login |

Emlékeztető: Drága örökösök 4. évad

2020. 09. 21. 19:31 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék,

Ma. 20:00. RTL Klub. Drága örökösök – 4×01 (előzetesek) – az RTLMost+-os premier után a tévében is elkezdődik az utolsó szezon

Az RTL telenovellája az utolsó évadjához érkezett, még kábé 80 rész és lezáródik a történet, ami telitalálatnak bizonyult a csatorna számára. Kíváncsi vagyok, hogy milyen számokkal köszön majd le a sorozat.

A kép alatt az idei évad tartalomleírása az RTL Klubtól:

Kálmán bácsi visszatért Ökörapátiba…, de vajon felfedi magát a család és a falu lakói előtt? Az új évadban folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább kavarják a szálakat az örökség körül, miközben egyre közelebb kerülnek a feltételként kiszabott egy év végéhez. Az akciódúsnak ígérkező negyedik évad során új, eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek majd ki Kálmán bácsi múltjáról, Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozásait, és a család ellenségei is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz, ami az egész környéket felbolygatja. De nem csak a Szappanos örökösök számára várnak izgalmas kalandok: Renátóék nagy utazásra mennek, Olga új szövetségesekre talál, Józsi es Attila életet gyökerestül megváltoztatja a hazatérő Ibolya. Mónika és Nándi kapcsolata új szintre helyeződik, Tomika tovább kergeti a szerelmet míg Kristóf és Panna elszakadása újabb nehézségekbe ütközik. Természetesen Ökörapáti kedvenc lakói is újabb és újabb vicces helyzetekbe, kalandokba keverednek, Subicz küzd a polgármesterség megtartásáért, Mihály azonban végre a sarkára áll és bebizonyítja, ki is az Erdész a határon. A Dani, Lali, Stefi és Kata szerelmi négyszög is tartogat meglepetéseket.

4 hozzászólás Ne habozz!

Asd - 2020. 09. 21. 20:07

Megint megy az audionarráció. És szüleim régi tv-jén nem lehet hangsávot váltani. Ez így nagy hülyeség, sok idős ember nem tudja így nézni.

winnie - 2020. 09. 21. 20:50

de ez wtf, hogy azok utan, hogy a mi kis falunkban ez volt, most is? en nem ertek a technikai hatterhez, de nem az kene, hogy akinek erre nem jo a teveje. az ne kapjon belole?

Asd - 2020. 09. 21. 21:10

Nem tudom, nalunk ketto tv van, nekem digitalis szuleimnek analog kabel, nalam alapbol nincs narracio pedig en ki tudnam kapcsolni.

Samott - 2020. 09. 22. 15:17

Asd: Milyen szolgaltatonal van ebbol a problema?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz