login |

Hírkedd – White Lines-kasza! Dwight in Shining Armor 4. évad!

2020. 08. 18. 09:05 - Írta: winnie

21 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Amy Schumer Learns To Cook S2, Bad Chad Customs S2, African Renaissance When Art Meets Power S1, Mexico Life S6, Australian Ninja Warrior State of Origin S1
 • Magyar premier – Netflix: 09.01 Gotham (Gotham) 5. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 09.05 Rejtjelek (Blindspot) 5. évad
 • Magyar premier – RTL Klub: ősz A nyerő páros 4. évad
 • A The Adventures of Paddington szinkronhangjai.
 • Egy Variety-cikk a sorozatos stáboknál betöltött új pozícióról, a COVID Compiance Officer-ről.
 • Jensen Ackles következő sorozata? Jövőre a The Boys 3. évadjában ő lesz Soldier Boy, az első szuperhős a világban, aki anno a II. világháborúban tűnt fel. (Ackles ezzel az Instagram-videóval jelentette be a hírt.)
 • A Netflix meglépte, amit korábban megígért, és mostantól nem csak 1x-es sebességgel lehet lejátszani tartalmakat. Jelenleg választható a 0,5x, 0,75x, 1,25x és 1,5x.
 • Megkapta a Supernatural stábja az engedélyt a forgatásra, ami nemsokára kezdődhet, és a CW ki is tűzte a sorozat visszatérésének dátumát 10.08-ára.
 • Heti reboot: Ki hitte volna, hogy valaki komolyan gondolja a modern Fresh Prince of Bel-Air-es előzetest?! Will Smith és Jada Pinkett Smith produkciós cége és a Universal Television stúdió ugyais elkezdett házalni egy új The Fresh Prince Of Bel-Air (itthon: Kaliforniába jöttem) sorozat tervével, ami elég komoly érdeklődést váltott ki, szóval akár azonnali sorozatberendelést is kaphat. A készítő a trailert is összerakó Morgan Cooper, valamint Chris Collins lesz – előbbi rendezne is, utóbbi pedig showrunner is lenne. A Bel-Air dráma lenne a tervek szerint, a régi sorozat történetének új köntösbe való csomagolása, azaz a főhőse Phildelphia utcáiról egy luxus környék villájába kerülne. A szituációba a sorozat mélyebben belemenne, érzelmekre, elfogultságokra és a szituval járó belső konfliktusokra koncentrálna, arra, hogy milyen ma feketének lenni Amerikában. És mindezt úgy, hogy közben az eredeti sorozatra is kikacsintana, és megtartaná annak swagger-jét, amit nem tudom hirtelen, hogy fordítsak.
 • Karanténforgatás: Megoldódtak a vancouveri vírusteszteléssel kapcsolatos gondok, így megint izzítják a The Good Doctor produkcióját, ami a SWAT után a második országos sorozat lehet, aminek folytatják a munkálatait. (Minden stúdióval külön fognak leszerződni, először a Sony Pictures TV és a Disney TV Studios kapott zöld utat.
 • Karanténforgatás: Folytatódott a For All Mankind 2. évadjának forgatása. Mindössze 2 rész van hátra, a forgatás a Sony Culver City-beli stúdiókomplexumában zajlik.
 • A héten Simon Cowell helyettese az America’s Got Talent-ben Kenan Thompson lesz.
 • Az Agents of SHIELD fináléjáról beszélnek a showrunnerök (Jed Whedon, Maurissa Tancharoen, Jeffrey Bell). Itt is, itt is, itt is, itt is és itt is. És persze a szereplők is reagáltakitt is.
 • Még mindig nincs hír a Sanditon esetleges folytatásáról, a készítők bíznak valamelyik streaming szolgáltató beszállásában.
 • Még nem halott a Nash Bridges feltámasztására vonatkozó terv a USA csatornán.
 • Íme az amerikai Love Island versenyzői – legalábbis az első 11.
 • A Lovecraft Country 162 díszletet használt fel 1. évadjában.
 • Az Amazon Prime Video szerezte meg a The Goes Wrong Show amerikai streaming jogait.
 • Emmy-morzsa: 197 dráma és 111 komédia lett nevezve idén Emmy-re, vagyis ennyi volt jelölésre alkalmas, ami növekedés a tavaly 165/108-hoz képest. Ezek mellett 41 limitált sorozat (2019: 35), 28 tévéfilm (2019: 21), 24 talkshow (ezért csak 5 jelölt van), 33 rövid formátumú sorozat, 44 nemstrukturált, 47 strukturált és 60 versenyreality, 63 nem fikciós széria. Mivel csak 14 egyéb szkeccs sorozat lett nevezve, így ebben a kategóriában csak 3 jelölt lehetett, mert a nevezések alapján lőtték be a jelöltek számát: 20-80: 5 jelölt, 81-160: 6 jelölt, 161-240: 7 jelölt, afölött: 8 jelölt, míg 20 alatt 0-5.
 • Sarah Paulson American Horror Stories-epizódot rendezett, azaz a spinoffba segített be. Abban nem biztos, hogy fog szerepelni benne.
 • A Netflix elkaszálta a White Lines-t.
 • A BYUtv berendelte a Dwight in Shining Armor 4. évadját.
 • A Quibi berendelte a NightGowns 2. évadját.
 • Brittany O’Grady, a Little Voice főszereplője beszél az 1×08-ról.
 • A Big Brother US All Star első kiesője nyilatkozik (itt is) – és a műsorvezető, Julie Chen is mondott ezt-azt.
 • Vendégszerep: Nichkhun Horvejkul, Jae Park, Kirby Howell-Baptiste, Nichole Bloom – Big Hero 6: The Series
 • Állandó szerep: Suranne Jones, Ashley Walters – I Am S2, Yoo Ah-in, Park Jeong-min, Kim Hyun-joo, Won Jin-ah, Yang Ik-june – Hellbound (Netflix)
 • Interjú: a RuPaul’s Drag Race All Stars S5 győzteseés 2. és 3. helyezettés a 4., OT Fagbenle + még egy (a Maxxx készítője és főszereplője), Rudy Mance (a The Alienist jelmeztervezője), Kate Anderson és Elyssa Samsel (a Central Park dalszerzői)
 • A Sztárban sztár új szezonjának énekesei: Pálmai Anna, Opitz Barbara, Péter Szabó Szilvia, Pély Barna, Vastag Csaba, Tóth Andi, Fésűs Nelly, Miss Mood, Curtis, Molnár Tamás, Szabó Ádám, Horváth Boldi.
 • Interjú Szávai Viktóriával, a Mintaapák egyik főszereplőjével.
 • Új sorozat: Fairfax – Amazon, animációs, 16 rész (2 évad!), készítő: Matt Hausfater, Aaron Buchsbaum és Teddy Riley, gyártó: Titmouse, négy középiskolás legjobb barátról és véget nem érő küldetésükről, ami során a Fairfax Avenue ‘clout’-ját keresik (ez kifogott rajtam), ami Los Angeles hypebeast kultúrájának pulzáló szíve.
 • Pilotszkript: Black Match – Hulu, antológia, készítő: Ian McCulloch, rendező: Mike Barker, főszereplő: Elisabeth Moss (executive producer is), pszichiszexuális neo-noir thriller a ma Los Angeles-éből. Ennyi.
 • Az Investigation Discovery berendelte a Reasonable Doubt 4. évadját.
 • Az Amazon Prime Video 09.25-én mutatja be a Fernando Alonso-ról szóló dokusorozatát, a Fernando-t.
 • Az Audience Network után a The Rich Eisen Show 08.17-én az NBCSN-en folytatódott, majd a sportcsatorna után 10.05-től Peacock-exkluzív lesz.

21 hozzászólás Ne habozz!

CsuDa - 2020. 08. 18. 09:13

Nem tudom arról volt-e már arról hír korábban, hogy a The Boys második évadában Shawn Ashmore lesz Lamplighter.

Franky - 2020. 08. 18. 09:48

Gotham 5.èvad? Nem a Netfixen debütált mèg anno? Vagy ez most szinkronos lesz azèrt kapott új posztot,új dàtumot?

Ambriel - 2020. 08. 18. 09:57

Ejh, akkor ideje lesz folytatni a The Boyst, ami a 2. rész óta vár a sorára a listámon.

winnie - 2020. 08. 18. 10:18

Franky: itthon még nem került fel az 5. évad a netflixre.

akinek nincs netflixe, az a premiernaptárban lekövetheti ezt, vagy a feliratos netflix topikban: https://www.sorozatjunkie.hu/2017/03/08/magyar-feliratok-a-netflix-en/

Franky - 2020. 08. 18. 10:22

Köszi a gyors választ!
Màr megörültem hogy vègre szinkronosan jön ,de akkor sajna mèg mindig nem… gondolom nem is vàrható…

Szula - 2020. 08. 18. 10:33

Csak egy kis infó amiről még nem olvastam. Hevér Gábor is fel fog tűnni a Mi kis falunkban, az hogy vendégszerepre vagy állandóra nem tudom. Láttam több nap is a forgatáson.

Franky - 2020. 08. 18. 10:40

A Viasat6 is berobbantja az őszi kezdést. Mivel péntek esténként továbbra is maradnak a filmek, ezért az új sorozatévadok hétfőtől csütörtökig tartó időintervallumra szorulnak. Hétfőnként szeptember 7-től újraindul az Amerikai Horror Story: 1984, az ismétlések után pedig a félbemaradt szezon október 5-étől fog folytatódni. Kedd esténként Az eskü (The Oath) címen egy új krimisorozat indul Sean Bean főszereplésével. A leírás szerint: Miután a Hollók nevű, korrupt zsarukból álló bandát letartóztatják, választás elé állítják őket: vagy bejuttatják az FBI beépített emberét a köreikbe, vagy mehetnek a börtönbe. A Hollók vezetője, Steve Hammond és öccse, Cole kapja a feladatot, hogy titokban tartsák az egyezséget a banda előtt – beleértve a börtönben raboskodó apjukat, Tomot is –, és egyszerre tartsák a kapcsolatot a szövetségiekkel is.

A következő két napra is jut több újdonság is. Szerdán a nyári szünetet követően indul az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi 2. évadja, míg a csütörtök estéket a Marvel ifjú szuperhősei színesítik, jön a Runaways 3. és egyben záró évada, melyben egy crossover epizód is látható lesz a Cloak & Dagger sorozattal. Mindhárom sorozat esetében a kezdés 23:00-kor lesz esedékes.

winnie - 2020. 08. 18. 10:42

Franky: én nem zárnám ki, hogy szinkronos lesz, de ezt mások jobban tudják.

Diapolo - 2020. 08. 18. 10:47

Szerintem Jensen Ackles is olvassa a Sorozatjunkiet. Látva a sikerét, beijedt, hogy ha nem lesz új sorozata, akkor nem folytathatja az egyedülálló sorozatát a Jaws eyecandyn :)

Stewie - 2020. 08. 18. 11:01

Örülök, hogy szinkronosan is befejeződik a Rejtjelek. Habár a napokban fejezztem be felirattal az évadot, ami csalódás volt számomra, de szinkronnal is kíváncsi leszek, ha már eddig is néztem magyar hangokkal az évadokat.

Desmond Wallace - 2020. 08. 18. 11:05

“Hevér Gábor is fel fog tűnni a Mi kis falunkban, az hogy vendégszerepre vagy állandóra nem tudom.”

Hehe.
Remélem, hogy Árpádot alakítja majd.
A Segítség! Itthon vagyok! kapcsán írtam még júniusban twitterre:

“Árpádot vihetnék Kapitány Ivánék Pajkaszegre. Nem lógna ki a csapatból.”

winnie - 2020. 08. 18. 11:29

ha megcsinálnák… ha be mernék vállalni, nagy pacsi járna nekik, kár ilyen figurát veszni hagyni.

Desmond Wallace - 2020. 08. 18. 11:44

Végül is a Segítség! fináléjában a pajkaszegi pap is felbukkant.

Llew - 2020. 08. 18. 12:29

Úgy látom, még nem írtátok, hogy az eredeti animációs széria alkotói, Michael Dante DiMartino és Bryan Konietzko nagyjából a kreatív nézeteltérésre hivatkozva otthagyták a Netxlien készülő Avatar: The Last Airbender élőszereplős sorozatot.

Llew - 2020. 08. 18. 12:30

Netflixen akart lenni persze

winnie - 2020. 08. 18. 12:42

haladok, haladok, meg is írtam már, de valamiért még nem került ki ez a hír, ahogy látom. abban, amit írok, ellamentálok azon, hogy milyen volumenű dolog lehet a háttérben pont a netflixnél, ami ugye híresek nagy szabadságot ad.

az időzítés miatt nekem koronavírus menti dolognak tűnik, forgatástechnikainak.

-E. - 2020. 08. 18. 14:11

Fenébe, pedig el akartam kezdeni a White Linest. De ha csak egy évad van, nem tudom érdemes-e…

Valaki annyit meg tud mondani, hogy cliffhanger-e a vége, vagy lezárták nagyrészt a sztorit? Neten nem nagyon akarok rákeresni a spoilerek miatt. Ha kapott ésszerű lezárást, azért lehet elkezdeném.

Nikki - 2020. 08. 18. 14:14

@Diapolo: lehet mondasz te valamit :))

Hmm, nekem meg el kellene kezdenem a The Boys-t :D

kiskiraly - 2020. 08. 18. 14:37

Bánó András interjú (nyilván inkább a híradós korszakáról van szó)
http://www.mediapiac.com/mediapiac/Szenvedelye-a-televiziozas/114520/

winnie - 2020. 08. 18. 14:38

“Fenébe, pedig el akartam kezdeni a White Linest. De ha csak egy évad van, nem tudom érdemes-e… ”

két évad után is elkaszálhatják lezáratlanul, szóval, ha ez a gond, az sem biztosíték, de itt szerencsére egy központi rejtély van, és az megoldásra kerül, vagyis van lezárás. nyilván folytatható meg minden, de ez nem az anyázós kaszák közé tartozik, ahol az ember megbánja, hogy elkezdte, mert minden a levegőben marad.

-E. - 2020. 08. 18. 15:25

Köszi! Akkor így el merem kezdeni.:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz