login |

Drunk History: The Mysterious Disappearance of Agatha Christie

2020. 08. 19. 17:50 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

A Comedy Central-os Drunk History (kritikánk itt olvasható – itthon Tömény történelem címen készült belőle két évad) koncepciója pofonegyszerű. Egy szkeccs vagy antológia sorozatról van szó, azaz minden részben 3-4 külön, történelmi sztorit láthatunk, amit egy komikus vagy színész narrál. De van két csavar: az egyik, hogy a narrátor ittas. A másik, hogy a (sokszor híres) színészek, akik előadják a kosztümös jeleneteket, tátognak, azaz lipsync-elnek a becsiccsentett narrátor szavaira, a végeredmény pedig nagyon szürreális. Nem feltétlenül az vicces, amit mesélnek, ahogy mesélnek, hanem az, ahogy eljátsszák.)

Bár erősen szubjektív a dolog, azért sorra vennénk pár jobban sikerült szegmenst, hátha valaki rákap a sorozatra, ha visszatér nemsokára. Lássuk Allison Rich tolmácsolásában most Agatha Christie (Kirstin Dunst alakítja) eltűnésének történetét, amiben a metaszál is izgalmas, ugyanis a készítő, Derek Waters mintha kicsit kiakadna a narrátorra.

A tovább mögött a 6,5 perces videó.

5 hozzászólás Ne habozz!

CC Magyarország - 2020. 08. 19. 18:32

Sziasztok,
Tömény történelemből két évad készült.
A holnap esti “államalapítási” válogatásban mindkét évadból lesznek majd részletek.

Amúgy az Allisonéhoz hasonló szétesések a formátum részét képezik, főleg, ha valaki komolyan veszi a feladatát és mindent elfogad, amit a stáb a kezébe ad… a mi mesélőink közül sem ment haza mindenki a saját lábán.

winnie - 2020. 08. 19. 18:39

Á, köszi!

Mom - 2020. 08. 20. 21:58

A szöveget előre megkapják és itt kb emlékezetből mondják fel, vagy felolvassák valahonnan? És ha az utóbbi, akkor kiegészítik a szöveget a narrátorok a saját kommentjeikkel, vagy ezek eleve bele vannak írva a szövegbe (mint itt pl a puching her in the tits)?

winnie - 2020. 08. 21. 05:07

nem olvassák, bár gondolom, előtte megtanulják, vagy készülnek rá.

Mom - 2020. 08. 21. 08:22

winnie: köszi!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz