login |

Magyar jelenlét: Salvage Hunters

2020. 08. 17. 19:46 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, doku, magyar jelenlét, video,

Imádom az ilyeneket!

Nem először jutnak el utazós vagy egyéb műfajú dokureality-ben az angolok vagy az amerikaiak Magyarországra, volt, amikor Richard Ayoade utazgatott Budapesten a Travel Man-ben, máskor pedig Anthony Bourdain nézett el hozzánk a Parts Unknown-ban (de ott volt még a Food Unwrapped vagy a Booze Traveler látogatása is, ugye).

Most kicsit más stílusú műsor kapcsán jöttek. dexike3 írta, hogy az itthon a Discovery-n látható Salvage Hunter, azaz Brit kincsvadász egyik epizódja készült Magyarországon, többek között Szarvason, Gyulán (Békés megye, power!) és Vácon is – a tovább mögött megnézhető a teljes rész, valamint külön a váci szegmens. (Remélhetőleg nem kerülnek le.) Vajon sikerült valami jó üzletet kötni?

4 hozzászólás Ne habozz!

Ghost - 2020. 08. 17. 19:56

Korábban írtam, de Jack Whitehall is itt járt a Travel with my Father 2. évadjában 1 epizód erejéig.

speranza - 2020. 08. 17. 20:06

Nahát! Az egyik helyszín nincs is messze… :)

winnie - 2020. 08. 17. 20:08

ghost: igen, tervezem azt is, csak videó híján vagyok.

Jimeona - 2020. 08. 18. 12:03

Angol nyelven már hónapokkal ezelőtt láttam. Érdekes rész volt, jópofa dolgokat vett. De ezek a szegény magyar kereskedők olyan kiejtéssel beszélnek angolul, hogy fájt hallani.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz