login |

Emlékeztető: Otthon 1. évad (finn változat)

2020. 08. 31. 18:40 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: antológia, Európa is létezik, kampány, video,

Ma. 20:02. HBO3. Eristyksissa / At Home – 1×01-04 (magyar feliratos előzetes) – az HBO GO-s világpremier után a tévében is, elvileg magyar szinkronnal.

Az HBO Nordic karantén alatt készült epizodikus antológiája, az Otthon finn változata a spanyol és a lengyel szezon után már a harmadik. Az HBO GO-ra egyben, kvázi filmként felkerült gyűjtemény első 4 darabja kerül ezen a héten adásba, nagyjából egy óra terjedelemben.

A kép alatt a hivatalos leírás is elolvasható.

2020 tavasza, Finnország a koronavírus-járvány idején. Hét finn filmrendező egy-egy rövidfilmet készített, bemutatva azt, az emberek hogyan élték meg a COVID-19 világjárvány okozta karanténhelyzetet. A rövidfilmek az elszigeteltséggel való találkozásról szólnak. Az emberek magányosnak érzik magukat, és ez esetenként abszurd módon kerül kifejezésre. A családtagok egészen váratlan reakciókkal szembesülnek a válság ideje alatt. Az Otthon című sorozat finn változata.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz