login |

After Life: Kath a legjobb?

2020. 09. 09. 16:10 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Ha már szóba került a Mandy, szerintem a kritikámban is írtam, hogy az After Life: Mögöttem az élet című Ricky Gervais-komédia mellékszereplői mennyire jók annak ellenére, hogy nem kapnak sok időt, és hogy közülük is Kath karaktere viszi a prímet. Ha nem tettem meg, akkor most pótlom, és kiteszem a tovább mögötti videót, amiben a legjobb pillanatait összesítették.

5 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2020. 09. 09. 19:53

Egyszer szívesen megnézném ezeket a szofisztikált vígjátékokat nevetősávval (ahogy vannak multikamerás jelenetek a neten lenémított nevetéssel, amiből valamiféle tanulságot kéne levonnunk).
Vajon akkor is ugyanolyan emelkedettnek számítanának?

(nem kapcsolódik a videóhoz, csak úgy eszembe jutott)

winnie - 2020. 09. 09. 20:11

nem működne, vagy nagyon suta lenne, mert ugye azok azért bénák, mert egyrészt mondat végén van a poén, másrészt minden poén után várnak két másodpercet a közönségreakcióhoz. ezért, ha ezeket kivesszük, akkor totál természetellenes. itt nincs ilyen, viszont így a röhögés lenne logikátlan, hiszen nem poénokra vannak kivezetve a mondatok, illetve nincsenek hatásszünetek, elégedett körbenézések, hogy én poént mondtam. persze lehet, hogy lenne, ami jól működne, valami meg szánalmas lenne.

Geza Kovacs - 2020. 09. 10. 00:27

Ez egyáltalán nem is szigorúan vett vígjáték. Ha az lenne, meg se néztem volna. Pláne nem egy második évadot. Amerikait meg se próbáltam volna ilyenből. Csak Gervais miatt mentem neki. Még hogy nevetősáv…

Neton - 2020. 09. 10. 07:28

Pont az nincs benne, amikor SPOILER ALERT – felajánlja magát a főszerkesztőnek?

Itchap - 2020. 09. 17. 22:12

Ez egy kib@szott remekmű! Gervais legnagyobb dobasa eddig, az Office szerintem nem volt annyira jó, mint ahogy azt mondják, sőt igazából azt végig sem tudtam nézni, az amerikai remake kenterbe verte. De ez… ez a sorozat, jezusom, egy igazi érzelmi hullámvasút, ahol nevetsz és utána 2 perccel potyog a könnyed. Ez a faszi egy zseni. És lassú, pont elég lassú ahhoz, hogy minden érzést teljesen meg tudjal élni te is, mint néző. Kath rohadtul nem a legjobb. A legjobb Ricky mellett a prost… vagyis bocs, a szex munkás és a temetős neni. Azok a jelenetek zseniálisak!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz