login |

Volt, aki mellett elment a SuperNatural anime?

2020. 08. 14. 19:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: anime, kampány, video,

A Supernatural: The Animation-ről (most már Supernatural: The Anime Series) 8 és fél éve raktunk ki kritikát, de több posztunk is volt róla, és amikor tavasszal belebotlottam a hírbe, hogy felkerült a sorozat a CW Seed-re, akkor eszembe jutott, hogy talán nem mindenki volt akkor junkie, hogy értesülhetett volna minderről. És esetleg érdeklődik a sorozat iránt.

A 22 részes szezon az első két élőszereplős évadot fedi le, de nem csak adaptál, hanem eredeti szálak is vannak benne, egyrészt a tesók gyerekkora kapcsán, másrészt pedig mellékszereplőket mélyítenek el. És… az angol szinkronos változatban Jared Padalecki Sam Winchester szinkronhangja, bár Jensen Ackles csak az utolsó két részben tudta Dean-t hangolni.

A tovább mögött megnézhető az CW Seed-es előzetes, de előtte a plakát.

3 hozzászólás Ne habozz!

Olvasó - 2020. 08. 14. 19:45

Én láttam. Azért idővonalilag nem a sorozatot követi, hanem felcseréli az eseményeket. Meg háttere más mint a sorozatban, meg az egyik különleges gyereket(ha jól emlékszem Lilyt akinek az érintése ölni volt képes) háttérileg jobban bemutatja.

Silver-sama - 2020. 08. 14. 21:19

Bárcsak folytattak volna mai napig :( Akkor az élőszereplőssel nem kellene véget érnie a Supnatnak.

Skate - 2020. 08. 15. 19:18

A pilotot megnéztem anno, ami nem fogott meg. Akkoriban még követtem a SupNat-ot hetente, azóta azt is kaszáltam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz