login |

Challenger: Az utolsó repülés

2020. 09. 26. 12:37 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: doku, kampány,

A Challenger: The Final Flight előzetesénél már kibeszéltük, hogy vajon a 30-on aluliaknak jelent-e valamit a Challenger neve, illetve az, ami történt vele 1986-ban, most csak rádupláznék a dokusorozatra, mert gondolom már van, aki végignézte és tudja, hogy jól sikerült-e, illetve, hogy leköti-e a nézőt ez a 4 epizód, ami nem csak a katasztrófával foglalkozik, hanem az előzményekkel és az utózöngékkel is.

4 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2020. 09. 26. 16:35

Még nekem sem sokat mond, csak valami halványan dereng gyerekkoromból, hogy akkoriban beszéltek róla, csak még fel sem fogtam, hogy mi ez. Szóval ezt most szépen meg is nézem:) Szerintem 40 alattiaknak csak akkor mond valamit, ha űrrepülés-fanok és mindent elolvastak a témában.

JBG - 2020. 09. 26. 21:38

Elképesztően erős tartalom, a Last Dance stílusa (rengeteg adat váltakozó idősíkokon plusz az emberi hátterek) megspékelve a NASA/űrrepülés menőségével viszont árnyalva az esemény alapvető tragikumával.

Ami talán kicsit nehézzé teszi, hogy a megszólalók közül nagyon sok egyforma arc, egyforma korú és megjelenésű ex-mérnök és NASA szakember van, amikor nincs kiírva hogy ki beszél, észnél kell lenni hogy az ember ne veszítse el a fonalat.

Rapguruz88 - 2020. 09. 27. 07:20

Így van,JBG, ezt a vége felé el is engedtem, aki beszélt az szakember, mérnök, stb volt.. Nehéz volt követni h éppen ki kicsoda, de annyira nem is az volt a lényeg számomra

Betti - 2020. 09. 28. 10:33

2 nap alatt megnéztem, a szokásos magas Netflix doku színvonalat hozta. 27 évesen nekem csak maga a robbanás ténye volt meg a témában, így rengeteg új információt adott, imádtam (amellett, hogy lelkileg megterhelő, nem könnyű nézni).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz