hogy ezúttal sem maradunk izgalmak nélkül, csak reménykedjünk, hogy nem a való világ szállítja majd a legnagyobb csavart.

Összefoglalva tehát tetszik a felhozatal, egyelőre csak Enzo nem szimpatikus. A premier kicsit repetitív volt, mert tulajdonképpen négyszer láttuk ugyanazt pepitában, de gyorsan elszaladt ez a másfél óra, és a szokatlan és némileg összecsapott kezdés biztató volt. Egyáltalán nem érződött, milyen macerás lehetett a készítők dolga az elmúlt hetekben.

Kíváncsian várom a folytatást, mert a tavalyi évad eléggé idegesítő volt.

38 hozzászólás Ne habozz!

DennyKeh - 2020. 08. 07. 20:53

Nem találok semmi torrentet hozzá.
Honnan tudnám leszedni az évadnyitót? Vagy online nézni?

winnie - 2020. 08. 07. 21:08

biztos fent lesz nemsokára. én innen kaptam le a képekhez: http://rlsbb.ru/big-brother-us-s22e01-hdtv-x264-wrcr/

Thomas - 2020. 08. 07. 21:46

Hát bevallom, ez a cast nem igazán villanyozott fel:( Közülük csak Danit, meg talán Christmast bírtam. Nem is igazán emlékszem, utóbbi azért messze nem volt akkora kedvenc, csak szerintem jobb híján szurkoltam neki, miután a kedvenceim kiestek. A 10. évadosokra (Keesha és Memphis) bevallom, nem is emlékszem, pedig én azzal kezdtem a BB-nézést, szóval meg kellett volna maradniuk bennem. Abból az évadból én Aprilt szerettem volna látni, de hát persze esélytelen. Meg nagyon szurkoltam, hogy legyen Angie, hát persze ő sincs, csak Tyler, aki most úgy annyira nem igazán érdekel újra, egyszer elég volt. Kaysar az egyetlen, akit egyáltalán nem láttam még.

És ezek szerint Kaycee és Josh is indultak volna, csak pozitívak lettek? És Nicole miatt nem indult Derrick? Hát ez elég WTF. Amúgy sokat megértek, pl. hogy a másik Nicole-t miért hozták vissza, elég viccesen tud beszélni, vagy akár Janelle-t, de nekem teljesen semlegesek. Viszont hogy Nicole Franzel kinek hiányzott még kvázi negyedszer, mert a TAR-ban is ott volt ugye, és már ott is nagyon untam, ez rejtély. Vagy a lüke Swaggy barátnője, vagy a tavalyi első kieső. Nem mondom, hogy helyettük szívesebben néztem volna Dant, Derricket, Vanessát, Dicket… stb, de azért náluk érdekesebbeket csak lehetett volna találni. Enzót én sem bírtam, meg az egész brigádját. Cody mondjuk egy szimpatikus arc még mindig vagy akár Ian, de miattuk nem néznék BB-t. Na jó, kimondom, Danin és Christmasan kívül nem igazán érdekel senki, ez meg így elég sovány.

A játékkal biztos nem lesz gond, én bírom a mindenféle csavarokat is, ezek nem csak szimplán randomizálják a játékot, mint a Survivörben, inkább csak nagyobb kihívás elé állítják azokat, akik nyeregben érzik magukat:) De szimpatikus játékosok nélkül, akiknek szurkolhatnék, mit ér az egész? Most komolyan azt érzem, hogy több kedvem lenne folytatni a pár hete elkezdett 8. évadot.

Én azt vettem ki a Winnie által linkelt Allison Grodner interjúból, hogy a megszokott ideig fog tartani (megy a nyár meg jön az ősz, ilyesmit mondott), szóval kb. október végéig. Gondolom addig nem is igen fog elkezdődni a szezon. És most valahogy egyáltalán nincs kedvem ezt a gárdát majd 3 hónapon át nézni, főleg a tavalyi félrement évad után:(

Deny - 2020. 08. 07. 22:11

Thomas: Jaja, valószínűleg marad a normál játékidő, csak ugye most nem tudjuk kiszámolni, hogy pontosan mennyi az annyi.

Ó, Vanessát de szerettem volna látni én is! Meatball Josh annyira nem hiányzik. Amikor még az első casting pletykák kezdtek terjedni, akkor még Paulie-t emlegették Cody helyett, de úgy tűnik végül utóbbi lett a befutó (aminek örülök). Hálistennek a másik Paul meg nem vállalta harmadjára is :D

Christmast én csíptem, úgyhogy örülök, hogy itt van, Da’Vonne-t pedig már csak a dráma miatt is bírom :D Szegény David… szerintem ő lehetett az utolsó pillanatban leakasztott pótlék, mert el is felejtettem, hogy létezik, pedig tavaly szerepelt. Egy első kieső aligha “all-star material”.

Fragohol1C - 2020. 08. 09. 09:23

Amikor már lehetett tudni, hogy all star évad lesz elkezdtem félni, mert az utóbbi évadoknál egy egyéjszakás Sequester is jobb szokott lenni :D

A játékos válogatás szerintem jó lett, jó újra látni olyan neveket, mint pl Kaysar, Enzo vagy akár Memphis. Mondjuk Xmas és Baileigh nem tudom mit keresnek ott, ők nem sokat tettek hozzá, hogy all starok legyenek :-)

Kihasználtam a lehetőséget és lecsaptam az egy hónapos ingyenes all access-re és belenéztem néha. Nem hiszem, hogy verni fogja a 7. évadot (az 1. all stars évad) ez, de azért egész jól alakulnak a dolgok, rohadt nehéz lesz, de próbálok a végéig pártatlan lenni :D

Köszi az irást egyébként jó lett :-)

Volt pletyka Nakomisről és Danielle Reyesről is, hogy bekerülnek, őket nagyon birom. Nakomis talán az egyetlen olyan játékos aki miatt szabályt kellett változtatni :D

Fragohol1C - 2020. 08. 09. 09:27

@Thomas Több helyről hallottam én is, hogy pozitivak lettek a vizsgálatokon, de cáfolták mindketten. Nem tudom nézte valaki a The Challenge-t, de a reunion-on érdekesen ugyanott voltak és eléggé lehangoltan, szóval kitudja :-)

David és Bayleigh szerintem csak a BLM miatt kerültek be, nem találtak más sötétbőrű játékost :D

winnie - 2020. 08. 09. 09:29

Fragohol1C: a BLM nem kell ahhoz, hogy a készítők castingosok minden realityben próbáljanak diverz gárdát összehozni – nyilván nem követem a BB-s szereplőgárdákat, de tippre mindig erre törekedtek, függetlenül attól, hogy mi van 2020-ban. ez a műsor érdeke is.

Fragohol1C - 2020. 08. 09. 12:29

Tudom, nincs is ezzel gond, de egyik sem igazán All Star minőségű játékos volt. David twitterét aki kezeli kiirta a második napon, hogy megduplázta a napjait a BB-ben, szóval … :D

Thomas - 2020. 08. 10. 16:40

Na azért az gyorsan kiderült, hogy Cody sem akkora spíler, ha nincs mellette egy Derrick:) Hát ez vicces volt, hogy ennyire nem tudta kezelni a helyzetet, hogy minkét célpontja védett lett:) De onnantól, hogy csak ők ketten jelentkeztek a safery suitba tét nélküli lett a játék, mert gondoltam, hogy a nyertes a másikat választja védettnek.

Nekem az a bajom ezzel a brigáddal, hogy nem látom mögötte a koncepciót. Csinálhattak volna csupa győztesekből álló évadot, mint a Survivor, vagy összeszedhették volna a legjobb játékosokat, de itt van 2 győztes, meg kit nevezhetünk ebből a brigádból szerintetek top 16 legjobb játékosnak? Janelle-t, meg talán Kaysert? Utóbbit nem ismerem, szóval nem tudom, de elég jónak tűnik. Esetleg még Iant? Danit ide lehet sorolni? Vele elfogult vagyok, szóval nem tudom.

Vissza kell szívnom, amit írtam, ennél még az is érdekesebb lett volna, ha tényleg a legnagyobb játékosokat összeszedik: Derricket, Dant, Dr. Willt, Boogey-t, Dicket, Vanessát, Rachelt, tőlem még akár Pault is, és természetesen az OTT-s Alexet. Melléjük bedobhatják Meatball Josht is, mert ő kell és kész:) Ja, hogy a legjobb játékosok között nincsen fekete, sőt, így első blikkre a győztesek között sem, szóval egyiket sem tudnák megcsinálni, így marad egy ilyen összevisszaság.

Xmas amúgy megszólalt egyszer is a mai részben? Nem hiszem, mondjuk Dani is csak egy szöveges részt kapott. Xmas szereplését még azért érzem jogosnak (jogosabbnak, mint a fél mezőnyét), mert ő szinte végig gipszben volt, a legtöbb játékban nem tudott részt venni, ami azért hátrány. Szóval az nem baj, hogy ő kap még egy esélyt, ha már semmi koncepició nincs.

Huhú, én az ingyenes hetet még a 10. évadban aktiváltam, egész nap néztem, hogy mit csinál April:) Még meg is akartam hosszabbítani, erre kiesett. Akkor már inkább hozták volna vissza a szerelmét, Ollie-t, még neki is több köze volt a játékhoz, mint Davidnek:)

Mit csinált ez a Nakomis, hogy szabályt kellett változtatni miatta? Őt sem ismerem.

Fragohol1C - 2020. 08. 11. 06:30

@Thomas BB5-ben volt, akkoriban hozták be friss új szabályként, hogy a PoV-ban 6 játékos szerepel, a HoH, a két jelölt, plusz akiket ők választanak, tehát nem volt zsákból húzás. Az előző évadokban mindenki játszott a PoV-n. Nakomis és a szövetsége ki akarták ejteni Jase-t, de nem akarták, hogy tudjon játszani a PoV-n, hogy védett lehessen. Ezért kitalálták a 6 finger plant, hogy az HoH kijelöli két barátját, plusz azok majd a PoV-n szintén a barátaikat fogják kiválasztani. Igy a PoV győztes leszedi az egyik kijelöltet, majd a HoH kiválasztja azt akit végül ki akarnak ejteni. Konkrétan ez volt az első backdoor a BB történetében. A BB6-tól változott a szabály, hogy a PoV játékosokat már random húzással választják ki.
Itt van egy videó róla, ha nem volt túl érthető amit irtam :-)
https://www.youtube.com/watch?v=RRqCeeJuX2o

A BB5 egyébként egy egész jó évad volt.

A társaság összeszedésével egyébként sok gondjuk volt és a covid is eléggé neheztette a dolgokat. Ha Evel Dick játszott volna, akkor Dani nem jött volna. Volt szó Danről is BB10-ből, de neki elég jól megy a streamelés, szóval ő nem akart játszani még1x. Dr Will-nek szerződése van a CBS-szel a jury beszélgetésekhez, valószinűleg nem akarta azt felbontani, illetve neki van egy jól menő tetoválás leszedő cége, gondolom azt sem akarta otthagyni. Josh-t illetve Paul-t én soha nem szeretném újra látni a BB-ben :D
Sok nagyon jó játékos van akit újra néznék, de hát igy sikerült a cast.

Fragohol1C - 2020. 08. 11. 06:31

Én egyébként minden évben új fiókot hozok létre, hogy ki tudjam használni az ingyenes 1 hét + 1 hónapos lehetőséget :D

Deny - 2020. 08. 11. 15:02

Ehhez a feedhez amúgy kell valami VPN, vagy működik simán is? Mert ha igen, lehet kipróbálnám. Nem nézném megszállottan, de néha tuti belepillantanék.

Fragohol1C - 2020. 08. 11. 18:30

Kell hozzá vpn.

Fragohol1C - 2020. 08. 12. 11:17

Egyébként Janelle és Kaysar ezt a safety suit dolgot eléggé eltaktikázták. Eltolták mindkét kártyát feleslegesen, mert bevihették volna a másikat +1-ként. De egyébként Janelle-nek cuki a csillagos rucija :D

Thomas - 2020. 08. 13. 17:13

Fragohol1C: Köszi, teljesen érthető volt, ahogy leírtad. Mondjuk ennek is megvan a veszélye, ha pont az átáll, aki nyeri a Vetót, akkor kiesik az egyik szövetségese az HoH-nek, ahogy az OTT-ben ment folyton:) De azért tisztább így, hogy sorsolják a résztvevőket.

Dani most ennyire utálja Dicket, vagy hogyhogy? Mondjuk azt én sem akartam volna, hogy megint együtt játsszanak, de ha szigorúan a 8 legjobb fiút és lányt akarták volna betenni, akkor azért Daninak tuti helye van, lányból sokkal kevesebb emlékezetes játékos volt. Dicknek nem tudom, még csak 3 részt láttam a 8. évadból.

“Egyébként Janelle és Kaysar ezt a safety suit dolgot eléggé eltaktikázták. Eltolták mindkét kártyát feleslegesen, mert bevihették volna a másikat +1-ként.”
Ez igaz, látták, hogy nincs a közelben sem más, nem bíztak ennyire egymásban?

Az ingyenes hetet vagy hónapot majd megpróbálom jövőre újra, most biztos nem. Valahogy nem tud érdekelni, Danit és Xmast nem is mutatják, untam az egészet, nem sokon múlott, hogy elkezdjek beletekergetni. Enzo meg már megint kezdi játszani a keresztapát. A végén még megijedtem, hogy Iant fogják backdoorozni, aki azért a normálisabb srácok között van, de szerencsére meggondolták magukat.

Thomas - 2020. 08. 15. 15:52

Cody már szinte mindenkivel szövetségben van, azért elég szépen bebiztosította magát:) Valahogy így kell kihasználni egy első hetes HoH-t:) És legalább Dani is szövetségben van az új HoH-sel, szóval miatta nem kell aggódnom. És most akkor abból nem lesz gond, hogy Enzót kihagyták? Bár ha nem ülnek össze, csak Memphis közvetít, akkor nem feltétlenül fog rájönni.

Fragohol1C - 2020. 08. 16. 07:42

Enzo jelenleg három szövetségben is benne van. Van a core for (vagy valami ilyesmi) amiben Enzo, Cody, Nicole F és Dani van, illetve ugye van a the root, amiben Codyval vannak ketten illetve van valami connect four vagymi, amiben érdekes módon öten vannak :D Enzo, Cody, Bay, Daevon illetve Dani. Enzo szerintem jelenleg nincs rossz helyzetben.

Fragohol1C - 2020. 08. 17. 09:59

Húú a mai adásban azért Memphis nomination beszéde eléggé odavert Davidnak, bár ami azt illeti kicsit igaza is volt. Bay és Day ugyanazt a hibát ellőtték, mint múlt héten Janelle és Kaysar, gondolkodás nélkül mindkettő simán lehúzta a safety kártyát :D

Mivel ebben a szezonban mindenkihez próbálok semlegesen állni, igy Xmas-en sokat gondolkoztam, hogy milyen lett volna, ha nem abban a 19. évadban játszik. Hanem valamelyik másik évadban, vajon kedveltem volna, de egyelőre nem tudom eldönteni. A saját évadjában nagyon utáltam :D

Egyébként Bayleigh-t sem kedvelem túlságosan, bár őt láttam a Challenge-ben és az ottani dolgai mégjobban negativan hatottak rám.

Thomas - 2020. 08. 18. 14:16

Ehhez képest az adásban csak azt a hatos szövetséget nyomják, amit múltkor Memphis összehozott. Csak abból gondoltam, hogy gond lehet, mert Enzónak is van Codyval final 2-ja, meg úgy látszik, akkor még két szövetségben bent vannak együtt, amiről nem is tudtam, ebbe a hatosba mégsem vették be.

Hát Bayleigh már az első évadjában sem volt százas, elég megnézni, kivel jött össze:) Itt még talán nem volt akkora hiba, hogy mindketten lehúzták, mert öt másikat kellett megverni, és így nagyobb esélyük volt. Ők legalább kivárták a végét, hogy mennyien lesznek.

Fragohol1C - 2020. 08. 19. 11:26

Van egy új szövetség :D
Slick Six a neve, Tyler, Cody, Dani, Enzo, Bay és Day.

Lassan már tényleg követhetetlen, ráadásul a tagok ezekben a szövetségekben majdnem ugyanazok :D

Annó Dannek (BB10) volt egy jó beszólása: Welcome to the land of broken alliances :D

Thomas - 2020. 08. 21. 13:49

De amúgy Enzo miért nem a szövetségesaivel szavazott? Ez fura volt.
Kár, hogy nem Ian nyerte az HoH-t, most így gondolom Janelle megy.

Fragohol1C - 2020. 08. 21. 14:49

Nicole A olyan szinten vakon volt, hogy az valami elképesztő. Egyébként az adásban nem volt benne, de konkrétan Kevin beszélte Janelle-ék ellen. Kevinnel vigyázni kell, mert egy kigyó, a saját évadában is az volt, ugyanazt csinálja most is. Sajnáltatja magát, aztán tolja a kamu infókat másoknak.

Sajnos mivel Tyler lett az HOH igy egyértelműen J+K lesz a két kiválasztott.

Egyébként nem hiszem el, hogy a 6-os szövetségen kivüliek nem látják át, hogy ha J+K kiesik, rohadtul ők következnek, valahogy össze kellene fogniuk, hogy meggyengitsék a nagy szövetséget. Ebből látszik, hogy ki all star minőségű játékos és ki nem az.

Thomas - 2020. 08. 24. 15:35

Na, most megmutatták a Slick Sixet, de ezek szerint ez csak egy kamu szövetség, amit azért hoztak létre, hogy Devonne-ék ne szövetkezzenek Janelle-ékkel:) Jó ötlet amúgy, csak el nem szólja magát valaki.

Na mindegy, remélem, hogy Janelle nyeri a vetót, ő legalább hoz némi színt ebbe az egészbe. De sajnos már az elején látszott, hogy ők annyira a perifériára szorultak, hogy nem fogják sokáig húzni.

Ez az érdekes a BB-ben, aki érti a játékot, az már minimum egy szövetségben benne van. Janelle-ékkel senki se nagyon akart szövetkezni szerintem. És akkor ott vannak a floaterek, ilyen Kevin meg David, meg a Davonne-Bayleigh páros is, akiknek nem is lett volna helye egy valódi all-star évadban, de hogy Ian miért van ott?:) Gondolom ő most csak direkt low profile akar maradni, lévén csak két korábbi nyertes van. De amúgy ő senkivel nincs szövetségben? Erre később is nehéz lesz építeni, jelenleg el nem tudom képzelni, mi az ő terve, de az első heteket csak szeretné túlélni a jelek szerint.

Fragohol1C - 2020. 08. 24. 16:10

Ian egy okos fickó, tuti megvan a terve a későbbiekre is, akármennyire tolja ezt a kis ügyetlen balfék karaktert.

Thomas - 2020. 08. 27. 16:27

Ja, ez igaz:) Talán majd megtudunk belőle valamit, egyelőre sikeresen levette a célkeresztet a hátáról, mert az elején még nagyon ki akarták tenni:)
Amúgy már nincs bajom vele, ha Janelle megy, most hogy Dani azt mondta, neki kell menni:) Ha neki ez a jó, akkor menjen csak:)

Fragohol1C - 2020. 08. 31. 09:41

Szerintem számomra itt véget is ért az évad. Vissza is mondtam az all access előfizetést. Danit nagyon kedveltem korábbi szezonjaiban, viszont most annyira akar nyerni, hogy teljesen unszimpatikus lett.

winnie - 2020. 08. 31. 10:36

mi történt?

Fragohol1C - 2020. 08. 31. 14:23

Nem akarom részletezni, mert akkor spoilereznék. Az egész társaságból akiket összekapartak kb 4-5 ember all star kvalitású. Ez az évad egy cseppet sem jobb, mint egy átlagos évad. Például valamelyik nap bekiabálta valaki kívülről, hogy Cody és Nicole uralja a házat, erre David megkérdezte, hogy kívülről honnan tudják, hogy mi folyik a házban. Ezt a David gyereket betenni egy all star évadba jó nagy hülyeség volt egyébként is.
Nyilván megértem, hogy a covid miatt nehéz volt visszahívni embereket, de hogy egy ilyen bandát sikerült összeszedni …

A fő csalódttságom egyébként abból ered, hogy nagyon vártam Janelle és Kaysar visszatérését. De ahogy bántak velük az kissé felháborít. A szerdai-csütörtöki adásból kiderül mire gondolok.

Ha Kaysar is kiesik, a többiek nem érdekelnek már annyira. A finálét majd megnézem :-)

A poén az egyébként, hogy a Sequester egy szimpla részében több értelmesebb ember gyűlik össze, akik sokkal jobban játszanak ezeknél az embereknél :-)

winnie - 2020. 08. 31. 14:48

koszi

Thomas - 2020. 08. 31. 16:03

Hát gagyi ez az évad, az már egyszer biztos. És sajnos a tavalyi is eléggé az volt, de ettől függetlenül imádom a BB-t, a formátum még mindig aláz:)

Nem tudom, mit csinált Dani, de a maiból csak annyi jött le, hogy maga alatt vágta ezzel a fát, hogy nem Janelle-re szavazott, aztán meg hazudott róla, mert mindjárt Cody és Enzo is bizalmatlan lett vele szemben, ez meg sok jót nem jelent. De ha ő kiesik, én sem nézem tovább vagy max csak áttekerem a részeket, hogy a folytonosság megmaradjon.

Enzo sem egy akkora ész, mint amekkorának hiszi magát, most pl. nem értem, hogy miért nem backdoorozza Kaysart, ha annyira ő az egyértelmű célpont. Az HoH-t is kis híján megnyerte, simán összejöhet neki egy győzelem a vetón.

Thomas - 2020. 08. 31. 16:09

Ja és persze Janelle és Kaysar, pont ugyanúgy jártak, mint a régi nagy legendák a Survivorben, nem sok lapot osztottak nekik:( Úgy meg nehéz játszani, akármekkora nagy ász is legyen valaki, ha senki sem akar vele, mert félnek tőle vagy mittudomén… David viszont sokáig húzhatja, ha ennyire fogalmatlan:)

Fragohol1C - 2020. 09. 01. 09:46

Egyébként egy érdekesség. Janelle tweetelte, hogy akiket meghívtak Nicole F és Victor esküvőjére 3000 dollárt kellett fizetnie, amiben a szállás van benne két éjszakára :D

Deny - 2020. 09. 02. 19:55

David olyan szinte tudatlan, hogy az már fáj. Néha olyan értelmetlen pofákat vág, mint aki még a házban is eltéved. Volt valami a vétó körül is, nem tudta, hogy a vétó győztest nem lehet nominálni, ha valakit levesz a blockról.

Nicole esküvője meg no comment :D Kaysarnak szurkolok nagyon, de szerintem neki ez veszett ügy. Ha most túl is éli a szavazást, nem sokáig tudja egyedül húzni sajnos.

Thomas - 2020. 09. 03. 14:56

“Thomas – 2020. 08. 24. 15:35

Na, most megmutatták a Slick Sixet, de ezek szerint ez csak egy kamu szövetség, amit azért hoztak létre, hogy Devonne-ék ne szövetkezzenek Janelle-ékkel:) Jó ötlet amúgy, csak el nem szólja magát valaki.”

Bazz, és pont Dani, nem igaz:( És milyen furcsa volt, hogy az eset kapcsán nem vágtak be tőle interjút, csak nem kiszállt, mielőtt behívták volna DR-ba?:( Ezt az évadot el kellett volna már engednem a premier után, feleslegesen ölöm bele az időt, mint a Celebritysekbe:(

Nicole esküvője, LOL:) És hányan voltak? Inkább neki kellett volna fizetni a vendégeknek, hogy elviseljék:)

haruka - 2020. 09. 04. 17:30

Janelle kiesése után elengedtem az évadot, (nem kifejezetten miatta, bár bírom) totál unalom, senkinek nem tudok igazán drukkolni, talán Iannek, de ő meg úgysem fog duplázni. David is mit keres ott, azt nem tudom.
Majd követem a wikin az eseményeket, meg a döntőt megnézem azért.

Thomas - 2020. 09. 05. 12:58

Komolyan abban a hitben voltam, hogy Dani feladta, kiment, annyira nem volt vele DR-szegmens az elszólása után. Hát meglepő, de most úgyis mindenki ellene fordult, így nem fogja sokáig húzni. Biztos telebeszélik Christmas fejét is, szóval vagy ő lesz a célpont vagy Ian:(

Thomas - 2020. 09. 07. 13:36

Mondhatni, ez túl jól alakult, hogy Dani és Christmas hozott el 2 powert, míg Tyalerék és Davonne-ék egyet sem:) Teljesen biztos voltam, hogy majd Tyler, Cody és még egy srác viszi el a powereket:) Meg Christmas jelölései is tetszettek:) Az a sík buta Bayleigh már nagyon idegesít, fizikai fájdalom hallgatni, mennyen haza Swaggykéjéhez, az az ő értelmi szintje. Meg Tyaler vigyorgó képét sem tudom már elviselni. Nicole és Enzo meg alapból idegesít, szóval ez már kapásból négy, és azért Davonne-nak is megvannak a maga pillanatai:)

Csak azt nem értem, hogy David még meddig használhatja a powerjét, egészen a Veto sorsolásig? Azt hittem, hogy azt rögtön a jelölésnél kell. Hát nem lenne jó, ha ebbe bekavarna.

Jaj, mindig is a legkevésbé ezeket a “bro-bro” évadokat szerettem, ahol van 2-3-4 srác, akik kényük-kedvük szerint alakítják a játékot, a lányok meg csak fogyóeszközök mellettük, vagy az extended allience tagjai, ami csak azért létezik, hogy bebiztosítsák magukat minden irányból. És ez pont ilyen, Kaysar abban tévedett, hogy Cody és Nicole a mag, nyakamat ráteszem, hogy a Tyler-Cody-Enzo hármas már úgy beásta magát, hogy senki sem akarja szétbontatni őket még egy jó ideig:( Kár erre az időt vesztegetni, de magát a játékot meg még 13 év után is annyira élvezem, hogy képes vagyok még most is végigizgulni egy részt:)

Thomas - 2020. 09. 16. 14:27

Véleményem szerint ezt most nagyon elszúrta Dani:( Nem tudom, milyen kapcsolatot feltételez Enzoval, de egész biztos vagyok benne, hogy az egyoldalú, Enzo simán kiszavazná őt, ahogy lehetősége lenne rá. Ellenben Enzo ellen lett volna legalább minimális esélye Tylert hazaküldeni, anélkül, hogy bárkit is jelölnie kellett volna a szövetségéből. Így esélytelen, hogy az ötös ne Ianre szavazzon, miért is tenné? Még Nicole sem fog a szövetsége ellen menni, hiába van olyan jóban Iannel…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz