login |

Ázsia a Netflixen: Strangers from Hell

2020. 09. 16. 14:50 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Ázsia sorozatozik, kampány, video,

A Netflixen (egyelőre) angol felirattal nézhető ez a felnőtt besorolású koreai dráma, amiről már ideje egyet posztolnunk.

Amikor egyik lakótársad sem néz ki normálisnak. És ez csak a kezdet!

A hivatalos tartalom:

Kellemetlen események zavarják meg a nagyravágyó krimiíró életét, amikor egy gyanús szomszédoktól hemzsegő társasházba költözik.

A plakát alatt, a tovább mögött előzetesek. Szereplők: Lee Dong-woook, Im Si-wan, Lee Jung-eun.

1 hozzászólás Ne habozz!

LambSkewers - 2020. 09. 16. 15:36

Én anno néztem hetiben. Nagyon szeretem Dong Wook-ot es Siwan számomra mindig is eyecandy volt a baba arcával, szóval kettejük a képernyőn egyszerre szívet dobogtató ;D persze ez nem véletlen választás volt egy ilyen típusú drámánál.

De jóképűségen felül: Már eleve a szálló kinézete es aurája iszonyat kellemetlen, hát még a rezidensei (főleg a szemüveges, trikós úriember jujj). Sajnos a sorozat elején kiírnak egy érdekes karaktert, őt sajnáltam, mert néztem volna még. A főszereplőnk változása a részek előrehaladtával fenntartja a feszültséget, szintén a kapcsolata Dong Wook karakterével, meg úgy az összes ott lakóéval, de a legérdekesebb számomra Dong Wook. Van egy nagyon gusztustalan evős jelenet, ott gyönyörűen játszott a rendező a fényekkel. A befejezésre nincs panaszom, úgy egybevetve szórakoztató dráma, néha sóhajtoztam pár karakter butaságán, de belefért.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz