login |

Hírkedd – Doom Patrol 3. évad! Primal 2. évad!

2020. 09. 15. 09:08 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Des 1. évad, Scarlet kisasszony és a Herceg 1. évad, A harmadik nap 1. évad, Akik mi vagyunk 1. évad + Netflix: Mindent a tacóról 2. évad, Izzy, a koalamentő 1. évad
 • Premier: The Third Day S1, We Are Who We Are S1, Des S1, Enslaved S1, Doomsday Caught on Camera S1, Monday Night Football S51, Dancing With The Stars S29, Halloween Baking Championship S6, We Love S1, Emergency Rescue Air Land and Sea S1, Kids An Instruction Manual NZ S1, Love Your Weekend With Alan Titchmarsh S1 + Finálé: Intervention S21, Hoarders S11 + lement a 300. American Dad-epizód
 • Teljes évados premier: Taco Chronicles S2 (Netflix), Izzy’s Koala World S1 (Netflix)
 • Új standup-különkiadás: Michael McIntyre: Showman (Netflix)
 • Magyar premier – Sony Max: 09.26 Younger (Younger) 6. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 09.16 4 Blocks (4 Blocks) 1. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 09.21 Alma és Hagyma (Apple & Onion) 1. évad (folytatás)
 • A Hulu passzolta a The Eyes of The Dragon című Stephen King-adaptációt.
 • A Star Trek Day videói.
 • Egy cikk arról, hogy készültek elő járványhelyzetben a Dancing With The Stars felvételeire. Ez meg egy másik írás. És egy harmadik is van.
 • David Benioff és D.B. Weiss következő sorozata a Game of Thrones után? A nemrég a Netflix-szel készítői szerződést aláíró írók a kínai Liu Cixin könyvtrilógiájának, a The Three-Body Problem-nek az adaptációján kezdtek el dolgozni Alexander Woo-val, Rian Johnson-nal, valamint Brad Pitt, és Rosamund Pike produkciós cégével. A 60-as évektől az idők végezetéig tartó intervallumot lefedő hard scifi itthon is megjelent A háromtest-probléma címmel (itt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma – a további kötetek címe: A sötét erdő és A halál vége), a történet pedig egy lányról szól, akinek az apját az 1960-as években, a kulturális forradalom idején a kínai vörösgárdisták megölik, és aki földönkívülieknek segédkezik a Föld inváziójában, miközben más frakciók különféle módokon kívánják üdvözölni az idegeneket.
 • Karanténforgatás: New York City-ben első sorozatként, már 08.26-án elindult a For Life 2. évadjának forgatása. Hogy aztán múlt héten pozitív (vagyis inkább inkonzisztens) COVID-tesztek miatt leállt a For Life 2. évadjának forgatása két hétre.
 • Karanténforgatás: Ősz elején elkezdődhet az American Crime Story: Impeachment forgatása.
 • Karanténforgatás: A Top Gear America új szezonját egész nyáron forgatták, és augusztusra be is fejezték.
 • A Chicago PD-ben mostantól nem lesz állandó szereplő Lisseth Chavez (Vanessa Rojas).
 • Lisseth Chavez állandó szereplőként csatlakozik a Legends of Tomorrow 6. évadjához.
 • Eric Kripke, a The Boys készítője beszél a 2. évados nyitó epizódokról. És Karen Fukuhara (Kimiko) is nyilatkozott. + a The Boys csapata beszél a bálnás jelenetről.
 • A Law & Order: SVU 22. évados kezdése nem fog foglalkozni a Sir Toby-s szállal, ami a tavalyi utolsó részben folytatódott.
 • A FOX már 09.23-án elindítja az I Can See Your Voice-t (az újabb koreai rejtélyközpontú énekes reality-jét) a The Masked Singer-rel párban, így a Masterchef Junior új szezonja később kerül adásba.
 • A The Great British Bake Off 11. évadja 09.22-én kezd a Channel 4-on.
 • A Netflix 27 országra kiterjedő kampányt indított One Story Away jelmondattal. Mi… azt hiszem, nem vagyunk benne? Ez a YouTube-spot hozzá.
 • Jakob Verbruggen lett az AppleTv+-os Invasion házi rendezője.
 • Az HBO Max berendelte a Doom Patrol 3. évadját.
 • Az Adult Swim berendelte a Primal 2. évadját. Az S1 októberi második adagját jövőre megint 10 epizód fogja követni.
 • Az amerikai Big Brother All Stars legutóbbi kiesője nyilatkozott. És a műsorvezető, Julie Chen is kommentálta a történteket.
 • Emmy-jelölt vendégszereplők beszélnek munkamódszereikről.
 • Állandó szerep: Gina Torres – 9-1-1: Lone Star S2, Precious Way – Partners in Rhyme (UMC)
 • Interjú: Kris Bowers (a Mrs. America zeneszerzője), Jami O’Brien + még egy (a NOS4A2 készítője), Bradley Whitford (Lawrence – The Handmaid’s Tale), Alex Kurtzman (a Star Trek: Short Treks készítője),
 • A Budapest Comic Con színész vendégei között ott lesz, legalábbis már be lett jelentve: Anna Shaffer, Mark Williams, Georgina Hirst, John Rhys-Davies, Jack Gleeson.
 • A TV2-re érkező magyar Dancing With The Stars celebei és profi táncosai: Gabriela Spanic és Andrei Mangra, Osvárt Andrea és Suti András, Marsi Anikó és Vas Zsolt, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Détár Enikő és Baranya Dávid, Istenes László és Czina Boglárka, Noszály Sándor és Mikes Anna, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Tóth Dávid és Lissák Laura, Emilió és Tóth Orsolya, Győrfi Dani és Stana Alexandra.
 • Új sorozat: Sneakerheads – Netflix, 6 rész, komédia, készítő: Jay Longino, egy háztartásbeli apáról, aki egykor nagy edzőcipő-fanatikus volt, aki visszatér ismét a gyűjtőszenvedélyéhez, azonban hamar nagy adósságba veri magát, amikor beszopja egyik haverja gyors gazdagságot ígérő módszerét. Hogy felesége erre nehogy rájöjjön, pár sorstárs haverjával nyakába veszi a világot, hogy megtalálja az edzőcipők Szent  Grálját, a Zeroes nevű csukát.
 • Sorozatberendelés: Women of The Movement – ABC, évados antológia, 6 rész, készítő: Marissa Jo Cerar, executive producer: Jay-Z, Will Smith, Aaron Kaplan, a polgárjogi mozgalmak krónikái a mögöttük lévő nők elmondásai alapján. Az 1. évad alapját Devery S. Anderson könyve, az Emmett Till: The Murder That Shocked the World and Propelled the Civil Rights Movement adná, mely főszereplője egy meggyilkolt fiú édesanyja (Mamie Till Mobley) lenne, aki egész életét annak szentelte, hogy igazságot szolgáltasson fiának (Emmett Till) annak brutális meggyilkolását követően.
 • A Jupiter Entertainment szerződést kötött az All Def Digital hip hop és komédia platformmal, hogy annak tartalmait tévére adaptálja. A The Crate-ben producerek próbálnak beateket kitalálni random tárgyak felhasználásával, a Bar Exam-ben is hip hop előadók próbálják kitalálni egy szám előadóját ‘bar’-ok alapján (tippre a hangkijelzőre gondolnak, de megnézve a YouTube-videókat, szövegrészleteket kapnak). Ezek mellett még terveznek a Dad Jokes című komédiával és a Traffic Jam hip hop zene formátummal.
 • A Channel 5 2*2 részes dokusorozatot rendelt be 1000 Years of History címmel, ami hat ország (Kína, Oroszország, USA, Ausztrália, Skócia, Írország) történetét fogja bemutatni archív és mai felvételekkel, valamint szakértői elemzések kíséretében.
 • A Fuse Dee Nasty műsorvezetésével kérte be Like, Share, Dimelo-t, ami aktuális latinx témákkal foglalkozó beszélgetős műsor lesz – ennek az elődje egy rövid formátumú digitális sorozat.

18 hozzászólás Ne habozz!

Lori - 2020. 09. 15. 09:16

Nem lehet elvenni a TV2, hogy próbálkozik…Gabriela Spaniccal megleptek, nem is beszélve Ramiról, mint műsorvezető

Pribi - 2020. 09. 15. 10:53

Tisztára lehidaltam. Nem mondom, sokszor nem tetszenek a csatorna húzásai, de Gaby Spanic-kal megvettek kilóra.

Cole - 2020. 09. 15. 10:56

A Law & Order: SVU 22. évados kezdése nem fog foglalkozni a Sir Toby-s szállal, ami a tavalyi utolsó részben folytatódott.

Gondolom ez nem jelenti azt, hogy nem is fognak foglalkozni az évad során.

winnie - 2020. 09. 15. 11:00

cole: persze, csak össze kell hangolni a színésszel.

winnie - 2020. 09. 15. 11:04

a dancing with the stars elvileg élő, vagy legalábbis folyamatosan rögzített lesz, gondolom, nem? mert akkor spanic kapcsán két technikai dolog jut eszembe. ha tv2 lennék, akkor, ha ki is esne, benn akarnám tartani, mert mégiscsak. a másik, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy ne kötött időre jönne (hanem totál bizonytalanra), pedig az sokaknak csalódás lenne, ha csak egy adásra szerezték volna meg.

ha normál versenyzőként fog szerepelni, akkor le a kalappal, előtte főképp, de az efféle stuntoknak kell, hogy legyen hátulütője, és a mostani időszak túl necces, hogy ilyet össze lehessen hozni.

winnie - 2020. 09. 15. 11:05

(már persze, ha nem csak otthonról jelentkezik be a táncával, nem a helyszínről, mert akkor minden további nélkül tud bármeddig szerepelni. nem tudom, hogy erről tud valaki valamit?)

Tom Vajner - 2020. 09. 15. 11:20

A Sztárban sztáros bemutatásnál is ott volt a stúdióban így csak nem otthonról fog táncolni.

winnie - 2020. 09. 15. 11:38

köszi, akkor ez pipa.

Kati néni - 2020. 09. 15. 11:56

Winnie, annyira nem tudok spanyolul, de Botoxgaby már három hete Magyarországon tartózkodik.

juhaszvik - 2020. 09. 15. 12:59

Szerintem kiejteni lesz nehéz a műsorból. Egy tehetséges, nagyon tapasztalt latin színésznő. Szét fogja táncolni a mezőnyt.
Nem vagyok fan, de nemzetátlagban a mi fiaink/lányaink botlábúak bármelyik dél-amerikai országhoz mérve.

heidfeld - 2020. 09. 15. 12:59

Meghalt José Antonio Lobato, spanyol színész. Számos sorozatban is szerepelt. El Miniserio Del Tiempo 1×06-07-ben is szerepelt.Ő volt a lázadó ügynök, Irene mentora.
Jön, la Casa de Papel szinkron, ugye. Csak lesett, mennyire népszerű, és igény van még rá, manapság is. Raised Be Wolves október 23.-án jön, szinkronosan. Ezt írták, oldalukon.
Doom Patrol 3 évad remek hír. Simán 8.5/10, 2. évad. Haji-kaszát nagyon sajnálom. Nem lennék meglepve, ha ez is Covid áldozata lenne.
Cortés miatt is vérzik a szívem. Van a Hernán-széria, ami remek. Talán, januárban kezdték forgatni a második évadát. Jó kérdés, meddig jutottak?
Lisseth Chavez – Legends of Tomorrow, állandónak? Meg is nézem, ki ő.
Amióta kiírták, Lauren German karakterét, nem nézem, Chicago-szériákat, anyagi károk elkerülése végett:D Egy új, Toshiba Tv-t kellett vennem….

lacika - 2020. 09. 15. 13:04

Lehet hülye vagyok, de mintha a nyár folyamán lett volna hír, hogy a Doom Patrol 2. évad augusztus utolsó napjaiban jön szinkronosan. Láthatóan ez nem történt meg. Van arról esetleg bárkinek infója, hogy mikorra várható?

derek - 2020. 09. 15. 13:29

Remélem Spanic nyeri a magyar DWTS-t! :-)

winnie - 2020. 09. 15. 13:30

“Láthatóan ez nem történt meg. Van arról esetleg bárkinek infója, hogy mikorra várható?”

a premiernaptár kommentjeinél volt szó arról, hogy elvileg akkor jöhet, de nem jött, viszont a tévés premiernek már van időpontja, tippre akkor már biztos, hogy lesz: https://www.sorozatjunkie.hu/2020/01/22/2020-as-hazai-sorozatos-premiernaptar/

juhaszvik - 2020. 09. 15. 13:47

Volt még egy gondolatom a Spanic-üggyel(?) kapcsolatban, de lehet, hogy úgy zártam be az oldalt, hogy nem nyomtam rá a küldésre :)
Szóval azt fejtegettem magamban, hogy vajon milyen lesz ebben a viszonylatban egy zsűri-versenyző kapcsolat? Mennyire szokták alázni a versenyzőket ebben a műsorban?

winnie - 2020. 09. 15. 14:00

ó, ez nem alázós, sőt, konkrétan elegánsra kellene venni a stílus miatt a formátumot, előkelőre, szóval a bratyizást is óvatosra veszik. elvileg. papíron.

dexike3 - 2020. 09. 15. 17:29
kiskiraly - 2020. 09. 16. 01:16

Disney-s előfizetői számok világszinten

Disney+: 60.5m
Hulu: 35.5m
ESPN+: 8.5m
———–
össz: 101.5m

Star: USA-n kívüli szolgáltatás egykori Fox gyártásokat (tv,mozi) lehet majd elérni SVOD-n.
Tervezett indítás:2021

link: https://nscreenmedia.com/disney-q3-2020-disney-plus-hulu-espn-plus-star/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz