login |

A The West Wing is kap egy különkiadást

2020. 09. 01. 18:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: hírek,

Nem új részt ír Aaron Sorkin, hanem egy régit adnak elő az A West Wing Special to Benefit When We All Vote-ban, viszont minden fontos színész visszatér rá. Az HBO Max-ra kerül fel ősszel, és látjátok, mire akarják inspirálni az összes amerikait: a szavazásra az elnökválasztáson, ami novemberben lesz Amerikában.

Hogy melyik epizódot választották ki erre? A harmadik évadból a Hartsfield’s Landinget, a színészek ezt fogják színház-szerűen előadni nekünk.

Nem meglepő módon pont arról szól (persze Sorkin álmodozó demokrata szemüvegén át), hogy Josh-ék belátják a demokrácia lényegét, és nem győzködnek az utolsó pillanatig az igazukról szavazókat, hanem elengedik a témát, hagyják, hogy azok éljenek a törvény adta jogukkal, és szavazzanak végre. Mindkét oldalra szükség van, a többség akarata áll majd mellettük, már ha jól végezték a dolgukat.

2 hozzászólás Ne habozz!

abba - 2020. 09. 01. 19:54

Na, ez pont valami olyasmi, ami még érdekesnek is hangzik. Nem vagyok oda ezekért a különkiadásokért és Special Quarantine vagy Politics epizódokért, de ez a koncepció akár még jól is elsülhet, elég kísérleti hozzá a forma, annak meg örülök, hogy nem egy új részt adnak elő.

Shannen - 2020. 09. 02. 11:45

Nálam ez az év híre. A legjobb az egészben, hogy tényleg mindenkit összeszednek hozzá (szegény John Spencer azért így is hiányozni fog).
Mióta kijött a hír már újra is néztem a 3×14-et és egyrészt még mindig nagyon jó, másrészt tényleg tökéletes választás erre az alkalomra, plusz tele van tipikus TWW-s apróságokkal, mondhatni az egész sorozat essenciája benne van ebben a részben.

Közben az EW egy nagy TWW-s anyaggal promózza a reunion-t, bár az interjúkból sok újdonság egy rajongó számára nem derül ki, de nosztalgiázni így is tök jó, plusz az új tornatermes csoportkép is nagyon ütős:

https://ew.com/tv/tv-reunions/west-wing-cast-reunion/

https://ew.com/tv-reunions/west-wing-reunion-portraits/?slide=60afba6f-425c-4754-b61e-7fb24ef60610#60afba6f-425c-4754-b61e-7fb24ef60610

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz