login |

Sorozat a sorozatban

2020. 09. 24. 17:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ilyenek voltak,

A #blackAF pilotja közben jutott eszembe, hogy mindig vicces látni, amikor egy sorozatban egy másik sorozat plakátja tűnik fel. Nem tudom, miért, de vicces. (Kenya Barris másik sorozatának, az Astronomy Club: The Sketch Show-nak a plakátja volt látható egy pillantásra.)

Ráadásul az elmúlt hónapokban több Netflix-sorozatot is néztek más sorozatokban tévében – nem csak Netflix-sorozatokban. A fenti példában a kapcsolat egyértelmű volt, de a Curb Your Enthusiasm 10 évadjában Larry David-ék szerintem csak tök véletlenül épp egy Ray Donovan-reklám környékén jártak. Legalábbis nem hinném, hogy a magyar HBO-nak akartak keresztpromózni, hiszen itthon a Showtime sorozata is ott megy.

1 hozzászólás Ne habozz!

juhaszvik - 2020. 09. 25. 08:46

Ilyen találatom nekem is volt: az egyik netflixes koreai sorozat szereplői egy olyan megállóban álltak, ahol egy másik szintén netflixes sorozat plakátja volt. Nem vagyok nagy fogyasztója a zsánernek, de pont mindkettőbe belenéztem (más kérdés, hogy két rész után mindkettőt dobtam).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz