login |

Peacemaker-sorozat az HBO Max-on

2020. 09. 23. 21:50 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: hírek,

John Cena lesz a The Suicide Squadban Peacemaker. Az anyagilag viszonylag nagy sikerű DCEU-film rebootját (igen, nem 2., hanem The) James Gunn rendezi. A neveket pedig azért kellett tisztáznom, mert:

  • Peacemaker spinoff sorozatot kap az HBO Max-on, egy előzménytörténetet.
  • A sorozat 8 részét pedig maga Gunn írja, és jó párat rendez is majd belőle a tervek szerint.

A karakterről azt kell tudni, hogy békére törekszik minden áron, ha kell, öl is érte. Gunn szerint a sorozat remek lehetőség a világ problémáiba merülésre egy szuperhős, szupergonosz, hatalmas seggfej szemszögén át.

A tervek szerint jövőre forog majd a sorozat, még a Guardians of The Galaxy 3 előtt tudja le Gunn.

7 hozzászólás Ne habozz!

spooky - 2020. 09. 23. 22:09

lehet lemaradtam de DC-nek nincs saját streaming szolgáltatása? akkor hogy lehet, hogy ez HBO-ra jön ahelyett? Amúgy Cena-t bármiben megnéznék

human - 2020. 09. 23. 22:12

a Warnernak a fő streaming szolgáltatója az HBO Max, mindent oda szervez majd idővel, legalábbis jelenleg úgy néz ki. Az HBO Max nem az HBO, de persze eléggé megkavartak mindenkit az elnevezésekkel, nyilván direkt, de pár év alatt biztos konszolidálódik majd a helyzet, megszűnik vagy integrálódik aminek meg kell.

winnie - 2020. 09. 23. 22:20

nem hbo. csak hasonlít a nevük, de ez ne tévesszen meg senkit. az hbo max nem prémium tartalmakban utazik. és bár tény, hogy az hbo-s cuccok is felkerülnek a platformra, más warner csatornáké is.

meg nem írtam hírben, de a dc universe átalakul csak képregényeket kínáló szolgáltatássá.

FP Jones - 2020. 09. 24. 10:09

Van egy kis elírás: az Guardians 3 akart lenni szerintem

Ferenclabda - 2020. 09. 24. 13:33

Furcsa, hogy egy ilyen kaliberű hírt nem a DC FanDome-on jelentettek be valami jópofa karaktervideóval. Amúgy számomra érthetetlen, hogy miért nem mondjuk Warner max lett a szolgáltató neve, ha már úgysincs sok köze az HBO-hoz, és akkor senkit sem zavarnának össze.

Platschu - 2020. 09. 24. 22:19

Erre aztán roppant nagy szükség van. Már nem is tudom követni lassan, hogy hol hány szuperhősös sorozat fut. Kicsit már kiégett a műfaj, mert lassan kb. 60-80 évadnyi anyagot kellene végignézni egy DC/Marvel/Egyéb rajongónak.

winnie - 2020. 09. 24. 22:25

épp ez az, hogy nem kell. én, mint nem szuperhős néző pont azt látom, hogy képes megújulni, ld. boys, umbrella academy, de a kommersz vonalban is ott a klasszikus stargirl, a titans vagy a doom patrol, amikre nem sok panasz lehet. és pont az ilyan oldalágakban van szerintem kakaó, egy karakterre koncentráló sztorikban, ld. ez vagy a pennyworth.

szóval fura kiégésről olvasni, mennyi, egy vagy két tucat sorozatnál, amikor ott vannak 70 éve a krmik sokkal többel és köszönik, jól vannak.

kiégnu max az fog, aki tényleg azt hiszi, hogy kell neznie mindent. a műfaj nem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz