login |

Hírpéntek – In Treatment 4. évad! How To Sell Drugs Online (Fast) 3. évad!

2020. 08. 07. 09:05 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: A Casagrande család 1. évad (folytatás) + Netflix: A majomkirály újabb legendái 2. évad, Nyílt tenger 3. évad, Varázslók: Arcadia meséi 1. évad, Hollywoodi ingatlanosok 3. évad, Aprónépek 1. évad, Ezt jól kisütöttük! Mexikó 2. évad, Ereszd ki a hangod! Németország 1. évad + film: A varázslatos iskolabusz újra száguld: Gyerekek az űrben + Holnapi magyar premier: A mancs őrjárat 6. évad (folytatás), Moone Boy 3. évad + HBO GO: Vagy így, vagy úgy 1. évad
 • Premier: Semi-Detached S1, So Awkward S5, Christina On The Coast S2 (nyári), Lose A Stone In 21 Days With Michael Mosley S1, Celebrity Masterchef Back To Basics S1 + Finálé: The Decived S1, Carl Weber’s Family Business S2 (nyári), Devil Among Us S1, Disney Family Sundays S1 + The Magic School Bus Rides Again: Kids in Space
 • Teljes évados premier: Wizards: Tales of Arcadia S1 (Netflix), Alta Mar / High Seas S3 (Netflix), The New Legends of Monkey S2 (Netflix), Selling Sunset S3 (Netflix), Nailed It! Mexico S2 (Netflix), Sing On! Germany S1 (Netflix), Tiny Creatures S1 (Netflix), Jessy & Nessy S1 (folytatás – Amazon), Pan y Circo S1 (Amazon), Word Party Songs S1 (Netflix)
 • Magyar premier – Cinemax/HBO GO: 08.30 A halhatatlan (L’immortale)
 • Magyar premier – TV2: 08.30 Sztárban sztár 7. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 08.07 A Casagrande család (The Casagrandes) 1. évad (folytatás)
 • Az A Discovery of Witches 2. évadja 2021. januárjában kerül bemutatásra a Sky One-on.
 • Az HBO berendelte az In Treatment 4. évadját. Azaz feltámasztotta a sorozat. (Több infó nincs róla, így azt sem tudni, hogy Gabriel Byrne visszatérne-e.)
 • Tyler Perry beszél a The Hollywood Reporternek adott interjújában a karanténforgatásokról (maszkos forgatási kép + itt is és itt is), azok kihívásairól – ugye Amerikában az ő szkriptelt sorozatainak a munkálatai folytatódtak először saját stúdiójában. (Például az is kiderül, hogy a Sistas teljes 2. évadját 11 nap alatt forgatták le, ami elég kemény tempó, de nála egyébként is 2,5-3 hét alatt csinálnak meg egy évadot, szóval nem kellett annyira felgyorsulni.) Perry egyébként nem nagyon tudja egyelőre elképzelni napi tesztek és “buborék” nélkül a hollywoodi forgatáskezdéseket. (Nála egyébként 4 stábtag produkált az első szakaszban pozitív tesztet, a második sorozata esetében pedig két visszatérő szereplő színész, így náluk alkalmazkodni kellett.)
 • Sorozatberendelés: Paper Girls – Amazon, készítő: Stephany Folsom, showrunner: Christopher Cantwell és Christopher C. Rogers – Brian K. Vaughan képregénye alapján, négy fiatal lányról, akik 1988. Halloween napján újságokat hordanak ki, és véletlenül egymással hadakozó időutazók konfliktusába keverednek, és olyan kalandokba kerülnek az idővonalakban, amiknek köszönhetően megmentik a világot. Többek között jövőbeli énjükkel is találkoznak, és dönteniük kell arról, hogy elfogadják sorsukat, vagy szembeszállnak vele.
 • A Fear The Walking Dead 6. évadjában több időugrás is várható majd. (Ami nem meglepő, hiszen a szezon minden része más szereplőre fog összpontosítani, kvázi epizodikus antológia lesz.)
 • A Grey’s Anatomy-s Stefania Spampinato (Dr. Carina DeLuca) állandó szereplő lesz – a Station 19 4. évadjában.
 • Alan Dershowitz, ügyvéd bocsánatkérést követel a CBS All Access-től a The Good Fight kapcsán, mivel az egyik részben az egyik karaktert azzal a jelzővel illette őt, hogy ‘shyster’. Egyébként a férfi rajongója a sorozatnak.
 • A Rick & Morty írói már a 6. évados szkripteken dolgoznak.
 • Mark Paul-Gosselaar végre elkezdte megnézni a Saved By The Bell-t, és podcastet indított a tapasztalatairól. A minden epizódot külön kiveséző Zack To The Future társműsorvezetője Dashiell Driscoll.
 • A Netflix bevásárolta fekete sorozattartalmakból, melyeket fokozatosan mutatnak be: 08.01 Moesha, 08.15 The Game S1-S3, 09.01 Sister, Sister, 09.11 Girlfriends, 10.01 The Parkers, 10.15 Half & Half és One on One – ahogy nézem, a többség a 2000-es évek eleji UPN-es sorozat. Ja, a jogok Amerikára vonatkoznak. Ami nem meglepő, mert tippre máshol minimális lenne az igény ezekre a komédiákra, de épp ezért azt gondolnám, hogy tök olcsó lenne a globális jogok megvétele is. De mégsem került sor rá.
 • Amerikában az HBO Max legnézettebb sorozata a Friends, a 3. legnézettebb pedig a The Big Bang Theory, de a 2. helyezett a Love Life. Mondjuk elég torz a lista lvázi egy saját sorozattal. (Oké, csak idézőjelben “egy”, mert a top25-ben vannak originálok, mint Doom Patrol, Looney Tunes Cartoons, The Not-Too-Late Show, Legendary, Search Party, Close Enough és Expecting Amy, de ezek vagy animációk, vagy nem szkripteltek, vagy máshonnan átvettek.)
 • Kerry Washington, produkciós cégével meghosszabbította gyártó szerződését az ABC Studios-szal.
 • Karanténforgatás: Amellett, hogy egyes vancouver-i sorozatok (Superman & Lois, The Flash, Riverdale, A Million Little Things, Big Sky, Charmed, Supernatural) augusztusi forgatáskezdésben gondolkodnak, a legtöbb országos sorozat munkálatai szeptember elején startolnának. Bár a The Blacklist és a The Goldbergs is augusztus végében gondolkodik.
 • Karanténforgatás: Kedden folytatódott Steve Harvey napi vetélkedőjének, a Family Feud-nak a forgatása.
 • Emmy-interjú: Catherine O’Hara (Moira – Schitt’s Creek), Ramy Youssef (a Ramy készítője és főszereplője), Yvonne Orji (Molly – Insecure), Matthew Macfadyen (Tom – Succession),
 • A Netflix berendelte a ‪How To Sell Drugs Online (Fast) 3. évadját.
 • John Lithgow (EB) beszél a Perry Mason – 1×04-ről.
 • Írók beszélnek arról, hogy írták meg sorozataik kulcsjeleneteit – forgatókönyv-részletekkel prezentálva mindezt.
 • Vendégszerep: Max Greenfield, Nick Swardson, Sam Richardson, Will Forte – Hoops,
 • Állandó szerep: Terrence Stamp, Jade Anouka, Simone Kirby – His Dark Materials S2, Taylor Schilling, Rosemarie DeWitt, Aaron Eckhart, Paul Dano – Pantheon (AMC)
 • Interjú: Demi Moore és Alden Ehrenreich (Anyu és Joe – Brave New World), David Schwimmer (Jerry – Intelligence), Kevin Hart és Nathalie Emmanuel (a Die Hart főszereplői), Faysal Bazzi (Ameer – Stateless),
 • A Sztárban sztár 7. évadjának zsűritagjai: Köllő Babett, Bereczki Zoltán, Kökény Attila és Papp Szabi.
 • 08.17-től a Kiwi TV neve megváltozik TV2 Kids-re – itt a csatorna új logója.
 • Új sorozat: Captain Fall – Netflix, 20 rész, animációs komédia, norvég, készítő: Jon Iver Helgaker és Jonas Torgersen, egy naiv, melegszívű tengerészről, aki tudtán kívül egy csempészhajó kapitánya lesz.
 • Pilotszkript: Dawn – Amazon, készítő és rendező: Victoria Mahoney, executive producer: Ava DuVernay – Octavia E. Butler könyve (itthon: Hajnalitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, ami a Xenogenisis, vagy másképp Lilith’s Brood széria első tagja. A scifi történet az emberiség utolsó életben maradt egyedeinek története, akiket egy ősi, földönkívüli faj ment meg a bolygó pusztulása előtt. És választási lehetőséget kapnak: vagy párosodnak az idegenekkel, hogy egy új, kevert fajt hozzanak létre, vagy pedig utolsó emberként meghalnak.
 • Chopped: Beat Bobby Flay címmel 5 részes sorozat indul a Food Network-ön, amiben Chopped-bajnokok próbálja lefőzni Bobby Flay, séfet.
 • A 2021-ben induló Magnolia Network-re vissza fog térni a tulajok, Chip és Joanna Gaines korábbi műsora, a Fixer Upper.
 • Napi “kirúgás”: A The Hollywood Reporter egy nagyobb cikkben feltárta, hogy Paul Telegdy, az NBC egyik nagyfőnöke miképp teremtett toxikus munkakörnyezetet maga körül – jó pár forrás szólal meg benne, persze mindkét oldal kapott terepet. UPDATE: Tegnap távozott posztjáról Telegdy.

7 hozzászólás Ne habozz!

Szkifi - 2020. 08. 07. 09:27

Akkor elsőként jelezném is, hogy van igény Paper Girls-ös bejegyzésekre :)

Cole - 2020. 08. 07. 12:17

A Netflix berendelte a ‪How To Sell Drugs Online (Fast) 3. évadját.

Nagyon jó volt a második évad. Jó, hogy rátaláltam netflixen erre a sorozatra.

Az viszont nem tetszik, hogy a netflixes bug miatt a magyar lokalizációt kell beállítanom, hogy át tudjak váltani magyar feliratra. Ilyenkor felmerül bennem, hogy hány ilyen film vagy sorozat lehet, ahol emiatt ez nem jelenik meg. A bejelentés pedig nem sokat segít. :(

winnie - 2020. 08. 07. 12:21

plusz az első évadnál nincs normál angol szinkron, az is csak a magyarról érhető el:) szerintem mennyiség kell, és akkor észre fogják venni a bejelentést, mert sok mindent javítottak azokból, amiket jeleztünk.

Cole - 2020. 08. 07. 13:22

Igaz. A jóbarátoknál is javítva lett 4×23 felirata, most ellenőriztem. :) Mondjuk nem tudom mennyi volt az átfutási idő. Kb. fél éve jelentettem be azt is.

Akkor reménykedem, hogy harmadik évadra megoldják ezt a dolgot. :)

kiskiraly - 2020. 08. 07. 15:36

Amerikai részről csak Ben Silverman-t említik mint proudcert + hogy melyik csatorna lesz még nincs említve.
https://variety.com/2020/music/news/eurovision-song-contest-american-song-contest-1234726887/

winnie - 2020. 08. 07. 16:11

jut eszembe How To Sell Drugs Online (Fast)

amikor német hanggal és angol felitattal néztem, akkor csodálkoztam, hogy minden mobilos felirat a készüléken angol, szóval angolul kommunikálnak, most betettem magyar felületen az első évadot angol szinkronnal, és itt megint németül pötyögnek. valamire rosszul emlékszem, vagy tényleg más a kép, és ha más, akkor az mitől függ.

winnie - 2020. 08. 07. 16:14

update: már angol felületen is van normál angol szinkron, nem csak audio leírásos, és angol felületen tényleg angolok a száámítógépes feliratok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz