login |

Filmet nézünk?: An American Pickle

2020. 09. 17. 22:00 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: kampány, tévéfilm, video,

Simon Rich írta, ezért itt a helye? Főleg, hogy streaming premier volt, így még tévésebb hatás. Hogy Rich miről híres? Valami Man Seeking Woman, meg most a Miracle Workers fűződik a nevéhez – általában a saját könyveiből dolgozik. És most a főszereplő is sorozatos világból érkezett, hiszen egy Freak and Geek, plusz olyan sorozatok executive producere, mint a Preacher, Future Man vagy a The Boys, de ettől még nem érne említést, hiszen mégiscsak az író stílusa határozza meg ezt a filmet, amiről a Filmbuzin írtam rövid kritikát.

Egy bevándorló munkás az 1900-as évek elején egy savanyúságot gyártó üzemben beleesik a cuccba, és 100 évre hibernálódik. Felébredve ebből felkeresik az ük-ük-ük unokáját, hogy lássa mire vitte a családja.

A plakát alatt, a tovább mögött ott van az Amerika pác előzetese.

2 hozzászólás Ne habozz!

Elar - 2020. 09. 17. 23:44

Egyébként egész jó volt. Nekem tetszett

goodjohnwin - 2020. 09. 18. 13:46

Wow, hetek óta az első tréler, ami láttán kifejezetten érdekelni kezdett a tartalom. Mármint nem a tréler volt jó, hanem a cucc tűnik annak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz