login |

Moment of Beauty

2020. 08. 17. 17:50 - Írta: Necridus

5 hozzászólás | kategória: moment of beauty, , , ,

A 37 éves színész-énekes Maite Perroni több, mint 10 évig játszott telenovellákban, miközben zenei karrierét is egyengette. Mostanában azonban a Marichuy-ként elhíresült színésznő a streaming szolgáltatókkal barátkozik. Tavaly az Amazonra hozta el új komédiáját, az El Juego de Las Llaves-t, idén pedig a Netflixen debütált az itthon is igen sikeres Dark Desire-rel.

Eközben pedig a Vogue, a Maxim Mexico, a Mujer és a Noir magazinok fotózásán is részt vett. A teljes képgaléria a tovább mögött! Instagram profilja pedig mostanában szinte csak ezekből áll, ha valaki még többet szeretne látni a mexikói szépség képeiből!

5 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2020. 08. 17. 19:13

Nekem csak egy dolog nem tetszik benne, az hogy nem értem miért kellett megnagyobbítani a melleit. :D
totál felesleges volt de hát ő tudja. Ettől függetlenül nagyon csípem. Persze azért nem egy Thalia de talán ő az egyetlen (Amerikában is) igazán befutott telenovella színésznő. Legalábbis nekem nem nagyon rémlik hogy másoknak is lenne más szerepük telenovellákon kívül. Merész is volt hogy belevágott mert az előítéleteket nehéz lenyomni de szerintem neki sikerült.

Dennykeh - 2020. 08. 17. 21:05

DarkEagle:

Jaime Camil is elhíresült Amerikában és ô is telenovella színész.
5 évados Jane the Virgin, Broke ami egy évad után kasza mondjuk meg rengeteg vendégszerep.

DarkEagle - 2020. 08. 17. 23:32

Őt nem is ismerem de lehet láttam valamiben. Nem vagyok egy nagy telenovella követő már régóta de nekem nem rémlik hogy ő akkora sztár lenne Mexikóban de lehet tévedek.

Tibi - 2022. 01. 17. 19:59

Vannak még páran, akik nagyobb telenovellás ismertség után próbáltak szerencsét Amerikában és bejött nekik. Pl. Ana Brenda Contreras a Dynastyból vagy éppen Eiza González (megannyi film) is telenovellákkal kezdte.
De a pasik közül mondhatnánk William Levy-t is, ő a Dancing with the stars után több sorozatban szerepelt hosszasan, pl. a Strar-ban is a Foxon.

Jaime Camil amúgy Mexikóban nagy név volt, itthon is bemutatták több telenovelláját, pl. a Candy-t.

Necridus - 2022. 01. 17. 20:04

Jaime Camil? Jane The Virgin! Külön poén, hogy telenovellasztárt játszik:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz