login |

Promóképek: The Haunting of Bly Manor

2020. 08. 25. 18:00 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: antológia, kandi, ,

Ugye A Hill-ház szelleme (The Haunting of Hill House) folytatása, A Bly-udvarház szelleme egy új történet lesz (pár visszatérő szereplővel), szóval akár magában is el lehet kezdeni, hiába második évad. De miért tenne ilyet bárki, ha az első, a The Haunting of Hill House zseniális volt és még van idő pótolni?

Ennek alapján a tovább mögötti galéria képei sem spoileresek, és amíg a trailerre várunk addig bele lehet nézni a The Haunting of Hill House-ba így.

4 hozzászólás Ne habozz!

GZ - 2020. 08. 25. 21:40

Kedvenc sorozatom volt tavaly – a hangulata teljesen magával ragadott :) Remélem a második évad is hozza majd kábé azt a szintet.

SpentRocket - 2020. 08. 26. 07:53

Nagyon vártam, várom én is. Tényleg nagyon rendben volt az első évad, az 5. rész (The Bent-Neck Lady) volt számomra a csúcspontja az évadnak, szerintem az egy zseniális epizód.

Blade - 2020. 08. 26. 20:06

Nagyon várom én is. Kifejezetten nagyon jól sikerült az 1. évad.

SpentRocket: Nekem is kedvenc a rész. Mintha nem is 1 sorozat részt néztem volna,hanem egy rendes filmet mind játékidőbe mind minőségbe.

Trallala - 2020. 08. 26. 21:34

Az első évad nagyon ott volt, remélem a folytatás sem lesz rosszabb.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz