login |

SNL: Daniel Craig akcentustrénere

2020. 08. 10. 22:02 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Beck Bennett megint odatette magát a Saturday Night Live-ban. Tavasszal, amikor Daniel Craig volt a vendégműsorvezető, elkészült vele a tovább mögötti jelenet, amiben a színészt a Knives Out meghallgatására az akcentusoktatója is elkíséri.

4 hozzászólás Ne habozz!

torjack - 2020. 08. 10. 23:07

Ezt emberek tényleg nézik? Elég gyenge és erőltetett az egész SNL… Oké, a humor szubjektív műfaj, de ez tényleg legalja.

Samott - 2020. 08. 11. 18:17

Ez tenyleg nem a legerosebb sketch abbol az idoszakbol, de peldaul ez is abban az epizodban volt: https://www.youtube.com/watch?v=OHq3NhHItD8

Egy epizoddal korabban meg ez: https://www.youtube.com/watch?v=6d7Vk_qaiB8

Olyan mint a forma 1, egy csomo minden vacak benne, de neha csodak tortennek. Itt is.

winnie - 2020. 08. 11. 19:06

ha nézed, ez nyilván nem vonatkozik rád, de egyébként abszolút igaz, hogy a többség az alkalmi nézőnek nem nagyon fog bejönni, csak ami ritka zseniális, vagy van kapxsolódási pontja (ilyenekt rakok ki), de perzse ott os vagy igen, vagy nem. aki alkalmi, annak a legzseniálisabbnak tartottak sem garanciák. engem a hideg rázott a műsortól, de majd minden szkeccs sorozattól, de idővel rájuk éreztem, ld. key and peele-ek. és ezekben is lãtni sokszor a zsenit, azt, hogy piszok sokat dolgoznak rajta, és. hogy nem semmi, hogy mindez egy hét alatt születik. nem véletlenül hivatkozok fent beck bennettre.

ez a szkeccs is látatlanban mondom, hogy pl. youtube-on a többség imãdatával találkozik.

TamKir - 2020. 08. 13. 06:33

Nyilván felemás a teljesítmény, de vannak gyöngyszemek, amiket többször megnézek. Daniel Craig szereplésével a “hogy forgatják a sorozatokat koronavírusos idején” tetszett a legjobban (Sands of Modesto). Jókat röhögtem rajta.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz