login |

Emlékeztető: Mintaapák 2. évad

2020. 08. 24. 19:20 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: hazai termék, kampány, video,

Ma. TV2. 19:45. Mintaapák – 2×01 (előzetesek + új főcím)

Négy új színész érkezik a 2. évadra kiemelt szereplők bőrébe, ez sem mindennapi egy sorozat esetében, még akkor sem, ha telenovelláról van szó. Az argentin alapokra építkező széria ugyanis nem csak Fenyő Ivánt vesztette el (vele a TV2 nem hosszabbított), hanem idővel még hárman (Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor, Kovács Patrícia) kiszálltak, ami után a TV2 előbb valamiért elkezdett sarat dobálni és lejáratni némelyiküket, majd pedig szerződtette Kamarás Ivánt, Száraz Dénest, Makranczi Zalánt és Szávai Viktóriát.

Íme az új főszereplős plakátkép, ami… elég fura olyan tekintetben, hogy nyilván meg tudom különböztetni a színészeket, hiszen ismerem őket, de valahogy tök ugyanolyan karakternek tűnik mindegyik fizimiska alapján. Vagy csak én vagyok felületes. Akárhogy is, a kép alatt ott a 2. évad hivatalos tartalma.

A négy apa története tovább folytatódik, a nézőket pedig az eddiginél is fordulatosabb és még több izgalmat ígérő epizódok várják. Jön az alfahímként viselkedő Géza, aki nem talál kiutat a feleségével egyre jobban elmérgesedő viszályból. Szabi, a hedonista sztárügyvéd, aki új kihívások elé néz szerelmi életében és felelős apaként. A megözvegyült állatorvos, Tamás, aki nem adja fel, hogy boldogságot és megnyugvást találjon önmaga és a lánya számára. Valamint a két családja között „zsonglőrködő” Miki , aki a folytatásban is a bajt vonzza. Az apák mellett pedig továbbra is számos kiváló színésszel és rendkívül tehetséges gyerekszereplővel találkozhatnak a sorozat követői…

3 hozzászólás Ne habozz!

Tatala - 2020. 08. 24. 20:16

1-2 részt megnézek az új évadból, de a szereplők cseréje szerintem nem tesz jót a sorozatnak.
Legalábbis amilyen kémia volt a filmben Kovács Patrícia és Szabó Kimmel Tamás között, hogy azt nehéz lesz utólérni- Ráadásul az egyik gyerekszereplőt is lecserélték, de ezt sehol nem olvastam a hírek között, csak a plakátról derült ki (Fenyő Iván legnagyobb fia).

Meglátjuk…

totoro - 2020. 08. 25. 14:19

Egész jól működnek a cserék, egyedül Kamarás Ivánt érzem rettentően vérszegénynek, az ő alap karót nyelt habitusa nagyon távol áll Fenyő Iván szerethető súrmó stílusától, nem is sikerült belehelyezkednie, csapnivaló amit csinál. Egy rész után nem akarom leírni, talán belerázódik még.

hamupipacs - 2020. 08. 25. 22:35

Szávai Viktória és Stohl András újra elvált/ szétmenő párt játszik. Anno a Tűzvonalban játszottak együtt.

Az új színészek miatt Linda és Tamás olyan mintha most találkoznának először. Nekem is, nekik is szokniuk kéne.

Kamarás Iván veszekedése alatt végig látni véltem Fenyő Ivánt. Talán majd inkább neki kissé másabb mondatokat írnak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz