login |

Lenox Hill

2020. 08. 08. 12:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: doku, kampány,

A Netflix június dokusorozatáról, a Lenox Hill-ről kommentben szinte csak jót olvastam tőletek, de a nézettséges posztunknál pedig azt is láthattátok, hogy ennek ellenére a sorozat a világon sehol nem került a napi top10-be, pedig a true crime-szériák ott visszatérő vendégek. Ennyit számítanak, hogy a pozitívra koncentrál? Vagy csak a rejtély faktor hiányzik?

Az előzetes mellé tényleg csak annyit tudok mondani, hogy a széria négy New York-i orvos (két agysebész, egy sürgősségis és egy szülész) életét és munkáját mutatja be – meglehetősen közelről, ugyanis a készítők (Adi Barash és Ruthie Shatz) ritkán látott hozzáférést kaptak mindehhez. A 8 epizód mellé a nemrég egyébként egy, a mostani járványra reflektáló különkiadás is érkezett kilencediknek.

2 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2020. 08. 08. 17:06

Nagyon komoly volt. Míg az ABC-s orvosi dokuk inkább a feelgoodra mentek rá, itt azért elég szívbemarkoló eseteket és sorsokat láttunk, főleg, hogy az egyik dokinak a magánéleti szála is elég komor volt.

Viszont lenyűgöző volt látni a munkájukat, szerintem helye lesz a shownak a JAwson nálam. 9/10

Eni - 2020. 08. 09. 13:34

Grey’s Anatomy/Lenox Hill beszélgetés:

https://www.youtube.com/watch?v=MENmntfc9aQ

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz