login |

Emlékeztető: Lovecraft Country 1. évad

2020. 08. 17. 19:01 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. HBO. 20:00. Lovecraft Country – 1×01 (pilotkritika + magyar feliratos előzetes) – a szinkronos változat 13 nap múlva várható.

Szerencsére nem szenvedtek a magyar címmel, bár itthon pont most jelenik meg a könyv, ami az alapot szolgáltatta, Lovecraft földjén címmel. A lényeg, hogy csápos szörnyek és Amerika borzasztó vidékei szolgáltatják a fő tematikát az 1950-es évekből, na meg az oda merészkedő főszereplők, akiket nem fogadnak tárt karokkal arrafelé.

Nekem bejött a kezdés, ahogy azt a fent linkelt kritikában elolvashatjátok. Nemsokára kiderül, hogy nektek mi a véleményetek róla – a kibeszélőt érdemes használni, ha valaki kommentelne.

A hivatalos, HBO-s tartalom:

Atticus Freeman a II. világháború fiatal, fekete bőrű veteránja rajong a science-fiction regényekért. Hazatérése után a barátjával, Letitiával és a nagybátyjával elindul, hogy megkeresse apját, aki rejtélyes körülmények között tűnt el. Ez azonban nem is olyan egyszerű az 50-es évek fajgyűlölettel teli Amerikájában. Útjuk túlélésért folytatott küzdelemmé válik, ahogy szembe kell szállniuk a rasszista fenyegetéssel, és a szörnyekkel, melyek mintha H.P. Lovecraft írásaiból keltek volna életre.

2 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2020. 08. 17. 19:56

“bár itthon pont most jelent meg a könyv,”

Csúszott a megjelenés, majd valamikor a hét második felében várható a boltokba.
Viszont így még ma éjfélig korrekt áron előrendelhető, ha valakinek felkeltette az érdeklődését:

https://www.agavekonyvek.hu/konyvek/lovecraft-foldjen

winnie - 2020. 08. 17. 20:08

köszi

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz