login |

Hírcsütörtök – Ted Lasso 2. évad! Stranger Things 5. évad!?

2020. 08. 20. 09:02 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Kung Fu Panda: A végzet mancsai  1. évad (folytatás) + tévés premier: Diane védelmében 4. évad + Netflix: Biohackerek 1. évad, A nagy színlelő 1. évad
 • Premier: First Day S1, Dodgeball Thunderdome S1. Cari & Jemele: Stick To Sports S1, Growing Belushi S1, Donkmaster S1, Manctopia Billion Pound Property Boom S1, Coronation Street Icons S1, Heathrow Britain’s Busiest Airport S6, Jamie Keep Cooking Family Favourites S1, This Farming Life S1, Handmade in Africa S1, Derren Brown’s Greatest Stunt S1, Call That Hard Work S1, Supershoppers S7 + Finálé: Build Me Up S2
 • Teljes évados premier: Biohackers S1 (Netflix), Great Pretender S1 (Netflix), The Fungies S1 (HBO Max)
 • Új a magyar Netflix-en: Városi kísértethistóriák (Goedam) 1. évad
 • Magyar premier – AXN: 09.09 SWAT – Különleges egység (SWAT) 3. évad (folytatás)
 • Magyar premier – Netflix: 09.10 Atiye ajándéka (The Gift / Atiye) 2. évad
 • Magyar premier – Minimax: 08.20 Kung Fu Panda: A végzet mancsai (Kung Fu Panda: The Paws of Destiny) 1. évad (folytatás)
 • Hevér Gábor szerepelni fog A mi kis falunk 5. évadjában – hátha a Segítség! Itthon vagyok!-os karakterével?
 • A Terry Pratchett-féle The Watch 2021. januárjában érkezik a BBC-re.
 • Frank Grillo elmondta, hogy voltak nagyon informális beszélgetések a Kingdom esetleges 4. szezonjáról.
 • Forog a Leveragemaszkos képek a színészekről és az olvasópróbáról.
 • A Leonardo gyártója beszél arról, hogy sikerült elkezdeni és befejezni a sorozat forgatását kvázi elsőként a leállások után.
 • Karanténforgatás: A CBS-nél zöld utat kapott a Bull és a Magnum PI forgatása, de egyelőre még nincs kezdési időpontjuk. Második hullámban a The Neighborhood és a The Unicorn forgatása augusztus végén-szeptember elején folytatódhat, míg szeptember első hetében az NCIS: Los Angeles, második hetében pedig az NCIS. A többi komédia (Young Sheldon, Mom, Bob Hearts Abishola) szeptember közepében bízik, míg az FBI és az FBI: Most Wanted szeptember végén-október elején.
 • Karanténforgatás: Hilary Duff szerint a Younger 7. évadját csak márciusban kezdik el forgatni.
 • Karanténforgatás: Folytatódott a The Bay 6. évadjának forgatása.
 • Lesz Stranger Things 5. évad. Oké, ez evidens volt szerintem mindenki számára. (Csak azért nem írom, hogy a Netflix berendelte, mert hivatalosan nem történt meg, és a forgatás kezdésének időpontja sem ismert, mert még azt sem tudják, hogy a 4. évados munkálatokkal mikor végeznek, de a készítők minden ködösítés helyett konkrétan elmondták tegnap, hogy nem a 4. lesz az utolsó szezon. Akkor pedig… adja magát, hogy lesz 5. évad is. A kérdés csak az, hogy 6. évad lesz-e. A lényeg, hogy ők tudják a választ, tudják, mi lesz a befejezés – tippre egy epic, “megnőttek a gyerekek”-évad. (A Stranger Things ugye azon kevés sorozatok egyike, amit egyrészt a Netflix nem fog elkaszálni csak úgy, anélkül, hogy készítői lezárást kapna, és nem is fogják folytatni az eredeti készítők nélkül.)
 • Jeremy Carver, a Doom Patrol showrunnerje beszél az évadzáróról.
 • Az Agents of SHIELD készítőinek ötletei közül voltak olyanok, amiket a Marvel nem engedett. Legalábbis eredetileg be tudták volna hozni MODOK-ot, el is kezdték írni a sztorit, de utána letiltották a témával kapcsolatos karakterek felhasználását. (A 4. évadban Zach McGowan karaktere, Anton Ivanov lett a szerepre felvezetve.)
 • Vissza fog térni az American Idol következő évadjára a három zsűritag (Luke Bryan, Katy Perry és Lionel Richie), valamint a műsorvezető, Ryan Seacrest. A mentor, Bobby Bones még kérdés, jelenleg próbálják a szezon logisztikáját kitalálni, és csak ezt követően lehet bejelentés.
 • A Netflix ezer meg egy féle dolgot szokott mindig felhasználók kisebb körén tesztelni. Nemrég elkezdték a shuffle gombot, ami egy randomizáló funkció lenne, azaz véletlenszerűen választana a néző számára filmet vagy sorozatot. (Nyilván nem a junkie-k igényeit akarják ezzel kielégíteni.)
 • Az Acorn TV csapott le az angol Cannes Confidential című krimisorozatra (bővebben róla itt), amit a Midsomer Murders készítője jegyez.
 • Az AppleTv+ gyártói szerződést kötött Leonardo DiCaprio produkciós cégével, az Appian Way-jel.
 • Emmy-morzsa: A Netflix 52 különböző sorozattal ért el jelöléseket. Az HBO 21-gyel.
 • Az AppleTv+ berendelte a Ted Lasso 2. évadját.
 • Showrunnerök beszélnek az írószobák kialakításáról és működéséről.
 • A Greenleaf sorozatzárójáról beszél a készítő, Craig Wright, és a főszereplő, Merle Dandridge is nyilatkozott.
 • Vendégszerep: Tom Basden, David Bradley, Natalie Cassidy, Sean Lock, Maxine Peake – Mandy,
 • Állandó szerep: Michelle Gomez – The Flight Attendant (HBO Max – Sonoya Mizuno helyére), Maggie Elizabeth Jones – B Positive (CBS)
 • Interjú: Matthew Flood (a Hollywood díszlettervezője), Christoph Waltz (a Most Dangerous Game főszereplője), Angus Wall és Hazel Baird (a The Morning Show főcímánek készítői), Bob Peterson (a Forky Asks a Question készítője),
 • A Lovecraft Country szinkronos premierje az HBO tájékoztatása szerint “előreláthatólag szeptemberben lesz”, vagyis akkor lehet, hogy mégsem 08.30-án, ahogy számoltunk vele?
 • Sorozatberendelés: One of Us Is Lying – Peacock, 8 rész, készítő: Erica Saleh, pilotredndező: Jennifer Morrison – Karen M. McManus regénye (itthon: Lehull a lepelitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján. YA-krimi, afféle Breakfast Club/Pretty Little Liars-mix, amiben 5 egymást nem ismerő diák büntetőszobába vonul, és csak négy jön ki élve. Mindenki gyanús, mindenkinek van titka, vajon meddig hajlandóak elmenni, hogy megvédjék magukat? Szereplők: Marianly Tejada, Cooper van Grootel, Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Jessica McLeod, Barrett Carnahan, Melissa Collazo.
 • Pilotszkript: Open – Amazon, készítő: Lena Waithe, egy nyitott házasságról szóló történet.
 • Új sorozat: Primeri inšpektorja Vrenka – szlovén, 6 rész, készítő: ?? – Tomaž Zupančič könyvei alapján,
 • Az E! további 5 részt kért be a Kevin Hart-féle Celebrity Game Face-ből. A visszatérésre 08.27-én kerül sor. És továbbra is virtuális lesz a produkció.
 • A Discovery Channel Growing Belushi címmel indított 08.19-én dokureality-t, amiben Jim Belushi mutatja be saját cannabis termesztő vállalkozását. Még Dan Aykroyd is fog szerepelni benne, sőt, Blue Brothers-fellépésre is sor fog kerülni.
 • “Napi kirúgás”: Az Adult Swim kirúgta Stuart Baker-t, a Squidbillies egyik főszereplőjét/szinkronhangját, miután Facebook-on gyűlölködve nyilvánult meg.

10 hozzászólás Ne habozz!

Balumedve - 2020. 08. 20. 12:12

Nagyon ritkán használom a facebookot, és már bele is törődtem, hogy sok tartalmat csak ott posztoltok. Viszont, azt nem értem miért kell több napot várnotok a kaszahírek posztolásával. Most épp a Patriot Actről beszélek. Tegnap épp ráfutottam a hírre. Konzerv poszt ide vagy oda, de a Stranger Things nem is hivatalos berenedélését ki tudtátok rakni időben.

winnie - 2020. 08. 20. 12:26

Balumedve: én még annyit sem facebookozok, de mint sorozatjunkie oda csak képeket és apróságokat teszek azok közül, amik ide nem kerülnek ki. az való igaz, hogy a magyar premierek dátumai és a berendelések oda mennek ki azonnal, de azok ide is mindig jönnek.

de ami friss és sokat számít, azt azonnal kirakom ide is, bár most filóztam, hogy a ted lasso vagy a warrior nun legyen-e a másik.

az én hülyeségem a dolog, mert minden napra akarok normális híreket, és ezért a frissességet feláldozom. van kábé 15 hírkategória, amiből minden nap kirakok 1-2-3 hírt, így mindig van hír, és mindig van mindenféle: fontos, futó sorozatos, kis sorozatos, nem sorozatos, stb.

ennek megfelelően a szkriptelt berendelésekből is csak napi kettőt szoktam kirakni, hogy ne az legyen, hogy egy nap kimegy 8 (tegnap kábé annyi volt), utána meg semmi. a hír mindenképp kikerül, de csak twitter és az fb napra kész.

viszont a fenti twitterlinken mindent azonnal láthatsz regisztráció nélkül is, napi egy klikkel, a reggeli hírek olvasása után, ez szerintem jó kompromisszum:

https://twitter.com/sorozatjunkie – bár szerintem a facebook is végigpörgethető pár másodperc alatt az előző napi tartalomért, de a twitter gyorsabb.

winnie - 2020. 08. 20. 12:27

még ezek a berendelések nem kerültek ki, egyébként:

A Netflix elkaszálta a Greenhouse Academy-t.
Az AMC berendelte a Soulmates 2. évadját – premier előtt.
Az ausztrál Nine berendelte a Doctor Doctor 5. évadját.
Az ITV berendelte a Manhunt 2. évadját. (Már jó régen, de teljesen elment mellettem.)
A Sky One berendelte a Code 404 2. évadját.*
A BBC berendelte az I Am 2. évadját.
Az Adult Swim berendelte a Squidbillies 13. évadját.
Berendelésre került a Der Pass / Pagan Peak 2. évadja.
Berendelésre került az El juego de las llaves / The Game of Keys 2. és 3. évadja.
Az Amazon Prime elkaszálta a Diablo Guardián-t.
Az Amazon Prime elkaszálta a BEAT-et.
A truTv berendelte a Tacoma FD 3. évadját.
A BET+ berendelte a Tyler Perry’s Bruh 2. évadját.*
A UMC berendelte a Stuck With You 2. évadját.
A Spectrum Originals elkaszálta a Paradise Lost-t. Pontosabban a főszereplő, Josh Hartnett mondta el, hogy nem fog folytatódni a sorozat. (Amit egyébként még mindig nem láttam sehol, de sehol.)
Az RTL Klub elkaszálta a Bátrak földjét. Vagyis Kalamár Tamás elmondta, hogy egy évadosnak tervezték a sorozatot, így nem kap folytatást.
A Nickelodeon berendelte az ALVINNN!!! and The Chipmunks 6. és 7. évadját.
A Disney Channel berendelte a T.O.T.S. 3. évadját.
A Hulu berendelte a Taste The Nation 2. évadját.
A truTv további 10 epizódot berendelt az Impractical Jokers: Dinner Party 1. évadjához.
A Netflix berendelte a Formula 1: Drive To Survive 3. évadját.
A Shudder berendelte a Cursed Films 2. évadját.

+

az elmúlt napokból a fenti kettő mellé:

Kaszát kapott a Patriot Act with Hasan Minhaj.
Warrior Nun 2. évad berendelve.
Dark Desire 2. évad berendelve.
Criminal UK 2. évad berendelve.
Jack Whitehall: Travels with My Father 4. évad berendelve.
Starbeam 2. évad berendelve.
Kaszát kapott a Drunk History. Visszavonásra került a 7. évados berendelés.

winnie - 2020. 08. 20. 12:31

(de mondom, ez csak az én “a hír akkor is hír, ha nem azonnal fogyasztjuk”-maflaságom, amit más biztosan nem csinálna, cserébe nincs hírínség:)

ddd - 2020. 08. 20. 13:07

The Grand tour 4×02 Madagascar special

Szeptember 04.

Rainmagic - 2020. 08. 20. 13:21

Winnie a Lovecraft Country kapcsán, esetleg azt lehet tudni, hogy a Stargirlnek mikor készül szinkron? Vagy egyáltalán lesz-e? (gyerekek néznék, csak még annyira nem stabil az olvasásuk) Hiába keresgéltem erről, nem találtam infót. Köszi! :)

winnie - 2020. 08. 20. 13:39

nálam is ez a helyzet. azt nem tudom, hogy a szinkron mikor jön hbo go-ra, de szerintem tévében már úgy fog menni szeptember elején.

MT90 - 2020. 08. 20. 17:54

Ha letiltották MODOK-ot, akkor biztos filmben fog szerepelni.

winnie - 2020. 08. 20. 18:12
csicseri - 2020. 08. 22. 11:26

TED LASSSO-YES!
Az idei év számomra legjobb sorozata- köszönet az ajánlásért, bár anélkül is a listámon volt, de csak megerősítettek benne:-)))Tegnap mind a 4 részt megnéztem, iszonyat sok sorozatot nézek meg- kb évi 60-70 db-ot bepróbálok a fő gyengéim az angol,ausztrál,francia és skandináv sorozatok-szóval Nálam ez a sorozat 9/10-es néhol 10/10-et is eléri. Vicces-de nem bántóan, aranyos, emberi, olyan igazi feel good sorozat! Szóval ha hozza a 1-4 rész színvonalát a további 6 rész és a 2. évad- rám biztosan számíthatnak:-)A jövő évi Sorozatjunkie szavazásom nagy kedvence lesz!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz