login |

Emlékeztető: A mi kis falunk 5. évad

2020. 09. 19. 19:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék,

Ma. 20:00. RTL Klub. A mi kis falunk – 5×01 (kritika + előzetesek)

Visszatér a legnézettebb magyar sorozat (a Bödörék királysága pünkösdi volt), az évadnyitó címe A hőmérő lesz, a szezon beharangozója pedig a képek alatt olvasható – gondolom, ezek az idei reklámanyagok, pedig nem lett volna rossz egy plakát.

A hivatalos tartalom:

A negyedik évad Erika terhességi tesztjével ért véget. Az ötödik évad első epizódjában pedig rögtön fény derül a titokra, mit látott a teszten Gyuri párja. Folytatódik Viki Zsolt és Nelli szerelmi háromszöge. Laci és Ildikó azon ügyködik, hogy elválhassanak, de nem várt akadályokba ütköznek. A polgármester idegeit a falu anyagi helyzete és egy nem várt támogatás izgatja. A közmunkások lehet, hogy végre valóra váltják az álmaikat. A pajkaszegiek életét pedig egy titokzatos hölgy felbukkanása is izgalmassá teszi a következő évadban.

3 hozzászólás Ne habozz!

Asd - 2020. 09. 19. 20:46

Nem tudom kikapcsolni az audionarrációt, így élvezhetetlen. Facebookon is sokan panaszkodnak emiatt.

winnie - 2020. 09. 19. 22:01

wtf

Judák Andrea - 2020. 09. 20. 21:01

Ha ez a narrátor végig alatta marad ez volt az utolsó rész amit megnéztem. Ez valami borzasztó! 😕😟Eddig is tudtuk hogy mi történik nem kellett hozzá mesélő. Szörnyűűű! Élvezhetetlen, pedig a kedvencünk volt és alig vártuk, hogy kezdődjön.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz