login |

Hírcsütörtök – Family Guy 20-21. évad! Bob’s Burgers 12-13. évad!

2020. 09. 24. 09:13 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: A káosz ügynökei 1. évad + Netflix: Séf show “4. évad” (egyébként a 2. évad első fele, vagy harmada)
 • Premier: The Masked Singer S4 (vendégblogger?), Agents of Chaos S1, I Can See Your Voice S1 + Finálé: America’s Got Talent S15, Resto My Ride S1
 • Teljes évados premier: The Chef Show S4 (Netflix), Haute Dog S1 (HBO Max)
 • Magyar premier – HBO GO: 10.12 A spanyol hercegnő (The Spanish Princess) 2. évad
 • Magyar premier – Epic Drama: 11.01 Az élet dicsérete (All Creatures Great és Small) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 10.02 Beépített férj (Undercover) 1. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 09.26 Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei (Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu) 12. évad (folytatás)
 • A Pank szinkronhangjai.
 • Alan Arkin (Norman) nem fog visszatérni a The Kominsky Method 3. évadjára.
 • Újabb 8 európai országban indult el a Disney+. A skandinávok mellett a portugálok, a belgák és a luxemburgiak örülhetnek.
 • A Netflix anime sorozatot tervez készíteni az Army of The Dead című, bemutatás előtt álló Zack Snyder-zombifilm spinoffjaként. Az Army of the Dead: Lost Vegas a filmben Dave Bautista által alakított karakter előtörténete lenne. Egyelőre még csak fejlesztés alatt áll a projekt, egy filmes spinoff társaságában, ami egy másik karakterről szólna.
 • Új sorozat: A Spy Among Friends – Spectrum Originals / Britbox, 6 rész, készítő: Alexander Cary, főszereplők: Damian Lewis és Dominc West – Ben Macintyre könyve (itthon: Kém ​a csapatban itt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, hidegháborús kémthriller a hírhedt Kim Philby átállásáról a KGB-hez az MI6-beli kollégája, és közeli barátja szemén át.
 • Shivaani Ghai kiemelt visszatérő szereplő lesz a Batwoman 2. évadjában. Safiyah karakterét alakítja majd.
 • A 9-1-1: Lone Star 2. évadjában kiemelt szerepet fog kapni a koronavírus, hiszen például Gina Torres új karaktere éppen ott hagyja mentősparancsnoki állást az ikerlányai miatt, amikor jön a járvány.
 • Bár a készítők elmondása szerint kaszát kapott a The Venture Bros., az Adult Swim tweetje alapján próbálnak módot találni a sorozat folytatására. Jöhet az HBO Max?
 • A The Crown 4. évad 11.15-én kerül fel a Netflix-re. Marad vasárnapi a sorozat.
 • Amerikában az Evil és a The Unicorn 10.01-jétől felkerül a Netflix-re a CBS TV Studios-szal kötött 1 éves licenc szerződés keretében, így további nézőkre tehet szert a két sorozat. Nálunk természetesen nem jönnek. Vagy legalábbis semmi nem utal erre.
 • A Buzzfeed leszerződött a Universal TV stúdióval, mely előbbi cikkei alapján fog tévés projekteket fejleszteni.
 • A FOX berendelte a Bob’s Burgers 12. és 13. évadját.
 • A FOX berendelte a Family Guy 20. és 21. évadját.
 • A Big Brother US legutóbbi kiesője nyilatkozik (itt is), és Julie Chen Moonves, a műsorvezetői is véleményt mondott a történekről.
 • Pilotszerep: Jeremy D. Howard – The Big Bad Wolfes (CBS)
 • Állandó szerep: Bae Doona, Gong Yoo, Lee Joon – Silent Sea (Netflix), Karrueche Tran – Games People Play S2,
 • Interjú: Keith Knight (a Woke készítője), Karim Amer és Jehane Noujaim (a The Vow rendezői), Ruiz de Austria és Pilar Blasco (a The Idhun Chronicles készítője, valamint a producer),
 • Az RTL Klub-nak készít Story of My Life címmel műsort Friderikusz Sándor. A Blikk-ben azt írják, hogy a műsorvezetőnek “sztárpárok lesznek a vendégei, méghozzá úgy, hogy elmaszkírozzák őket a felvétel egy részére, és amikor arról mesélnek, hogyan képzelik el a jövőjüket, saját, 10-20-30 évvel idősebb másukká lesznek átalakítva.”
 • Interjú Borsány-Gyenes Andrással, az ARENA4 vezérigazgatójával.
 • Új sorozat: Maid – Netflix, készítő: Molly Smith Metzler, főszereplő: Margaret Qualley, executive producer: Margot Robbie – Stephanie Land emlékiratai, a Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive alapján, dramedy egy egyedülálló anyáról, akiből takarító lesz, hogy valahogy megéljen, miközben a szegénység, hajléktalanság és a bürokrácia ellen küzd. A történetből kiderül, hogy lehet inspiráló és hízelgő módon bemutatni az amerikai szegénységet.
 • Pilotszkript: 137 Things My Wife Hates About Me – Quibi, többkamerás komédia, készítő: Joe Cristalli, egy férfiról, aki talál egy listát, amin az a 137 dolog szerepel, amit a felesége utál benne. És rögtön elkezd a felsorolt dolgokon változtatni.
 • A BBC3 Dance Crush címmel heti kiesős táncos randi reality-t fejleszt. Ebben profi táncosokat raknak párba amatőrökkel, hogy azt keressék, hogy a kémia a parketten kívül is meglesz-e közöttük. Lesznek feladatok, táncok, randik, minden.
 • Ewan McGregor a Stormborn című 3 részes dokusorozat narrátora lesz, ami az északi állatokról fog szólni, hogy miképp élnek túl cudar körülmények között, és hogy reagálnak a klímaváltozásra.
 • Az AppleTv+ My Kind of Country címmel, Reese Witherspoon producerkedése mellett berendelt egy zenei tehetségkutató reality-t. A zenei rendező Adam Blackstone lesz, de sok mindent nem lehet tudni róla, csak hogy le akarja rombolni a kulturális és zenei gátakat a country zenében, valamint, hogy dokumentarista érzékenységgel közelít majd a versenyvalóságshow műfajához.

17 hozzászólás Ne habozz!

Szkifi - 2020. 09. 24. 09:23

Pedig pont Alan Arkin miatt vártam a 3. évadot… :(

Cole - 2020. 09. 24. 09:40

Lehet tudni, hogy miért nem tér vissza a karaktere?

winnie - 2020. 09. 24. 09:45

nem, de nem kreatív dolog, egyszerűen csak ki akart szállni, illetve úgy volt vele, hogy 2 évadon túl nem marad. nem mostani a döntés, már a vírus előtt megszületett, és kap sztorit a kiírása.

Caligvla - 2020. 09. 24. 10:31

“A FOX berendelte a Family Guy 19. és 20. évadját” helyett helyesen: A FOX berendelte a Family Guy 20. és 21. évadját. A 19. évad vasárnap kezdődik, Stewie első szavával.

juhaszvik - 2020. 09. 24. 10:44

Arena4-es interjú:
Hogyan haladnak a tárgyalások a távközlési cégekkel, kábelszolgáltatókkal?
B.-Gy. A.: Óvatos optimizmussal várjuk a tárgyalások végét, bízunk benne, hogy még idén érdemben előre fogunk tudni lépni.

Nem értem, hogy mit kell ezen ennyit tárgyalni. Nyilván nem egyeznek a pénzzel kapcsolatos álláspontok, ami azt jelenti, hogy valaki elszámolta magát. Csak éppen az idő az Aréna4 ellen dolgozik: amíg nincsenek benne a kínálatban, addig a reklámokból sem folyik be a pénz.

Amúgy valaki mesélne róla, hogy milyen a közvetítés minősége (az NFL-ére gondolok)?

Mom - 2020. 09. 24. 11:06

juhaszvik: a TV-s minőségről nem tudok nyilatkozni, de az első héten online is elérhetővé tették a közvetítést a honlapjukon. Sokan szidták a technikai minőséget, nekem mondjuk nem volt gondom vele. Ha konkrétan a kommentátorokra voltál kíváncsi, akkor én nem éreztem nagy visszaesést Maka saját magához képest. Viszont vicces volt, mert most eredetiben is néztem párhuzamosan (nem tudtam, melyik fog menni) és elég sok mindent (a kiegészítő infókat, érdekességeket, stb) a külföldi kommentátoroktól vettek át. Lehet, hogy ez régen is így volt, de én most először láttam párhuzamosan és meglepődtem rajta.

juhaszvik - 2020. 09. 24. 11:51

Mom: arra gondoltam, hogy már lement két hétvége, és mi a tapasztalat, mennyire működik az új felállás, mennyit tesz hozzá az “új” csapat?
És persze vizuálisan is: tényleg nincs HD?

dochollywood - 2020. 09. 24. 11:56

Black Narcissus S1 /nov. 23./

https://www.youtube.com/watch?v=EVGGKyjPBWI

Mom - 2020. 09. 24. 14:18

Erre sajnos nem tudok válaszolni, minthogy:

T-Home:
Egyelőre a csatorna nem kerül be a kínálatunkba, de a tárgyalások és egyeztetések folyamatosak. A tartalom beszerzéssel foglalkozó csoportunk azon dolgozik, hogy mielőbb elérhető legyen kínálatunkba az Aréna4 csatorna. Bízunk benne, hogy ez mielőbb meg tud valósulni.

De hátha jár erre olyan is, akinek már van :)

Scat - 2020. 09. 24. 15:38
Qedrák - 2020. 09. 24. 16:48

A spanyol hercegnőt nem csak októberben kezdik el vetíteni?
Amúgy szeretnék majd írni róla. :)

winnie - 2020. 09. 24. 16:53

hisz azt írom:) 10.12 itthon – 10.11 odaát.

Qedrák - 2020. 09. 24. 17:08

Oks, teljesen vak vagyok. :D

kiskiraly - 2020. 09. 24. 21:15

Magyar Narancs, 2020 szeptember
Enyedi Ildikó-interjú, 22. oldal

Most hogy kipipálta, ezt az évtizedek óta dédelgetett filmtervét [saját megjegyzés: a film A feleségem története, premierje idén lenne], rátér a mások régi filmtervére is? A Szilárd Leó-filmre gondolok, amely – mint nyilatkozta – pszichopata produceren bukott el.

Most épp más dolgok izgatnak, pályáztam például egy tévésorozattal, amely a nyolcvanas évek magyar számítógépes színterén játszódik. Egy kis csapatról szól, amely arra verbuválódik, hogy elkészítsen egy játékot. Benne van a kor nyüzsgése, az a fedő alatt tartott, de sokszínű és egymás felé nagyon nyitott kulturális közeg, amely a hivatalos kultúra alatt, attól függetlenül létezett.

Ez szerintem HBO-s vagy Mecenatúrás lehet, mert nem hiszem, hogy ilyen réteg sorozatot a két nagy bevállalna.

Flanker - 2020. 09. 24. 21:19

Kiskiraly: Ó,a Novotrade sztori minden fikció nélkül elég érdekes és kacifántos :)

kiskiraly - 2020. 09. 24. 23:39

Flanker: Számomra eddig nem volt ismerős az a sztori. wiki alapján kétségkívül érdekes a története.

Gondolom érzelmi dolgok lennének elsősorban benne. Lehet hogy ezúttal itt is két szereplő ugyanazt álmodja: egyazon Commodore 64-es játékban vannak :)

Nemzetközi Emmy jelölések.
https://www.iemmys.tv/2020-international-emmy-awards-nominees-announced/

kiskiraly - 2020. 09. 25. 00:00

Az osztrák ORF és a német MDR tévéfilmet készít egy Falco-dal (Jeanny) alapján.
https://www.dwdl.de/nachrichten/79532/mdr_und_orf_drehen_film_auf_basis_eines_falcosongs/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz