login |

Emlékeztető: Vagy így, vagy úgy 1. évad

2020. 08. 10. 19:33 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány,

Ma. 21:00. HBO. Por H o Por B – 1×01 (kritika hétvégén + eredeti előzetes) – az HBO GO-s premier után a tévében is, magyar szinkronnal.

Pár napja került fel ennek az HBO Europe-os spanyol romantikus dramedynek a teljes első szezonja az HBO GO-ra, és már itt is a tévés premier. Még túl frissen érkezett, hogy legyen róla kritikánk, szóval a hivatalos leíráshoz fordulnék mankóért – ha látta már valaki, kiegészítheti:

Részben az HBO Espana és HBO Europe jegyzi az új spanyol sorozatot, amely a főváros sajátos világában játszódik. Miután hosszú évek óta nem látták egymást, Hache és Belén újra találkoznak Madrid egyik felkapott negyedében, a sajátos szubkultúrájú, a diákok és jampecek által kedvelt Malasañában. A két barát Madrid egyik külvárosából, Parlából származik, és a két világ elkerülhetetlen kulturális összecsapása vidám katasztrófához vezet. A főszerepekben Saida Benzal és Marta Martín látható.

2 hozzászólás Ne habozz!

Ping98 - 2020. 08. 10. 19:45

HBO GO-ra az egész évad egyből szinkronnal jött, valszeg a tévében is szinkronnal megy akkor. :D

winnie - 2020. 08. 10. 19:46

köszi, ezt nem néztem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz