login |

A mi kis falunk: kezdett az 5. évad

2020. 09. 24. 21:30 - Írta: Desmond Wallace

Szólj hozzá | kategória: hazai termék, kritika,

Mintha csak nemrég indult volna az RTL Klub sikersorozata, pedig már az 5. évad kezdődött belőle.

Hol is hagytuk abba? A közmunkások filmbemutatóra mentek, Erika lehet, hogy anyai örömök elé néz, a pap pedig nagy bulit tartott a “templomban”. Az 5×01 sztorija egy nappal az évadzáróé után folytatódott.

A közmunkások kétharmada visszatért a faluba, de leginkább az elromlott “hőmérő” körül bonyolódott a cselekmény ebben az epizódban. Mit is mondhatnék? Ez is egy szórakoztató rész volt, de láttunk már jobbat is az elmúlt évadokban. Spoileresen folytatom a tovább mögött.

A hírekből már régóta tudjuk, hogy Molnár Áron kilépett a sorozatból, így Matyi karaktere sem tér vissza Pajkaszegre. A távozás okát nem ragozták túl, Matyi egyszerűen a fővárosban maradt. Ennyi.

Szifon igyekezett kihasználni a “sztárságból” adódó előnyöket, Viki visszatérésének pedig abszolút nem örül Zsolt, hiszen az ifjú férj már inkább Nelli bájainak hódol. Persze korábban Dorkát sem dobta ki az ágyából. Most jöhet az édes hármas?

A premier legfontosabb történetszála viszont Erikához és a terhességi teszthez kötődött. Az gyorsan kiderült, hogy tényleg gyermeket vár Károly jobbkeze, de Gyurival nem tudta megosztani a nagy hírt, a reggel igyekezetben pedig az asztalon maradt a teszt, amit hőmérőnek nézett a pajkaszegi macsó. Pali bácsi aztán megkavarta egy kicsit a helyi állóvizet, de aztán szépen lassan Gyurinak is leesett, hogy mi a helyzet.

Eseménydús kezdésen vagyunk tehát túl. Jó volt visszacsöppenni ebbe a világba, hiszen ezek a karakterek már régen a szívemhez nőttek. Ez az igazi titka A mi kis falunknak: a szerethető szereplők. Legyen akármennyire is bunkó vagy idióta az adott figura, a néző jókat tud mosolyogni rajtuk.

Törőcsik Franciska visszatérésének is örülök, az epizódra pedig 6/10-et tudok kiosztani. Számomra A mi kis falunk továbbra is kötelező szombat esti program.

ui.: Az RTL Klub miért nem árasztotta már el a bevásárlóközpontokat a sorozathoz köthető ajándéktárgyakkal? Vinnék, mint a cukrot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz