login |

Hírcsütörtök – Altered Carbon-kasza! I’m Sorry-kasza!

2020. 08. 27. 09:05 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Bűntények a Riviérán 13. évad, Árnyékvonalak 1. évad + tévés premier: Beavatási eskü 1. évad + Netflix: Aggretsuko 3. évad + mozi: Masha és a medve: Masha dalai
 • Premier: In The Cut S7, Countryside College S1, The Secret Life of the Zoo S10, Ruth And Ruby Virtual Sleepover Challenges S1, WWE The R-Truth Game Show S1 + Finálé: Corporate S3, United We Fall S1, The Real Housewives of Beverly Hills S10, True Life Presents: Quarantine Stories S1, Ruff Ryders Chronicles S1, Cash Cab S14
 • Teljes évados premier: Aggretsuko S3 (Netflix), Ravi Patel’s Pursuit of Happiness S1 (HBO Max)
 • Magyar premier – TV2Comedy: 08.31 Igen, séf! (Kuhnya / The Kitchen) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 08.31 Otthon (finn) 1. évad
 • Magyar premier – Duna: 09.03 Bagi-Nacsa Orfeuma 3. évad
 • A magyar HBO is feltette a Lovecraft Country – 1×01-et magyar felirattal a YouTube-ra – itt megnézhető a teljes pilot ingyen és bérmentve.
 • Andrea Scrosati, a Freemantle egyik vezetője beszél arról, hogy a koronavírus miképp gyorsítja fel a produkciókat.
 • A Dark készítőinek új sorozata, az 1899 (bővebben) elég nemzetközi írószobát kapott: Baran Bo Odar és Jantje Friese mellett Emil Nygaard Albertsen (dán), Coline Abert (francia), Emma Ko (brit), Jerome Bucchan-Nelson (brit), Dario Madrona (spanyol) és Joshua Long (amerikai) írja.
 • A Gotham City-be tartó Titans 3. évadjában szerepelni fog Barbara Gordon, Red Hood és Dr. Jonathan Crane (alias Scarecrow).
 • Steve Blackman, a The Umbrella Academy showrunnerje beszél a 2. évados zárásról.
 • A The Good Doctor nyitánya dupla epizód lesz. És a koronavírusra fog koncentrálni.
 • Francia feldolgozást kap a Marcella. A címe Rebecca lesz, a főszereplője Anne Marivin, a készítője Didier Le Pêcheur és Delphine Labouret – előbbi pedig rendezni is fogja.
 • Karanténforgatás: A Peacock új sorozata, a Rutherford Falls forgatása 3 héten belül kezdődhet el.
 • Karanténforgatás: A Channel 4 szeptemberben folytatja az Ackley Bridge 4. évadjának forgatását.
 • Karanténforgatás: Miután a USA bejelentette, hogy elkezdi Maui-n forgatni az új Temptation Island-évadot, pár órával később jelezték, hogy elhalasztják a kezdést.
 • CW-s premierdátumok: 09.18 Master of Illusion S7, World’s Funniest Animals S1, 10.04 Pandora S2, 10.06 Swamp Thing S1, 10.07 Devils S2, Coroner S2, 10.08 Supernatural S15*, The Outpost S3, 10.13 Tell Me a Story S2,
 • A Comedy Central által kaszált Tosh.0-t megpróbálják továbbadni más platformra.
 • A Peacock eddig 10 millió előfizetőre tett szert Amerikában, de ezek között az ingyenesek is ott vannak.
 • Érdekesség, hogy a Toy Boy nézettsége nem volt túl erős a spanyol tévés sugárzása során, és a 2. évados berendelést csak azért kapta meg, mert a Netflix-en ritka nagyot tarolt.
 • A Dancing With The Stars 29. évadjának profi táncosai: Alan Bersten, Sharna Burgess, Brandon Armstrong, Cheryl Burke, Val Chmerkovskiy, Sasha Farber, Jenna Johnson, Keo Motsepe, Peta Murgatroyd, Pasha Pashkov, Gleb Savchenko, Emma Slater, Daniella Karagach és Britt Stewart – utóbbi kettő elő lett léptetve a tánckarból.
 • A Netflix elkaszálta az Altered Carbon-t.
 • A truTv elkaszálta az I’m Sorry-t. A már berendelt 3. évad sem fog elkészülni, ld. még az okok a vírus miatt.
 • A Hulu berendelte a Taste The Nation 2. évadját.
 • A Big Brother US legutóbbi kiesője nyilatkozik (itt is), és Julie Chen, a műsorvezető is beszélt a történtekről.
 • Mel Eslyn, a Room 104 múlt heti részének írója és rendezője beszél az epizódjáról.
 • Vendégszerep: Sophie Okonedo, Kae Alexander, Kate Fleetwood, Peter Franzen, Clare Perkins – Wheel of Time (visszatérők)
 • Interjú: Jake Johnson (Ben – Hoops), Daniel Dae Kim, Craig Plestis (a The Masked Singer készítője), Jonathan Majors (Atticus – Lovecraft Country), Bill Lawrence (a Ted Lasso executive producere),
 • Bréking! címmel indul a LifeTV-n egy napi délutáni talk-show, a műsorvezetők: Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Szabó Dóra, Berki Krisztián és Hajdu Steve.
 • Új sorozat: Anatomy of a Scandal – Netflix, 6 rész, antológia, készítő: David E. Kelley és Melissa James Gibson, rendező: S.J. Clarkson – Sarah Vaughan könyve (itthon: Egy botrány természetrajzaitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma), alapján a brit, előjogokkal bíró elit botrányairól, és azokról a nőkről, akik ezekbe belekeveredtek. A könyv egy magas beosztású politikusról szól, akinek a házassága bedőlni látszik, amikor nemi erőszaktevéssel gyanúsítják meg. A felesége biztos férje ártatlanságában, viszont az ügyésznő abban biztos, hogy bűnös. A későbbi évadokban újabb botrányok kerülnének majd feltárásra.
 • Pilotszkript: Nine Bodies in a Mexican Morgue – Quibi, készítő: Anthony Horowitz, executive producer: Jason Blum, kilenc idegenről, akik eltévednek egy távoli mexikói dzsungelben, miután repülőgépük lezuhan. És egyesével elkezdik megölni őket, így az életben maradt túlélőkre hárul a rejtély megoldása.
 • Új sorozat: Civilizations – francia, készítő: ?? – Laurent Binet könyve alapján. A Dél-Amerikában és Európában forgatni tervezett sorozat a globális történelmet írná újra, hiszen abból indulna ki, hogy Kolumbusz nem fedezte fel Amerikát, és az inkák jöttek Európába.
 • American Barbecue Showdown címmel BBQ-s tematikájú gasztro realityverseny érkezik a Netflix-re. Azt nem írják a közleményben, hogy kiesős vagy epizodikus (tippre utóbbi), de azt igen, hogy Kevin Bludso és Melissa Cookston lesz a zsűri.
 • Már a cím is elég: Dancing With Horses. A FOX egy lovakkal való sztártáncos reality után érdeklődik? Amiben az egyik zsűritag Sarah Ferguson, York hercegnője.
 • Napi “kirúgás”: Távozott a CBS-es All Rise stábjának 5 írója, miután többször is összeütközésbe kerültek George Spottiswood-dal, a showrunerrel a nem megfelelő nemi és faji ábrázolások miatt – részletek és nyilatkozatok.

16 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2020. 08. 27. 09:20

Kár az Altered Carbonért.Ismét egy olyan sorozat, amit sikeresen elbarmoltak egy fölösleges következő évaddal. Keserű szájízt hagyott maga után.

Skate - 2020. 08. 27. 09:50

Nem bánom az Altered Carbon kaszát. Második évad már eleve eléggé feledhetőre sikerült. És kevesebb pénzből is készülhetett, mert a harcok is kevésbé voltak látványosak, mint az elsőben. Átlagosabb volt az összkép szintén.

Csigusz - 2020. 08. 27. 10:09

“A Gotham City-be tartó Titans 3. évadjában”
*heavy breating*

Na ez szuperjó hír, valamint a Dark-osok új sorijáról is köszi az infót, így már tudom mit kell követni :)

winnie - 2020. 08. 27. 10:11
Mate4182 - 2020. 08. 27. 10:15

Az Altered carbon kaszat en is hasonloan elem meg… ha az elso utan kaszaltak volna nagyon csalodott lennek. Igy a masodik utan teljesen hidegen hagy a dolog

obi - 2020. 08. 27. 10:56

mi a helyzet a Legacies: A sötétség öröksége 2.évad folytatásával?engedélyezték a folytatást forgatni??

Ace - 2020. 08. 27. 11:00

Én kicsit sajnálom az Altered Carbon-t főleg azért mert nem értem miért nem tudnak egy normális Cyberpunk sorozatot csinálni. Az első évad örök kedvenc marad kár ,hogy nem maradtak meg azon a szinten.

winnie - 2020. 08. 27. 11:31

obi: minden országos sorozatnak véget ért a tavalyi szezonja, kivéve a supernaturalt. a folytatás a 3. évad lesz.

a legutóbbi forgatáskezdős híreket tudod listázni a karanténforgatás szóval, mindenről írunk, amit bejelentenek. voltak szerintem nemrég georgiai hírek is, ott elég gyorsan felpörgették az ipart, de ha nincs konkrét sajtóinfó a forgatáskezdésről, akkor a közreműködők közösségi oldalait kell csekkolni a válaszhoz.

de akárhogy is, mivel csak 2021-ben jön a folytatás, így nem kell kapkodniuk, nem oszt, nem szoroz, hogy most forgatnak vagy októberben.

winnie - 2020. 08. 27. 11:34

ace: bízni kell, hogy az hbo max berendeli a snow crash-t. hátha az. (azt hiszem, hogy a jonathan nolan-féle gibson-adaptáció nem cyberpunk stílusú.)

Ravagedseducer - 2020. 08. 27. 12:01

A 10.13-as kezdésű Tell Me a Story s3 az elírás vagy lemaradtam a berendelésről?

winnie - 2020. 08. 27. 12:25

s2

Thomas - 2020. 08. 27. 13:20

A Dancing With The Starshoz azóta Artem Chigvintsev is csatlakozott. De nem tudom, mit terveznek, mert 15 páros (vagyis akkor 16), csak a 9. évadban volt, de akkor még nézettségi csúcson volt a műsor és 2 napos premierrel kezdtek. Szóval vagy direkt lesz több páros, hátha ki kell szállnia párnak a vírus miatt (de akkor baromi összecsapottak lesznek az első hetek), vagy mégis lesz 2-3 fős tánckar. Jövő szerdán kiderül.

Thomas - 2020. 08. 27. 13:26

Bár most hogy így jobban végiggondoltam, az, hogy Tyra egyedül fogja vezetni, azt jelzi, hogy megszűnnek a kis kedélyes beszélgetések a galérián, és úgy már könnyebben belefér 15 tánc + eredményhirdetés az időbe. Talán pont ezt szánják fő változtatásnak, hogy pörgősebbé akarják tenni, több tánc, kevesebb üresjárat? Logikus lenne ezek után.

gwoemul - 2020. 08. 27. 14:22

Ideje volt az Altered Carbonnak. Az első is masszív csalódás volt, de a másodikra kiderült, hogy bőven van lejjebb. Pénz volt rá, tehetségtelen emberek nyúltak hozzá. Jó is lehetett volna, kár érte, mert nincs valami sok hardcore scifi a tévében.

Lengabor - 2020. 08. 28. 12:28
Blanka - 2020. 09. 17. 15:01

A Civilizations-ről lehet többet tudni? Melyik adó és mikorra várható?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz