login |

Új magyar sorozatok 2020/21-ben (1.): Doktor Balaton

2020. 08. 18. 17:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: hírek, kandi, magyar hírek,

Nem tudom elképzelni, hogy 2020/21-ben is annyi új magyar sorozat jöjjön, mint tavalyelőtt (1. Ízig-vérig 2.) 200 első randi 3.) Bogaras szülők 4.) Alvilág 5.) Mellékhatás 6.) Drága örökösök) és tavaly (1.) Jófiúk, 2.) Mintaapák, 3.) Nofilter, 4.) Bátrak földje, 5.) Apatigris, 6.) Segítség! Itthon vagyok!, 7.) Egyszer volt Budán Bödör Gáspár) de hátha rám cáfolnak. Az elsőt mindenesetre bejelentették.

Ha nem vesszük a Hypewriteres pilotforgatásokat (A hentes és a Golden Age), amikről egyébként sem tudni még mindig semmit, akkor az első újdonság hivatalosan tavasszal fog érkezni a TV2-re, teljesen saját ötlet alapján készül – és (sajnos?) napi sorozat lesz. Mondhatni telenovella, mely kifejezést kerülik a sajtóközleményben, de ez csak azt jelenti, hogy mint a Drága örökösök, véges lesz a széria, nem pedig vég nélkül futó szappan, mint a Barátok közt.

Nyilván a fenti jelleg a külsőségekben is meg fog mutatkozni, ambiciózusabb lesz a produkció, főleg, hogy a sorozat a Drága örökösök (és még jó pár hazai széria) gyártójától, a ContentLab&Factory-től érkezik. A forgatás már el is kezdődött, s egyelőre annyit lehet tudni a dramedyről, hogy

A „magyar Dallas” történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll.

A történet egy balatonfelvidéki településen, Balatonmeggyesen játszódik, ahol az élet és a világ igencsak különböző helyeiről érkező karakterek sorsa találkozik és számukra is váratlan fordulatot vesz. A képzeletbeli település új háziorvosa Dr. Balla-Tóth András, elkötelezett, hivatásának élő missziós orvos, akit a gyógyszerlobbival folytatott küzdelme kényszerít egy kis kitérőre. Vajon mit kezdenek a szereplők életük nagy lehetőségével?

A főszereplő Mészáros András, mellette kiemelt szerepekben még Hirtling István, Pálfi Katalin, Gula Péter, Bezerédi Zoltán, Horváth Alexandra, Sárközi Nagy Ilona lesz látható, de visszatérőként például Voith Ági és Bodrogi Gyula is feltűnik majd.

Készítőről, showrunnerről és egyéb közreműködőkről nincs hír (mondjuk a képek talán segítenek – UPDATE: Diószegi Judit), de feltételezem, hogy a gyártó megszokott csapatából kerül ki a többségük, bár ugye Hámori Barbara, aki vitte 4 évadon át a Drága örökösöket, saját műsorgyártó céget indított.

4 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2020. 08. 18. 18:49

Bodrogi Gyulán meglepődtem

juhaszvik - 2020. 08. 19. 05:14

Nem értem, hogy mi végre ez a “magyar dallasozás” a kiadott leírásban. Sem a szöveg többi részéből, sem a műfajából (dramedy) nem jöt át nekem, hogy miképpen hasonul ez a sorozat a Dallashoz. Vagy arra akarnak célozni, hogy a gyógyvíz olyan, mint a kőolaj?

winnie - 2020. 08. 19. 07:43

én a családi aspektusra gondoltam, vagy a gazdag közegre, de gondolom tényleg erre megy ki a játék, hogy a földből fakad (szó szerint) a vagyonuk.

Alex - 2020. 08. 24. 08:45

Már egy ideje forgatják. Gyömrőn elég sok jelenetet vettek fel. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz