login |

Spinoffot kap a The Boys

2020. 09. 25. 17:50 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek, ,

Az Amazon berendelte sorozatnak a The Boys spinoffját. Avagy, Seth Rogen-t idézve: “Bővül a The Vaught Cinematic Universe.” (De Eric Kripke is lelkesnek tűnik.) Oké, erre nem számítottam, de persze evidens, így belegondolva, hiszen a Garth Ennis és Darick Robertson képregénye alapján készített, ultraerőszakos és szatirikus The Boys piszok sikeres az Amazon Prime Video-n.

A The Boys-spinoffnak még nincs címe, de a készítő, Craig Rosenberg már jó ideje dolgozik rajta (ő lenne a showrunner, de persze Kripke és Rogen-ék executive producerkednének), és a koncepció szerint egy, a Vought International által irányított szuperhős főiskolában játszódna, az egyetlenben Amerikában, ahova csak olyan fiatalok járhatnak, akik rendelkeznek valami szuperképességgel. Részben fősulis, részben Hunger Games-es megközelítést kap.

A leírás szerint a spinoff tovább vinné a The Boys tiszteletlen, erősen korhatáros stílusát (+ szívét, szatirikus látásmódját és raunchy-ságát (erre majd mondtok valami jó magyar szót)), miközben bemutatná a hormonokkal túltöltött, egymással folyton versengő Supe-ok világát, ahogy azok fizikai, szexuális és morális tűrőképességét próbára teszik, annak érdekében, hogy “diploma után” a fiatalok minél jobban fizető melókat tudjanak leakasztani a legjobb városokban.

9 hozzászólás Ne habozz!

Mardred - 2020. 09. 25. 18:43

Nem igazán látom a helyét ennek a spinoffnak így, kíváncsi vagyok, hogy ebben minek a kigúnyolására helyezik a hangsúlyt.

Hádész - 2020. 09. 25. 19:13

Mardred: Szerintem a leírásban benne van, mit gúnyolnának ki. Szerintem ennek a spinoffnak van is létjogosultsága, ha ugyanolyan szellemes és elborult tud lenni, mint az anyasorozat, csak éppen mást boncolgatva.

winnie - 2020. 09. 25. 19:14

hahh, hát mégis!:) a fiatalokat mutatják be görbe (vagy egyenes) tükrön át. kiapadhatatlan forrás szerintem. mint ahogy a világ is elég gazdagnak tűnik, hogy a mitológiájára építkezzenek, de minden azon múlik, hogy történeti és karakteri szinten mit tudnak hozni. mert maga a téma egyébként egy epizódba is beleférne, egy mellékágként, egy teljesen vázat felhúzni rá már keményebb dió.

Alain Prosztó - 2020. 09. 25. 19:17

Nem tököltek, addig ütik a vasat, amíg meleg. Nagyon helyes. :-)

Hádész - 2020. 09. 25. 20:42

winnie: Lehet keményebb dió, de ha esetleg elkezdene kifulladni, meg lehet keverni a lapokat. Áttenni őket más szituációba, pl terepgyakorlatos szezon, vagy csak simán elhagyják az “iskolapadot”, így lehet a karaktereket is fejleszteni. Ha jól csinálják, tartósabb sorozat is lehet belőle.

heidfeld - 2020. 09. 26. 09:37

Kifigurázni főiskolás filmeket, sorozatokat? Extrém, különleges képességek? Kritika mellett, még humoros is lehet? Bármelyik The Boys szuperhős, itt is feltűnhet?
Ide vele!
Simán lehet, akár 2-3 spinoff is, Vought-világában.

dvd24 - 2020. 09. 26. 09:52

Volt a Kurt Russellel egy hasonló témájú film, a Sky-High. Ha olyasmi lesz csak R-rated akkor én tuti nézni fogom. :)

nade - 2020. 09. 26. 16:35

A címe kreatívabb lesz remélhetőleg, és nem csak pl The girls
:D

Maala - 2020. 09. 27. 22:06

Nade kérlek, legalább egy The Teenagers belefér, nem?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz