login |

Délelőtti videó 3.: Chucky

2020. 09. 18. 11:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: video,

Az én korosztályom számára a Child’s Play (itthon: Gyerekjáték) ikonikus horror volt, alapfilm fiatalon, mindenki tudta, hogy ki az a Chucky – a mai fiatalok nem tudom, hogy mennyire érdeklődnek gyilkos játékbabás filmek iránt. Majd kiderül, ugyanis jövőre jön a Syfy-ra a sorozatos feldolgozás, vagyis folytatás – az eredeti készítőtől, Don Mancini-től. És Brad Dourif hangjával Chucky-ként.

A jelenben játszódó sorozatban egy klasszikus Chucky-baba tűnik fel egy idillikus amerikai kisvárosi udvari vásárán, és nemsokára szörnyű gyilkosságok taszítják káoszba a települést, melynek titkait és álszentségét is feltárják a történések. Arról nem is beszélve, hogy feltűnnek Chucky múltjából ellenségei és szövetségesei is, akik azzal fenyegetnek, hogy feltárják a titkát. Ráadásul még a démonbaba eredetét is megismerhetjük – mármint gondolom azt, hogy Charles Lee Ray miképp lett ártatlan gyermekből hírhedt szörnyeteg.

Az első teaser a tovább mögött. A szereplőkről még mindig nem tudni semmit, szóval félő, hogy még el sem kezdték forgatni.

2 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2020. 09. 18. 18:33

Haha, nekem ez már akkor is ciki volt:) Pedig rengeteg jó slasher készült a 80-90-es években, de ez nem volt közöttük:) Szóval kizárt dolog, hogy nézzem.

Silver-sama - 2020. 09. 18. 20:30

Ez volt az év legvártabb sorozata számomra. Most lehet a következő évé is… xd

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz