login |

2 hozzászólás Ne habozz!

Fegyula - 2020. 09. 07. 14:32

Szoktam nézni, vagyok annyira naiv, hogy elhiggyem, hogy a legtöbb alkalmazott szuper, hogy a kiválasztott “segítőnek” általában nehéz gyerekkora volt, vagy egyéb családi tragédiát élt át, és a Főnök a végén mindig anyagi segítséget nyújt.
És persze soha nem ismerik fel a nagyfőnököt (talán 1-2 alkalommal azért felismerték).
Ráadásul minden adás hasonló fikcióra épül, de még senki sem találta ki, hogy ez a Beépített Főnök.
Mégis nézem, az előbbiek ellenére maradok naiv, mert jó látni, hogy legalább néhányuk élete jobbra fordul. :)

winnie - 2020. 09. 07. 15:03

itt jön be a képbe az, hogy ha a 40 percet jó nézni, akkor érdekes-e a háttér, hogy valami nemszkriptelt vagy fikciós sorozat. a hatás a lényeg szerintem.

az biztos, hogy feelgood a cucc nagyon, és pozitív, szóval nem tudom bántani. bár azért csavarnak a sokadik években annyit, hogy el tudják magukról terelni a gyanút. meg ugye nem kerül minden adásba, ahol mondjuk felismerik a főnököt, szóval csak a legjobb sztorik kapnak teret.

plusz ugye az fontos, hogy nem random a dolog (és ez nem csalás), hogy szerkesztésileg, először megkeresik/felkutatják azokat belső tippek alapján, akik rátermettek és van történetük (nehéz gyerekkor), szóval célzottak az alkalmazottak, akik utána jó eséllyel karakterüknek megfelelően is viselkednek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz