login |

Emlékeztető: Love Life 1. évad

2020. 08. 10. 20:00 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, antológia, kampány,

Ma. 21:00. HBO. Love Life – 1×01 (pilotkritika: winnie – 7,5/10, human – 7/10 + finálékritika + eredeti hosszú előzetes) – az HBO GO-s világpremier után a tévében is, magyar szinkronnal.

Az HBO Max (tudjátok, nem összekeverni az HBO-val, két teljesen más platformról van szó a kínálat alapján) első saját gyártású sorozatára rögtön lecsapott az HBO Europe, és milyen jól tette, mert a Love Life nálam simán benne van az idei legjobb újoncok között (a top20-30-on belül még nem tudom, hova került). Hogy miért, azt a fenti kritikákból kiderül: mesélős jelleg, változatos stílus, klasszikus romkom hangulat (a kellő drámával) és Anna Kendrick.

A sorozat a főhős szerelmi életének alakulását fedi le időrendben, a kisebb és nagyobb kapcsolatokat sorra véve, azt, ahogy azok alakítják a személyiségét. A már berendelt második évadban más lesz a főszereplő.

A promókép alatt a hivatalos leírás, ami…, vagy direkt, vagy félreértés miatt, de epizodikus antológiaként beszél a sorozatról, pedig alapból évados antológia, bár nyilván az egyes “szerelmi” történetek epizodikus jelleget is kínálnak, de még véletlenül sem nézhető sorrenden kívül, mert összefüggő a széria.

Az antológia sorozat minden epizódja önálló történetet dolgoz fel. Ezen belül a szerelmi életet járja körül, egyszerűbben szólva az első és az utolsó szerelem közötti utazásról szól. És azokról az emberekről, akikkel ennek során találkozunk, akik hatással vannak ránk, alakítanak, formálnak minket, mígnem örökre kikötünk valamelyikük mellett. A

1 hozzászólás Ne habozz!

Réta - 2021. 01. 18. 12:13

Szerintem annyira szétfotoshopolták a képet, hogy a főszereplő már egyáltalán nem hasonlít önmagára. Első pillantásra azt hittem, hogy Marcia Cross barna hajjal:

https://www.thefamouspeople.com/profiles/images/marcia-cross-1.jpg

Egyszer nézhető kategória ez a sorozat, nagy előnye, hogy legalább rövid. A narrálás miatt kicsit távolságot tarthat a néző a főszereplőtől, ami szerintem inkább hátrány. Nem igazán tudtam megkedvelni egyetlen szereplőt sem ebben a sorozatban és éppen ezért a sorsuk sem nagyon érdekelt. Az viszont feltűnő, hogy ha jól számolom legalább öt szereplő kap pszichológiai vagy egyéb mentálhigiénés megsegítést. Hát ebben fényévekkel le vagyunk maradva itt Magyarországon, pedig jópár emberre ráférne.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz