login |

Big Brother US: kezdett a 22. évad (a Big Brother All-Stars 2)

2020. 08. 07. 20:20 - Írta: Deny

79 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

A koronavírus eléggé rányomta a bélyegét a televíziós szezonra, rengeteg sorozat kényszerült idő előtt finálézni, akadtak olyan szériák, amelyek pont a járványnak estek áldozatul, másokat pedig határozatlan időre felfüggesztettek. Sokáig úgy volt, hogy az amerikai Big Brother sem jelentkezik idei évaddal, ezzel pedig a nyár talán legmeghatározóbb televíziós produkciója került volna parkolópályára.

Végül azonban a CBS bejelentette, hogy amint lehetőség adódik, elindítja a veterán reality-t, és mivel idén (csak tippre) elmaradt, vagy legalábbis félbeszakadt a casting, a könnyebb utat választotta a csatorna, és egy újabb all-star szezon mellett döntött (az elsőre 14 éve került sor).

Ez utóbbi egyébként nem tűnik rossz ötletnek, ugyanis tavasszal a Survivornek nagyon bejött ez a formátum, és a nézettségére is igen jó hatással volt. Számomra viszont ez a felállás nem nyom túl sokat a latba jelen esetben, mivel a játékosok zömét vagy egyáltalán nem, vagy pedig csak hallomásból ismerem. Az én kapcsolatom a BB-vel ugyanis csak hat (és fél) évad óta tart (a celebes kiadásokat nem számolva), a visszatérők nagy része pedig sokkal korábbról érkezett. Az általam nézett részekből viszont jó látni pár ismerős arcot.

Elöljáróban az érdeklődőknek annyi, hogy érdemes idén is beszállni a nyár stratégiai versenyébe, és mint minden évben, idén is kiemelném, hogy érdemes levetkőzni a brand iránti előítéleteket, hiszen az amerikai BB egyáltalán nem hasonlít az itthoni bentlakásos valóságshow-kra. És akkor ezek után a továbbra mögött jönnek a részletek apró spoilerekkel.

Idén talán hatványozottan is igaz lehet a műsor szlogenje („Expect the unexpected”), hiszen még azt sem tudjuk, pontosan milyen hosszú lesz a szezon, és mire számíthatunk. A BB jelmondatát pedig a készítők is megtapasztalhatták a saját bőrükön, hiszen a casting igencsak macerásnak bizonyult.

Nyilván meg kellett sürgetni a folyamatot, hogy minél előbb elindulhasson a reality, ugyanakkor a biztonsági előírásokhoz is alkalmazkodni kellett, hiszen nem zárhattak vírusgyanús embereket egy házba. Pár hete kiderült, hogy nem készültek elég potenciális játékossal, ugyanis amikor két kiszemeltről is kiderült, hogy pozitív, előbb elhalasztották, később pedig teljesen lefújták a szereplőgárda nyilvánosságra hozását. Illetve már a kulisszák mögött is megindult a kavarás, ugyanis állítólag Nicole Franzel valamivel eltántorította az egyik versenyzőt a játéktól.

Hol tartunk tehát most? Két hét elő-karantén és állandó tesztelés után szerda este, a műsor történetében először élő, kétórás premier keretében beköltözött a végleges gárda négyes csoportokban. Sorrendben: Nicole Franzel (BB16 és 18), Da’Vonne (BB17 és 18), Christmas (BB19) és Dani (BB8 és 13); Kevin (BB11), Ian (BB14), Tyler (BB20) és Enzo (BB12); Janelle (BB6, 7 és 14), Keesha (BB10), Bayleigh (BB20) és Nicole Anthony (BB21), valamint Cody (BB16), Memphis (BB10), Kaysar (BB6 és 7) és David (BB21).

Julie Chen Moonves egy felújított stúdióból, élő közönség nélkül engedte be őket a házba, ahol rögtön egy ügyességi kihívás döntött arról, ki vehet részt az HOH-versenyben. Itt olvastam némi kritikát arról, hogy a lányok számára igazságtalan volt a feladat, mivel nekik messzebbre kellett a labdát irányítaniuk, mint a fiúknak, de szerintem ez a játék sokkal nagyobb mértékben függ a játékos kézügyességétől, mint a távolságtól. Christmas például könnyedén vette az akadályt, míg a fiúk közül sokan a rövidebb távval is megszenvedtek.

Ezt követte az HOH-verseny, ami szerintem könnyebbnek bizonyult, mint ahogy a készítők tervezték, ugyanis elég gyorsan eldőlt a győztes kiléte, így utána beszélgetésekkel és elnyújtott snittekkel kellett húzni az időt.

Adódott egy kis technikai baki is, amikor a héten sanyarú sorsra ítélt házlakók nem tudtak bejutni a ház legkényelmetlenebb hálószobájába, a „have-not room”-ba. Ja igen, és bármennyire is kedvelem Julie-t, iszonyú kínos volt, ahogy folyton próbált viccelődni („Aki nem ül le azonnal, az kiesik. Viccelek.” „Nem tudtok bejutni a szobába? Akkor a folyosón fogtok aludni egész héten. Viccelek.”) Az viszont tetszett, mikor odaszúrt egyet a konkurenciának, és megjegyezte, hogy a Big Brother több sikeres házasságot termelt ki, mint a Bachelor-franchise.

Idén sem maradunk csavarok nélkül. Az már kiderült, hogy egy darabig új helyiségekkel fog bővülni a ház, amelyekben minden bizonnyal jutalmakat és előnyöket lehet majd szerezni (az első szoba a Safety Suite nevet viseli), illetve Julie tett egy utalást arra, hogy idén a vétó mellett lesz egy másik módja is annak, hogy egy kiszavazást megakadályozzanak a játékosok. Biztos, hogy ezúttal sem maradunk izgalmak nélkül, csak reménykedjünk, hogy nem a való világ szállítja majd a legnagyobb csavart.

Összefoglalva tehát tetszik a felhozatal, egyelőre csak Enzo nem szimpatikus. A premier kicsit repetitív volt, mert tulajdonképpen négyszer láttuk ugyanazt pepitában, de gyorsan elszaladt ez a másfél óra, és a szokatlan és némileg összecsapott kezdés biztató volt. Egyáltalán nem érződött, milyen macerás lehetett a készítők dolga az elmúlt hetekben.

Kíváncsian várom a folytatást, mert a tavalyi évad eléggé idegesítő volt.

79 hozzászólás Ne habozz!

DennyKeh - 2020. 08. 07. 20:53

Nem találok semmi torrentet hozzá.
Honnan tudnám leszedni az évadnyitót? Vagy online nézni?

winnie - 2020. 08. 07. 21:08

biztos fent lesz nemsokára. én innen kaptam le a képekhez: http://rlsbb.ru/big-brother-us-s22e01-hdtv-x264-wrcr/

Thomas - 2020. 08. 07. 21:46

Hát bevallom, ez a cast nem igazán villanyozott fel:( Közülük csak Danit, meg talán Christmast bírtam. Nem is igazán emlékszem, utóbbi azért messze nem volt akkora kedvenc, csak szerintem jobb híján szurkoltam neki, miután a kedvenceim kiestek. A 10. évadosokra (Keesha és Memphis) bevallom, nem is emlékszem, pedig én azzal kezdtem a BB-nézést, szóval meg kellett volna maradniuk bennem. Abból az évadból én Aprilt szerettem volna látni, de hát persze esélytelen. Meg nagyon szurkoltam, hogy legyen Angie, hát persze ő sincs, csak Tyler, aki most úgy annyira nem igazán érdekel újra, egyszer elég volt. Kaysar az egyetlen, akit egyáltalán nem láttam még.

És ezek szerint Kaycee és Josh is indultak volna, csak pozitívak lettek? És Nicole miatt nem indult Derrick? Hát ez elég WTF. Amúgy sokat megértek, pl. hogy a másik Nicole-t miért hozták vissza, elég viccesen tud beszélni, vagy akár Janelle-t, de nekem teljesen semlegesek. Viszont hogy Nicole Franzel kinek hiányzott még kvázi negyedszer, mert a TAR-ban is ott volt ugye, és már ott is nagyon untam, ez rejtély. Vagy a lüke Swaggy barátnője, vagy a tavalyi első kieső. Nem mondom, hogy helyettük szívesebben néztem volna Dant, Derricket, Vanessát, Dicket… stb, de azért náluk érdekesebbeket csak lehetett volna találni. Enzót én sem bírtam, meg az egész brigádját. Cody mondjuk egy szimpatikus arc még mindig vagy akár Ian, de miattuk nem néznék BB-t. Na jó, kimondom, Danin és Christmasan kívül nem igazán érdekel senki, ez meg így elég sovány.

A játékkal biztos nem lesz gond, én bírom a mindenféle csavarokat is, ezek nem csak szimplán randomizálják a játékot, mint a Survivörben, inkább csak nagyobb kihívás elé állítják azokat, akik nyeregben érzik magukat:) De szimpatikus játékosok nélkül, akiknek szurkolhatnék, mit ér az egész? Most komolyan azt érzem, hogy több kedvem lenne folytatni a pár hete elkezdett 8. évadot.

Én azt vettem ki a Winnie által linkelt Allison Grodner interjúból, hogy a megszokott ideig fog tartani (megy a nyár meg jön az ősz, ilyesmit mondott), szóval kb. október végéig. Gondolom addig nem is igen fog elkezdődni a szezon. És most valahogy egyáltalán nincs kedvem ezt a gárdát majd 3 hónapon át nézni, főleg a tavalyi félrement évad után:(

Deny - 2020. 08. 07. 22:11

Thomas: Jaja, valószínűleg marad a normál játékidő, csak ugye most nem tudjuk kiszámolni, hogy pontosan mennyi az annyi.

Ó, Vanessát de szerettem volna látni én is! Meatball Josh annyira nem hiányzik. Amikor még az első casting pletykák kezdtek terjedni, akkor még Paulie-t emlegették Cody helyett, de úgy tűnik végül utóbbi lett a befutó (aminek örülök). Hálistennek a másik Paul meg nem vállalta harmadjára is :D

Christmast én csíptem, úgyhogy örülök, hogy itt van, Da’Vonne-t pedig már csak a dráma miatt is bírom :D Szegény David… szerintem ő lehetett az utolsó pillanatban leakasztott pótlék, mert el is felejtettem, hogy létezik, pedig tavaly szerepelt. Egy első kieső aligha “all-star material”.

Fragohol1C - 2020. 08. 09. 09:23

Amikor már lehetett tudni, hogy all star évad lesz elkezdtem félni, mert az utóbbi évadoknál egy egyéjszakás Sequester is jobb szokott lenni :D

A játékos válogatás szerintem jó lett, jó újra látni olyan neveket, mint pl Kaysar, Enzo vagy akár Memphis. Mondjuk Xmas és Baileigh nem tudom mit keresnek ott, ők nem sokat tettek hozzá, hogy all starok legyenek :-)

Kihasználtam a lehetőséget és lecsaptam az egy hónapos ingyenes all access-re és belenéztem néha. Nem hiszem, hogy verni fogja a 7. évadot (az 1. all stars évad) ez, de azért egész jól alakulnak a dolgok, rohadt nehéz lesz, de próbálok a végéig pártatlan lenni :D

Köszi az irást egyébként jó lett :-)

Volt pletyka Nakomisről és Danielle Reyesről is, hogy bekerülnek, őket nagyon birom. Nakomis talán az egyetlen olyan játékos aki miatt szabályt kellett változtatni :D

Fragohol1C - 2020. 08. 09. 09:27

@Thomas Több helyről hallottam én is, hogy pozitivak lettek a vizsgálatokon, de cáfolták mindketten. Nem tudom nézte valaki a The Challenge-t, de a reunion-on érdekesen ugyanott voltak és eléggé lehangoltan, szóval kitudja :-)

David és Bayleigh szerintem csak a BLM miatt kerültek be, nem találtak más sötétbőrű játékost :D

winnie - 2020. 08. 09. 09:29

Fragohol1C: a BLM nem kell ahhoz, hogy a készítők castingosok minden realityben próbáljanak diverz gárdát összehozni – nyilván nem követem a BB-s szereplőgárdákat, de tippre mindig erre törekedtek, függetlenül attól, hogy mi van 2020-ban. ez a műsor érdeke is.

Fragohol1C - 2020. 08. 09. 12:29

Tudom, nincs is ezzel gond, de egyik sem igazán All Star minőségű játékos volt. David twitterét aki kezeli kiirta a második napon, hogy megduplázta a napjait a BB-ben, szóval … :D

Thomas - 2020. 08. 10. 16:40

Na azért az gyorsan kiderült, hogy Cody sem akkora spíler, ha nincs mellette egy Derrick:) Hát ez vicces volt, hogy ennyire nem tudta kezelni a helyzetet, hogy minkét célpontja védett lett:) De onnantól, hogy csak ők ketten jelentkeztek a safery suitba tét nélküli lett a játék, mert gondoltam, hogy a nyertes a másikat választja védettnek.

Nekem az a bajom ezzel a brigáddal, hogy nem látom mögötte a koncepciót. Csinálhattak volna csupa győztesekből álló évadot, mint a Survivor, vagy összeszedhették volna a legjobb játékosokat, de itt van 2 győztes, meg kit nevezhetünk ebből a brigádból szerintetek top 16 legjobb játékosnak? Janelle-t, meg talán Kaysert? Utóbbit nem ismerem, szóval nem tudom, de elég jónak tűnik. Esetleg még Iant? Danit ide lehet sorolni? Vele elfogult vagyok, szóval nem tudom.

Vissza kell szívnom, amit írtam, ennél még az is érdekesebb lett volna, ha tényleg a legnagyobb játékosokat összeszedik: Derricket, Dant, Dr. Willt, Boogey-t, Dicket, Vanessát, Rachelt, tőlem még akár Pault is, és természetesen az OTT-s Alexet. Melléjük bedobhatják Meatball Josht is, mert ő kell és kész:) Ja, hogy a legjobb játékosok között nincsen fekete, sőt, így első blikkre a győztesek között sem, szóval egyiket sem tudnák megcsinálni, így marad egy ilyen összevisszaság.

Xmas amúgy megszólalt egyszer is a mai részben? Nem hiszem, mondjuk Dani is csak egy szöveges részt kapott. Xmas szereplését még azért érzem jogosnak (jogosabbnak, mint a fél mezőnyét), mert ő szinte végig gipszben volt, a legtöbb játékban nem tudott részt venni, ami azért hátrány. Szóval az nem baj, hogy ő kap még egy esélyt, ha már semmi koncepició nincs.

Huhú, én az ingyenes hetet még a 10. évadban aktiváltam, egész nap néztem, hogy mit csinál April:) Még meg is akartam hosszabbítani, erre kiesett. Akkor már inkább hozták volna vissza a szerelmét, Ollie-t, még neki is több köze volt a játékhoz, mint Davidnek:)

Mit csinált ez a Nakomis, hogy szabályt kellett változtatni miatta? Őt sem ismerem.

Fragohol1C - 2020. 08. 11. 06:30

@Thomas BB5-ben volt, akkoriban hozták be friss új szabályként, hogy a PoV-ban 6 játékos szerepel, a HoH, a két jelölt, plusz akiket ők választanak, tehát nem volt zsákból húzás. Az előző évadokban mindenki játszott a PoV-n. Nakomis és a szövetsége ki akarták ejteni Jase-t, de nem akarták, hogy tudjon játszani a PoV-n, hogy védett lehessen. Ezért kitalálták a 6 finger plant, hogy az HoH kijelöli két barátját, plusz azok majd a PoV-n szintén a barátaikat fogják kiválasztani. Igy a PoV győztes leszedi az egyik kijelöltet, majd a HoH kiválasztja azt akit végül ki akarnak ejteni. Konkrétan ez volt az első backdoor a BB történetében. A BB6-tól változott a szabály, hogy a PoV játékosokat már random húzással választják ki.
Itt van egy videó róla, ha nem volt túl érthető amit irtam :-)
https://www.youtube.com/watch?v=RRqCeeJuX2o

A BB5 egyébként egy egész jó évad volt.

A társaság összeszedésével egyébként sok gondjuk volt és a covid is eléggé neheztette a dolgokat. Ha Evel Dick játszott volna, akkor Dani nem jött volna. Volt szó Danről is BB10-ből, de neki elég jól megy a streamelés, szóval ő nem akart játszani még1x. Dr Will-nek szerződése van a CBS-szel a jury beszélgetésekhez, valószinűleg nem akarta azt felbontani, illetve neki van egy jól menő tetoválás leszedő cége, gondolom azt sem akarta otthagyni. Josh-t illetve Paul-t én soha nem szeretném újra látni a BB-ben :D
Sok nagyon jó játékos van akit újra néznék, de hát igy sikerült a cast.

Fragohol1C - 2020. 08. 11. 06:31

Én egyébként minden évben új fiókot hozok létre, hogy ki tudjam használni az ingyenes 1 hét + 1 hónapos lehetőséget :D

Deny - 2020. 08. 11. 15:02

Ehhez a feedhez amúgy kell valami VPN, vagy működik simán is? Mert ha igen, lehet kipróbálnám. Nem nézném megszállottan, de néha tuti belepillantanék.

Fragohol1C - 2020. 08. 11. 18:30

Kell hozzá vpn.

Fragohol1C - 2020. 08. 12. 11:17

Egyébként Janelle és Kaysar ezt a safety suit dolgot eléggé eltaktikázták. Eltolták mindkét kártyát feleslegesen, mert bevihették volna a másikat +1-ként. De egyébként Janelle-nek cuki a csillagos rucija :D

Thomas - 2020. 08. 13. 17:13

Fragohol1C: Köszi, teljesen érthető volt, ahogy leírtad. Mondjuk ennek is megvan a veszélye, ha pont az átáll, aki nyeri a Vetót, akkor kiesik az egyik szövetségese az HoH-nek, ahogy az OTT-ben ment folyton:) De azért tisztább így, hogy sorsolják a résztvevőket.

Dani most ennyire utálja Dicket, vagy hogyhogy? Mondjuk azt én sem akartam volna, hogy megint együtt játsszanak, de ha szigorúan a 8 legjobb fiút és lányt akarták volna betenni, akkor azért Daninak tuti helye van, lányból sokkal kevesebb emlékezetes játékos volt. Dicknek nem tudom, még csak 3 részt láttam a 8. évadból.

“Egyébként Janelle és Kaysar ezt a safety suit dolgot eléggé eltaktikázták. Eltolták mindkét kártyát feleslegesen, mert bevihették volna a másikat +1-ként.”
Ez igaz, látták, hogy nincs a közelben sem más, nem bíztak ennyire egymásban?

Az ingyenes hetet vagy hónapot majd megpróbálom jövőre újra, most biztos nem. Valahogy nem tud érdekelni, Danit és Xmast nem is mutatják, untam az egészet, nem sokon múlott, hogy elkezdjek beletekergetni. Enzo meg már megint kezdi játszani a keresztapát. A végén még megijedtem, hogy Iant fogják backdoorozni, aki azért a normálisabb srácok között van, de szerencsére meggondolták magukat.

Thomas - 2020. 08. 15. 15:52

Cody már szinte mindenkivel szövetségben van, azért elég szépen bebiztosította magát:) Valahogy így kell kihasználni egy első hetes HoH-t:) És legalább Dani is szövetségben van az új HoH-sel, szóval miatta nem kell aggódnom. És most akkor abból nem lesz gond, hogy Enzót kihagyták? Bár ha nem ülnek össze, csak Memphis közvetít, akkor nem feltétlenül fog rájönni.

Fragohol1C - 2020. 08. 16. 07:42

Enzo jelenleg három szövetségben is benne van. Van a core for (vagy valami ilyesmi) amiben Enzo, Cody, Nicole F és Dani van, illetve ugye van a the root, amiben Codyval vannak ketten illetve van valami connect four vagymi, amiben érdekes módon öten vannak :D Enzo, Cody, Bay, Daevon illetve Dani. Enzo szerintem jelenleg nincs rossz helyzetben.

Fragohol1C - 2020. 08. 17. 09:59

Húú a mai adásban azért Memphis nomination beszéde eléggé odavert Davidnak, bár ami azt illeti kicsit igaza is volt. Bay és Day ugyanazt a hibát ellőtték, mint múlt héten Janelle és Kaysar, gondolkodás nélkül mindkettő simán lehúzta a safety kártyát :D

Mivel ebben a szezonban mindenkihez próbálok semlegesen állni, igy Xmas-en sokat gondolkoztam, hogy milyen lett volna, ha nem abban a 19. évadban játszik. Hanem valamelyik másik évadban, vajon kedveltem volna, de egyelőre nem tudom eldönteni. A saját évadjában nagyon utáltam :D

Egyébként Bayleigh-t sem kedvelem túlságosan, bár őt láttam a Challenge-ben és az ottani dolgai mégjobban negativan hatottak rám.

Thomas - 2020. 08. 18. 14:16

Ehhez képest az adásban csak azt a hatos szövetséget nyomják, amit múltkor Memphis összehozott. Csak abból gondoltam, hogy gond lehet, mert Enzónak is van Codyval final 2-ja, meg úgy látszik, akkor még két szövetségben bent vannak együtt, amiről nem is tudtam, ebbe a hatosba mégsem vették be.

Hát Bayleigh már az első évadjában sem volt százas, elég megnézni, kivel jött össze:) Itt még talán nem volt akkora hiba, hogy mindketten lehúzták, mert öt másikat kellett megverni, és így nagyobb esélyük volt. Ők legalább kivárták a végét, hogy mennyien lesznek.

Fragohol1C - 2020. 08. 19. 11:26

Van egy új szövetség :D
Slick Six a neve, Tyler, Cody, Dani, Enzo, Bay és Day.

Lassan már tényleg követhetetlen, ráadásul a tagok ezekben a szövetségekben majdnem ugyanazok :D

Annó Dannek (BB10) volt egy jó beszólása: Welcome to the land of broken alliances :D

Thomas - 2020. 08. 21. 13:49

De amúgy Enzo miért nem a szövetségesaivel szavazott? Ez fura volt.
Kár, hogy nem Ian nyerte az HoH-t, most így gondolom Janelle megy.

Fragohol1C - 2020. 08. 21. 14:49

Nicole A olyan szinten vakon volt, hogy az valami elképesztő. Egyébként az adásban nem volt benne, de konkrétan Kevin beszélte Janelle-ék ellen. Kevinnel vigyázni kell, mert egy kigyó, a saját évadában is az volt, ugyanazt csinálja most is. Sajnáltatja magát, aztán tolja a kamu infókat másoknak.

Sajnos mivel Tyler lett az HOH igy egyértelműen J+K lesz a két kiválasztott.

Egyébként nem hiszem el, hogy a 6-os szövetségen kivüliek nem látják át, hogy ha J+K kiesik, rohadtul ők következnek, valahogy össze kellene fogniuk, hogy meggyengitsék a nagy szövetséget. Ebből látszik, hogy ki all star minőségű játékos és ki nem az.

Thomas - 2020. 08. 24. 15:35

Na, most megmutatták a Slick Sixet, de ezek szerint ez csak egy kamu szövetség, amit azért hoztak létre, hogy Devonne-ék ne szövetkezzenek Janelle-ékkel:) Jó ötlet amúgy, csak el nem szólja magát valaki.

Na mindegy, remélem, hogy Janelle nyeri a vetót, ő legalább hoz némi színt ebbe az egészbe. De sajnos már az elején látszott, hogy ők annyira a perifériára szorultak, hogy nem fogják sokáig húzni.

Ez az érdekes a BB-ben, aki érti a játékot, az már minimum egy szövetségben benne van. Janelle-ékkel senki se nagyon akart szövetkezni szerintem. És akkor ott vannak a floaterek, ilyen Kevin meg David, meg a Davonne-Bayleigh páros is, akiknek nem is lett volna helye egy valódi all-star évadban, de hogy Ian miért van ott?:) Gondolom ő most csak direkt low profile akar maradni, lévén csak két korábbi nyertes van. De amúgy ő senkivel nincs szövetségben? Erre később is nehéz lesz építeni, jelenleg el nem tudom képzelni, mi az ő terve, de az első heteket csak szeretné túlélni a jelek szerint.

Fragohol1C - 2020. 08. 24. 16:10

Ian egy okos fickó, tuti megvan a terve a későbbiekre is, akármennyire tolja ezt a kis ügyetlen balfék karaktert.

Thomas - 2020. 08. 27. 16:27

Ja, ez igaz:) Talán majd megtudunk belőle valamit, egyelőre sikeresen levette a célkeresztet a hátáról, mert az elején még nagyon ki akarták tenni:)
Amúgy már nincs bajom vele, ha Janelle megy, most hogy Dani azt mondta, neki kell menni:) Ha neki ez a jó, akkor menjen csak:)

Fragohol1C - 2020. 08. 31. 09:41

Szerintem számomra itt véget is ért az évad. Vissza is mondtam az all access előfizetést. Danit nagyon kedveltem korábbi szezonjaiban, viszont most annyira akar nyerni, hogy teljesen unszimpatikus lett.

winnie - 2020. 08. 31. 10:36

mi történt?

Fragohol1C - 2020. 08. 31. 14:23

Nem akarom részletezni, mert akkor spoilereznék. Az egész társaságból akiket összekapartak kb 4-5 ember all star kvalitású. Ez az évad egy cseppet sem jobb, mint egy átlagos évad. Például valamelyik nap bekiabálta valaki kívülről, hogy Cody és Nicole uralja a házat, erre David megkérdezte, hogy kívülről honnan tudják, hogy mi folyik a házban. Ezt a David gyereket betenni egy all star évadba jó nagy hülyeség volt egyébként is.
Nyilván megértem, hogy a covid miatt nehéz volt visszahívni embereket, de hogy egy ilyen bandát sikerült összeszedni …

A fő csalódttságom egyébként abból ered, hogy nagyon vártam Janelle és Kaysar visszatérését. De ahogy bántak velük az kissé felháborít. A szerdai-csütörtöki adásból kiderül mire gondolok.

Ha Kaysar is kiesik, a többiek nem érdekelnek már annyira. A finálét majd megnézem :-)

A poén az egyébként, hogy a Sequester egy szimpla részében több értelmesebb ember gyűlik össze, akik sokkal jobban játszanak ezeknél az embereknél :-)

winnie - 2020. 08. 31. 14:48

koszi

Thomas - 2020. 08. 31. 16:03

Hát gagyi ez az évad, az már egyszer biztos. És sajnos a tavalyi is eléggé az volt, de ettől függetlenül imádom a BB-t, a formátum még mindig aláz:)

Nem tudom, mit csinált Dani, de a maiból csak annyi jött le, hogy maga alatt vágta ezzel a fát, hogy nem Janelle-re szavazott, aztán meg hazudott róla, mert mindjárt Cody és Enzo is bizalmatlan lett vele szemben, ez meg sok jót nem jelent. De ha ő kiesik, én sem nézem tovább vagy max csak áttekerem a részeket, hogy a folytonosság megmaradjon.

Enzo sem egy akkora ész, mint amekkorának hiszi magát, most pl. nem értem, hogy miért nem backdoorozza Kaysart, ha annyira ő az egyértelmű célpont. Az HoH-t is kis híján megnyerte, simán összejöhet neki egy győzelem a vetón.

Thomas - 2020. 08. 31. 16:09

Ja és persze Janelle és Kaysar, pont ugyanúgy jártak, mint a régi nagy legendák a Survivorben, nem sok lapot osztottak nekik:( Úgy meg nehéz játszani, akármekkora nagy ász is legyen valaki, ha senki sem akar vele, mert félnek tőle vagy mittudomén… David viszont sokáig húzhatja, ha ennyire fogalmatlan:)

Fragohol1C - 2020. 09. 01. 09:46

Egyébként egy érdekesség. Janelle tweetelte, hogy akiket meghívtak Nicole F és Victor esküvőjére 3000 dollárt kellett fizetnie, amiben a szállás van benne két éjszakára :D

Deny - 2020. 09. 02. 19:55

David olyan szinte tudatlan, hogy az már fáj. Néha olyan értelmetlen pofákat vág, mint aki még a házban is eltéved. Volt valami a vétó körül is, nem tudta, hogy a vétó győztest nem lehet nominálni, ha valakit levesz a blockról.

Nicole esküvője meg no comment :D Kaysarnak szurkolok nagyon, de szerintem neki ez veszett ügy. Ha most túl is éli a szavazást, nem sokáig tudja egyedül húzni sajnos.

Thomas - 2020. 09. 03. 14:56

“Thomas – 2020. 08. 24. 15:35

Na, most megmutatták a Slick Sixet, de ezek szerint ez csak egy kamu szövetség, amit azért hoztak létre, hogy Devonne-ék ne szövetkezzenek Janelle-ékkel:) Jó ötlet amúgy, csak el nem szólja magát valaki.”

Bazz, és pont Dani, nem igaz:( És milyen furcsa volt, hogy az eset kapcsán nem vágtak be tőle interjút, csak nem kiszállt, mielőtt behívták volna DR-ba?:( Ezt az évadot el kellett volna már engednem a premier után, feleslegesen ölöm bele az időt, mint a Celebritysekbe:(

Nicole esküvője, LOL:) És hányan voltak? Inkább neki kellett volna fizetni a vendégeknek, hogy elviseljék:)

haruka - 2020. 09. 04. 17:30

Janelle kiesése után elengedtem az évadot, (nem kifejezetten miatta, bár bírom) totál unalom, senkinek nem tudok igazán drukkolni, talán Iannek, de ő meg úgysem fog duplázni. David is mit keres ott, azt nem tudom.
Majd követem a wikin az eseményeket, meg a döntőt megnézem azért.

Thomas - 2020. 09. 05. 12:58

Komolyan abban a hitben voltam, hogy Dani feladta, kiment, annyira nem volt vele DR-szegmens az elszólása után. Hát meglepő, de most úgyis mindenki ellene fordult, így nem fogja sokáig húzni. Biztos telebeszélik Christmas fejét is, szóval vagy ő lesz a célpont vagy Ian:(

Thomas - 2020. 09. 07. 13:36

Mondhatni, ez túl jól alakult, hogy Dani és Christmas hozott el 2 powert, míg Tyalerék és Davonne-ék egyet sem:) Teljesen biztos voltam, hogy majd Tyler, Cody és még egy srác viszi el a powereket:) Meg Christmas jelölései is tetszettek:) Az a sík buta Bayleigh már nagyon idegesít, fizikai fájdalom hallgatni, mennyen haza Swaggykéjéhez, az az ő értelmi szintje. Meg Tyaler vigyorgó képét sem tudom már elviselni. Nicole és Enzo meg alapból idegesít, szóval ez már kapásból négy, és azért Davonne-nak is megvannak a maga pillanatai:)

Csak azt nem értem, hogy David még meddig használhatja a powerjét, egészen a Veto sorsolásig? Azt hittem, hogy azt rögtön a jelölésnél kell. Hát nem lenne jó, ha ebbe bekavarna.

Jaj, mindig is a legkevésbé ezeket a “bro-bro” évadokat szerettem, ahol van 2-3-4 srác, akik kényük-kedvük szerint alakítják a játékot, a lányok meg csak fogyóeszközök mellettük, vagy az extended allience tagjai, ami csak azért létezik, hogy bebiztosítsák magukat minden irányból. És ez pont ilyen, Kaysar abban tévedett, hogy Cody és Nicole a mag, nyakamat ráteszem, hogy a Tyler-Cody-Enzo hármas már úgy beásta magát, hogy senki sem akarja szétbontatni őket még egy jó ideig:( Kár erre az időt vesztegetni, de magát a játékot meg még 13 év után is annyira élvezem, hogy képes vagyok még most is végigizgulni egy részt:)

Thomas - 2020. 09. 16. 14:27

Véleményem szerint ezt most nagyon elszúrta Dani:( Nem tudom, milyen kapcsolatot feltételez Enzoval, de egész biztos vagyok benne, hogy az egyoldalú, Enzo simán kiszavazná őt, ahogy lehetősége lenne rá. Ellenben Enzo ellen lett volna legalább minimális esélye Tylert hazaküldeni, anélkül, hogy bárkit is jelölnie kellett volna a szövetségéből. Így esélytelen, hogy az ötös ne Ianre szavazzon, miért is tenné? Még Nicole sem fog a szövetsége ellen menni, hiába van olyan jóban Iannel…

Fragohol1C - 2020. 09. 24. 22:10

Zingbot miatt mindig érdemes megnézni az aktuális részt. Nicole zingje magasan veri az utóbbi évek zingjeit :D
“Nicole I wrote a song for you: here comes the bride, she loves to whine and cry, every time I hear her voice I want to f*cking die. Mazel tov” :D

Deny - 2020. 09. 24. 22:14

Fragohol1C: Szakadtam :D Most kivételesen mind jó volt szerintem.

Fragohol1C - 2020. 09. 26. 09:39

Egyébként lassan kezd érdekessé válni a szezon. Miután kövi körben gondolom Kevin vagy David kiesik, a nagy csapat egymásnak esik. Memphist mindenki egy bunkónak tartja, de a mostani 2×3-as trükkje nem is rossz :-)

Az meg, ahogy Tyler előadta, hogy ne legyen backdoor david, az mutatja, hogy mennyire rohadt jó játékos. Szerintem Tyler a new school bb játékosok közül talán a legjobb.

Thomas - 2020. 09. 26. 12:10

Jaj, ez szerintem is marha jó volt, úgy röhögtem:) Aki kibírhatatlan, nyávogó, idegesítő Nicole-t bacastingolta harmadszor is, annak kéne álmában is hallgatni ezt a hangot:)
De Tyler vigyorgó fejéért is már kártérítést kéne már fizetnie a CBS-nek.

De most tripla kiesés lesz, azt tutira nem ússza meg Dani sem, már mindenki ellene szervezkedik:( Amúgy ha hatan maradnak, azt hogy húzzák ki még 4 hétre? Elég furcsa. Vissza fog jönni valaki? Mert az utolsó 2 hetet szokták szerintem 5 emberrel kezdeni, szóval 1 mínuszban lesznek. De jó lenne, ha legalább 1 héttel előbb befejeznék, de nem lesz ilyen szerencsém:) Volt már valaha tripla kieséses epizód? Nem rémlik.

Deny - 2020. 09. 26. 17:35

Thomas: Elvileg nem, ez a kanadaiak találmánya, ha minden igaz.

Nekem DaVonne volt kb. az utolsó, akinek szurkoltam, innentől kezdve objektíven állok az évadhoz, mert rohadtul nem érdekel, ki nyeri meg :D Csak ne Memphis! Christmasben is csalódtam, egy igazi Karen, mint kiderült. Illetve Daninek szurkolok még egy kicsit, mert ő legalább megy a feje után. Elegem van már a Committee dominanciájából. :D

Azért a csütörtöki rész izgalmas lesz. Remélem, Julie kicsit megszívatja őket, és nem jelenti be rögtön, hogy tripla kiszavazás lesz.

Thomas - 2020. 09. 27. 02:26

Memphis győzelme komoly lenne:) Aztán lehet, hogy valaki beviszi a final 2-ba, mert mindenkivel bunkó volt és úgyse szavaznának rá:) De nem úgy álnnak a dolgok. Nem is a Committe dominál, hanem a központi “bro-alliance”, az egész szövetségi hálónak ők a tengelye: Cody-Tyler-Enzo. De nem szeretem az ilyen évadokat! Már így is unalmas, ha Dani is kiesik, szenvedés lesz az utolsó 4 hét.

Sajnos hibát követett el, hogy visszakozott, az legalább egy komoly húzás lett volna, ha kiejti Tylert, lehet, hogy kiszavazzák miatta egyből, de lehet, hogy átrendeződtek volna az erőviszonyok, és közelebb került volna a tűzhöz. Így viszont már semmi esélye nyerni mióta Tyler kis akciója miatt már Memphis és Christmas is ellene fordult.

winnie - 2020. 09. 28. 05:46

10 dolog, amivel jobbá lehetne tenni a reality-t?

https://tvline.com/gallery/big-brother-all-stars-commentary-bb22-photos/fix-big-brother-zingbot/

a versenyekkel tényleg gond van? mi?

Thomas - 2020. 09. 28. 14:56

A versenyekkel nem hiszem, hogy gond lenne, meg nem kell megjavítani azt, ami nincs elromolva. Meg az kéne még, hogy a nézőknek több beleszólása legyen!:) Zingbotból is bőven elég ennyi, eléggé idegesítő lenne 1 hétig hallgatni a hangját. A casttal meg nem az a baj, hogy nem elég diverz, miért kell ilyet egyáltalán írni, mert most mindenki ezen a diverzitáson rugózik? Pláne most, amikor csak azért is beleerőltettek 3 fekete játékost, pedig egyik sem volt all-stars material. Inkább az segítene a castingon, ha nem a diverzitás lenne az elsődleges, hanem igyekeznének értelmes, kedvelhető embereket összeszedni a bőrszínüktől meg a szexuális orientációjuktól függetlenül.

Az tényleg igaz, hogy Jackson Michie megszegte a have not szabályokat és semmi büntetést nem kapott? Ez viszont WTF!

Amúgy szinte sajnálom, hogy most jön a tripla kiesés, mert az unalmasabb hetek után épp most lenne érdekesebb, hogy elfogynak a floaterek. Daninak mázlija volt Codyval, akárki más nyeri ezt az HoH-t, mindenkinél veszélyben lett volna, ő meg nem is akarta megnyerni… Nem nagyon érzem, hogy élhetné túl a csütörtököt.

Deny - 2020. 09. 28. 19:30

A versenyekkel szerintem sincs gond, ráadásul idén elég sok ötletes újdonságokkal álltak elő.

A diverzitás kényes kérdés, nem is nagyon szeretném taglalni, ráadásul ugye a műsor is olyan csatornán fut, ahol komoly gondok vannak ilyen téren. Ez az évad pl. szerintem elég diverz, így azzal most nincs gond. Esetleg arra lehetne ügyelni, hogy azonos számú fehér és színesbőrű játékossal induljon a mezőny.

A sztereotip castinggal viszont egyetértek. Mindig egykaptafa karaktereket válogatnak be, ahogy az jól le is van írva a cikkben, és ez már kissé unalmas. Nem kellene mindig csak “sassy” fekete nőket, feminin meleg férfiakat, és alfahím fehéreket válogatni, vannak más típusú emberek is ezeken a közösségeken belül.

Zingbotot sem kellene gyakrabban alkalmazni, neki pont ez a varázsa. Gyorsan unalmassá válna, ha sokat lenne.

És igen, a tavalyi évad azért is volt botrányos, mert Michie-nek kb. mindent elnéztek.

Az mondjuk tetszik, hogy lehetne őket nehéz döntések elé állítani. El sem hiszem, hogy ezt mondom, de pl. a magyar VV-ből pl. át lehetne emelni a “Ki a leg(jelző)bb házlakó?” jellegű szavazásokat, az tuti felkavarná az indulatokat, lenne egy kis dráma.

A műsor legnagyobb baja szerintem az, hogy az utóbbi években mindig van egy nagy szövetség (általában a legerősebb játékosokkal), akik dominálnak egész évadban, és csak akkor van esély megdönteni őket, ha a fennmaradó floaterek/gyengébb játékosok közül valaki véletlenül nyer egy HOH-et. Ezen jó lenne egy kicsit változtatni, hogy ne lehessen ilyen könnyen uralni az egész játékot.

Fragohol1C - 2020. 09. 29. 08:18

A legnagyobb baj a BB-vel kapcsolatban, hogy kb 4-5 évente vannak jó évadok. A BB20 volt jó legutoljára. Ez szerintem a casting hibája egyértelműen. A diverzitás engem nem zavar. A következő szezon kanadai BB-ben a játékosok fele BIPOC lesz. Ez rendben van. Az is érdekes, hogy a kanadai BB valahogy mindig jobbnak tűnik.

Az idei szezonban még Daninek és Tylernek szurkolok. Dani bajban van most egy kicsit, el kéne kezdeni versenyeket nyernie. Az első szezonban nagyon sok versenyt nyert, azért is tudtak top2-ben lenni az apjával.

Thomas - 2020. 09. 30. 12:37

“Esetleg arra lehetne ügyelni, hogy azonos számú fehér és színesbőrű játékossal induljon a mezőny.”

Ez szerintem hatalmas melléfogás lenne, ezzel mesterségesen is generálnának egy fehérek vs. feketék (vagy nemfehérek) felállást, az meg kinek hiányzik? Mint ahogy a Survivorben is gyakran előkerül a téma, hogy kiszavazhatnánk őt, de akkor egyel/kettővel több férfi lenne, és az nem jó, mert kiszavazhatják a nőket. Mivel a férfi/nő arány mindig egyenlő a castingnál, így ott erre az arányra ügyelnek. Nem kell ezt patikamérlegen kimérni. Egy ideális világban, a potenciális játékosok adatbázisnak nem is lenne ilyen oszlopa, hogy milyen rasszba tartozik a jelentkező, mert mindegyik ember, és ne ez alapján kerüljön be vagy ne kerüljön be valaki a játékba.

Inkább ne szítsák még mesterségesen a tüzet, nem szeretném, ha egy egész évad erről szólna. Most is Davonne kb. úgy képzelte el a játékot, hogy ő majd jól szövetkezik a másik két fekete játékossal, és akkor ők hárman jól ellesznek. Mire rájött, hogy a 3 nem lesz elég, addigra Bayleigh is kiesett, meg kiderült, hogy David egy idióta, és teljesen magára maradt:) Aztán a végén már bármiről beszélt, mindig a fekete kérdésre lyukadt ki, vagy csak ezt vágták be tőle. Nekem pl. az ilyen dolgok nem hiányoznának a BB-ből, ez egy játék, ne keverjük már bele a társadalmi, aktuálpolitikai problémákat.

A megszokott típusokon túllépést viszont én is támogatnám! Ahogy Deny pontosan le is írta, ezek a típusok már kezdenek unalmassá válni, nem minden ember ilyen. És azzal is egyetértek, hogy a BB20 castingja sikerült a legjobban az utóbbi években, a 21 meg a legrosszabbul. Ez a mostani meg olyan, amilyen, kényszermegoldások, kompromisszumok és patikamérlegen kimért diverzitás okozta half-stars évad:)

A direkt indulatokat szító feladatokat szerintem hagyjuk meg a magyar trash realityknek, az ide nem hiányszik, így is sokszor paprikás tud lenni a hangulat. Aki meg vét a szabályok ellen, azt meg kell büntetni, ha meg ennyire renitens, nem is értem, miért nem vágták ki Michie-t, eleve nem volt egy szimpatikus játékos, és akkor még finoman fogalmaztam.

Thomas - 2020. 09. 30. 12:45

Ja igen, azt észrevettétek, hogy a vasárnapi adás mostantól átköltözik hétfőre? Nem örülök neki, olyan jó volt hétfőn BB-t nézni, míg a DWTS és az ANW is hétfőn van nekem. Bár aztán 3 hét múlva az ANW is költözik, szerintem péntekre, az ismétlések helyére.

winnie - 2020. 09. 30. 13:59

“Ez szerintem hatalmas melléfogás lenne,”

persze, annak semmi értelme, hogy mesterségesen tartsanak fel valamit. hülye ez a helyzet, mert ugye a realitykben is működtek korábban a régebbi időkből maradt módszerek, amik sorozatokban, meg mindenhol jelen voltak, hogy aki kisebbség volt valamilyen szempontból, annak csak tokenszerep jutott (legyen szó írószobáról, realitygárdáról vagy sorozatos állandó szereplőkről) – aminek az oka vagy felső utasítás volt vélt elvárások miatt, vagy csak simán a kapuőrök, akik más korban nőttek fel. és a tokenség tyúk vagy tojás módon annak volt köszönhető, hogy sztereotípiák mentén írtak (ld. nem diverz írógárdák) és castingoltak, így több karakter redundáns lett volna, mert ugyanolyanok lettek volna. (ld. realitykben sem nem nem akartak diverzebb gárdát, csak nem tudták volna eladni a nem tipikus karaktereket másmilyenként. ma már más a helyzet azért.)

a gond az, hogy ha ezen változtatni akarnak, akkor meg valakinek az nem fog tetszeni, ezért kell még pár év (évtized?), hogy a gondolkodás megváltozzon, illetve az új generáció kerüljön pozíciókba, és akkor eljön az az állapot, hogy igazából akármi az arány, nem járna semmilyen feszültséggel nézői részről, mert mindenki számára magától értetődő lesz, hogy akár ide, akár oda billen a mérleg, annak az az oka, mert úgy jött ki a casting, és nem azért, mert valahova húzni akarnak. ez lenne az ideális állapot, nem a mai, ahol ha túl sok van, az a baj, ha túl kevés, akkor az, így aki ezzel foglalkozik, csak akkor tesz mindenki kedvére, ha középre tart, és akkor ott vagyunk, hogy ez meg hatalmas melléfogás:)

Deny - 2020. 09. 30. 14:05

Nem hiszem el! A tripla eviction volt az első dolog, amit végre igazán vártam, mert alig vártam, hogy elszabaduljon a pokol, erre most a készítők megsúgták a játékosoknak, hogy mire számíthatnak, úgyhogy már meg is kezdődött a haditerv-kidolgozás.

Thomas - 2020. 10. 01. 13:15

Már vártam, hogy mikor adja ki az a kis *beep* Danit, komolyan. De inkább az az idióta, aki Nicole-ban meg Tylerben megbízik, azok meg is érdemlik a kiesést. Hogy örültem volna, ha valamilyen csoda folytán használja valaki a vetót és Christmas megy fel, valahogy ő is ellenszenves lett már ebben az évadban.

“amik sorozatokban, meg mindenhol jelen voltak, hogy aki kisebbség volt valamilyen szempontból, annak csak tokenszerep jutott (legyen szó írószobáról, realitygárdáról vagy sorozatos állandó szereplőkről)”

De szerintem ennek is van azért másik oldala. Jó, régen nagy poén volt horrorvígjátékokban, hogy a horrorokban mindig a kötelező fekete hal meg elsőnek. Valóban ilyen is volt, meg biztos van alapja az egésznek. Tegyenek ellene, ez természetes. De az nem megoldás, hogy innentől kötelező jelleggel egyenlő arányban kell szerepeltetni a rasszokat, vagyis még egy szabállyal gúzsba kötni a készítők kezét. Mert a másik oldal, amire céloztam, hogy létezik BET vagy OWN csatorna, akik kimondottan fekete célközönségnek készítik a sorozataikat, akkor ők is kötelezve lesznek erre (törvényileg vagy hallgatólagosan)? Már a felvetés is nevetséges:) Vagy van egy rakás sorozat, amik nem is ezeket a csatornákon mennek és mégis szinte az összes szereplőjük fekete, pl. amiket én is nézek/néztem: All American, Star, Step Up, vagy akár a Hit the Floor is ide tartozik, amit később át is vett a BET. És biztos van még egy csomó ilyen. Ezekben rendben van a diverzitás azoknak, akik a többiben kifogásolják, vagy ez nem számít?

Winnie, most ezt nem is neked szánom vitaként, mert teljesen egyetértek azzal, amit leírtál, jó lenne, ha kialakulna egy olyan ideális állapot, amikor azokat vennék fel az írószobába, akik a legtehetségesebbek a jelentkezők közül, és ha ezt azt jelenti, hogy 90%-ban feketék, fehérek, latinok, akkor sem húzza fel senki a szemöldökét. Mint ahogy az is természetes, hogy ha olyan környéken, szubkultúrában játszódik egy sorozat, mint a Star (amiben egyedül pont a főszereplő, Star fehér), akkor abban nem nagyon lesznek fehér színészek, de pont a fordítottja is megeshet, hogy csak fehérek szerepelnek valamiben. Meg persze olyan is van, hogy véletlenül pont fele-fele arányban válogatják ki a szereplőket, de nincs ez állandóan kihangsúlyozva, nincs patikamérlegen kimérve, mert szerintem ez is csak az ellentéteket szüli most már. Nem tudom, hogy a mi életünkben még elérünk-e ide, de bizakodhatunk:)

És visszakanyarodva a BB-hez, Davonne már rég nincs is bent, de a készítők szükségesnek érezték még egy idézetet bevágni tőle, hogy ahogy bement, egyből látta, hogy rajta kívül két fekete van, így nekik kell majd a final 3-ben ülni. Ő nem is igazán akart másokkal szövetkezni, csak esetleg felhasználni őket, ez volt az egész játéka. Most mi lett volna szerintetek ebből, ha egyenlő számban vannak? Davonne tutira kihozta volna ebből a feketék vs. fehérek harcot, mert még így is nagyon rá volt pörögve, hogy csak hárman voltak + Kevin, akit most már tudjuk, miért akart annyira megmenteni a vetóval (kiderült, hogy az egyik szülője fekete, csak nem látszik a bőrszínén). És pont emiatt a felfogás miatt nem volt esélye sem nyerni. Szóval a BB jól leírja, hogy mi a probléma a jelenlegi helyzettel, miszerint bele kell erőltetniük 3 fekete játékost egy all-star évadba akkor is, ha nem volt emlékezetes fekete BB-játékos. És nem azért nem volt, mert kisebbségben voltak, mert szerintem a Survivort sem úgy nyerték, hogy azokban az évadokban többségben voltak, vagy csak egymással szövetkeztek volna.

Fragohol1C - 2020. 10. 01. 17:56

Cody beszari volt és nem merte meglépni, hogy Xmast backdoorozzák, inkább kivár. Nagyon kváncsi vagyok a 3x kiesésre, de úgy, hogy volt 3 napjuk felkészülni az gáz. Remélem azért, hogy legalább egy nagy fej hullik a háromból :D

Thomas - 2020. 10. 01. 22:10

Hát igen sajnos, teljesen a papírforma szerint játszották le ezt az évadot, a 6 fős szövetség + Enzo, vagyis a mag érintetlen, most meg nagyon úgy néz ki, hogy következik a 2 lány, és maradnak a srácok várhatóan a végére, meg persze Nicole, de remélem ő is nagyot koppan majd. Azt volt az igazi casting hiba, hogy túl sok volt a “fehér alfahím”-típusú játékos, akik a compokban erősek, ez agyonnyomta az évadot. Az ilyen típusúak ha szövetkeznek, akkor ők irányíthatnak mindent, itt meg mindenkit maguk mellé állítottak, akik kicsit is játszottak. Janelle-éktől gyorsan megszabadultak, a többiek meg nem igazán voltak all-stars material, nem is tudtak mit kezdeni a helyzettel. Minden HoH-t megynertek, és még nagy backdoorokra sem volt szükség, könnyedén jutottak el idáig.

Fragohol1C - 2020. 10. 02. 12:13

Hát végignéztem ezt a triple mókát, totál unalmas és kiszámtható volt, expect the unexpected my ass …

Több részt tuti nem nézek, majd csak a finálét.

Thomas - 2020. 10. 03. 14:12

Jaj, hát nem tudom, minek kell még 6 játékossal 4 hétre elhúzni, borzasztó unalmas lesz:( Mondjuk én már jövő héten lezavarnám, mehet még egy triple eviction varásnap, aztán szerdán finálé:) Ennyit ér ez az évad kb.

Dani tudtam, hogy ott szúrta el, amikor “megkegyelmezett” Tylernek. Az ott csakis rajta múlt, meg kellett volna lépni! Lehet, hogy hamarabb kiesett volna, de a győzelemre is megnőttek volna az esélyei. Így meg lehetett tudni, hogy addig marad majd, amíg a szövetségük egymásnak nem ugrik.

Fragohol1C - 2020. 10. 03. 15:37

Emlékeztek még Boogie és Will dr telefonos mókáira?

Ronnie a BB11-ből csinálta ezt:
https://twitter.com/RonnieTalbott/status/1312144999132229632

KB 15x megnéztem, de még mindig röhögök rajta :D

Thomas - 2020. 10. 04. 13:54

Nem értem, hogy mit mond:) Wake up Nicole?

Fragohol1C - 2020. 10. 05. 07:26

“They kept Nicole” :-)

Thomas - 2020. 10. 13. 15:02

Na most értünk el oda, hogy kiég az agyam, amilyen koncentrációban kell hallgatni Nicole vinnyogását. Kb. ilyen lenne, ha Zingbot is állandó jelleggel bent lenne:) Ha megint megnyeri, eret vágok:)
Jaj, és tegyenek már a zárat a WC-ajtóra, nem igaz:) Ennyire nincs anyag, hogy ezt kell nézni, hogy folyton rányitnak Enzóra?:) Mondjuk mivel töltenék ki, kapásból lehetett tudni, kiket fog jelölni Nicole. Most érdemes ezt még 2 hétig húzni?

Fragohol1C - 2020. 10. 15. 08:24

Én épp valamelyik nap iratkoztam le az összes big brotheres twitter fiókról, mert idegesitett ha látom a twitter feedben őket :D

Thomas - 2020. 10. 15. 14:31

Nagyon unalmas, alig bírom már én is:( És még 7 rész…

Fragohol1C - 2020. 10. 20. 11:59

Upsz :D

Joker’s BB Updates #BB22
@JokersBBUpdates
Posted 11:13pm: Nicole peed her pants. #BB22 #BBLF
8:29 AM · Oct 20, 2020

Thomas - 2020. 10. 20. 18:05

Mivan?:) Ezt bezzeg nem mutatták:)
Az évad legjobb pillanatai, amikor Enzo a felfújható tehénnel beszélget, azt hiszem, ez mindent elmond:)

Fragohol1C - 2020. 10. 20. 18:11

Azért az ilyeneket szemétség lenne mutatni ország-világ előtt :D

A felfújhatós tehént nem láttam, mert a részeket nem láttam, ezt a tweetet is egy haverom küldte :D

Thomas - 2020. 10. 20. 20:32

Hát csak annyi, hogy Enzo folyton dumál hozzá, a készítők meg bejátszanak tehénhangokat, mintha válaszolna, és feliratozzák, hogy mit mondott:) Látszik, hogy nagyon nincs elég anyag kitölteni 4 játékossal 2 hetet, de hogy akkor miért nem kezdtek egyel többel vagy csináltak egy olyan csavart, ami miatt egy héten nem esett ki senki?

Deny - 2020. 10. 20. 22:39

Hát ez a rész full filler volt. Ilyeneket mutogatni, hogy Nicole tüsszög, Cody hisztizik, hogy banános lett a köntöse, meg Christmas próbálja felidézni a középiskolás táncot? WTF? Ennyire nincs semmi anyag?

Thomas - 2020. 10. 24. 15:03

Hát elég baromság volt így elhúzni a végét még annak a tetejébe, hogy mindenki dög unalmas. Most is megnézhettünk egy külön részt arról, hogy Cody kiszavazza Christmast, amit már úgyis tudtunk. Nem véletlenül szokott ez a top 4-es rész 1 adásban lemenni máskor, itt már egyszrűen nincs mivel kitölteni az időt, most meg ebből is egy teljes hetet csináltak.

Thomas - 2020. 10. 24. 15:05

És még akkor ma volt gondolom a recap rész, ami szintén felesleges, és még a finálét is elhúzzák 1+2 órára? Régen az is beleért egyszeri 90 percbe. Egyértelműen már a nézettségért csinálják ezt a duzzasztást.

Deny - 2020. 10. 25. 10:10

Egyébként eskü jobban szórakoztam a recap részen, mint a rendeseken. Végül csak megmutatták, amikor Nicole “bepisilt” :D

Nagyon szurkolok, hogy ne ő nyerje meg, bár egyáltalán nem lepődnék meg rajta.

Fragohol1C - 2020. 10. 26. 06:11

@Deny Azt én is remélem, nagyon utálom őt. Amikor nyert akkor is egész évadban nem csinált semmit, csak az utolsó pillanatban villantott 1-2 comp győzelmet. Codynak ki kellett volna vágni őt a top4-ben Xmas helyett :D

Thomas - 2020. 10. 26. 14:31

Ahh, Cody most a jelek szerint Nicole-t vinné magával, hát én eret vágok, ha megint nyer:(
Azt akartam én is írni, hogy csak láthattuk a recap résznek hála, hogy bepisilt, bár csak mondta, szerintem nem látszott:) Baynek ezt a triciklis büntetését miért hagyták ki vajon? Az jó szegmens volt, hogy miket kértek így összevágva. Kaysar nagyon szeretett volna egy nyuszit a házba:)

Fragohol1C - 2020. 10. 27. 00:07

Enzo megint 3. helyen lesz :D

Ha kiszavazta volna Nicole-t a triplánál nem lenne gondja :D

Bár Ha Nicole nyeri az utolsó hoh-et akkor ő szerintem kiejti Cody-t. Legyen már vége már csak két nap :D

Thomas - 2020. 10. 27. 13:09

Most már komolyan játszanak a türelmemmel, még egy recap rész egy 10 perces comppal, gratulálok… Kezd hasonlítani a régi ValóVilágokra, amiben mindent százszor megismételnek, abból álltak a kiszavazóshowk, hogy 2-3 órán keresztül néztük a különböző tematikus montázsokat, csak hogy húúzzák az időt:)

De legalább volt időm közben gyakorolni, hogy Nicole-osan tudjam mondani, hogy “Cody”, a végén már egész jól ment, ha befogtam az orrom:) Legyen már vége! :D

Deny - 2020. 10. 27. 14:51

Akkor szerintem én ezt skippelem, ha nem volt új “footage” a compon kívül.

A második bekezdésen felnevettem :D

Thomas - 2020. 10. 27. 16:30

Hát az első öt kiesett beszélgetett még pár percet ilyen Zoom konferenciaszerűségben a történtekről, de az sem volt nagy szám, ugyanazokat mondták el, amit már úgyis láttunk. Meg azért ez a comp sem a legizgalmasabb, azt nézni, hogy körbe-körbe húzzák őket :D Viszont a nézettség őket igazolja, nem csökkent a tripla óta, szóval ez lesz az új trend vajon, hogy így elhúzzák a végét? Remélem, nem:( Inkább már akkor térjen vissza valaki, csak azt most gondolom a vírus miatt hagyták el.

Fragohol1C - 2020. 10. 29. 13:34

Na végre vége, nem Nicole nyert szerencsére :D

Azt birtam, hogy Nicole mondta, hogy ő elég jól megél a social mediaból. Persze, mert szponzorai voltak. Akik otthagyták amikor Ian betegségét fikázta, csak arról még ő ugye nem tudott :D

Cody mondjuk megérdemletten nyert, kár, hogy magát az egész szövetséget még a játék előtt megbeszélték.

Ráadásul mindenki rászavazott, azért ilyen nem nagyon szokott lenni. Legutoljára BB10-ben volt, Dan nyert így.

Jövőre találkozunk újra, remélem ennél jobb szezon lesz, nem lesz nehéz dolga :D

Thomas - 2020. 10. 30. 16:39

Hálistennek nem Nicole nyert, a többi meg már úgyis mindegy:) Ian betegségét fikázta? Ezt nem rakták bele.

De fura volt, a zsűrinek kialakított hely az udvaron volt, Julie nem is volt ott velük? De tuti, mert nem is az ajtón ment ki a final 2, hanem valami folyosón át, ami a kertajtótól nyílt.

Na szerencsére vége, remélhetőleg jövőre tényleg összehoznak egy ütős évadot, és nem húzzák el így a végét:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz