login |

Lesz új Pretty Little Liars-sorozat

2020. 09. 28. 19:36 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek, ,

Szerencsére már egyre ritkábban futok bele abba, hogy valaki tévesen egybemossa az HBO Max-ot az HBO-val – csak a nevük hasonló, előbbi platformon jó pár Warner csatorna kínálata elérhető, de a saját sorozataival nem a prémium kategóriát célozzák meg, hanem a szélesebb közönségre utaznak, és talán ez a következő infó is meg fogja ezt erősíteni.

Pár hete írtuk a reggeli hírblokkban, hogy a Riverdale-es Roberto Aguirre-Sacasa elkezdett dolgozni a Warner tévéstúdiójának a Pretty Little Liars rebootján, ami természetesen új szereplőkkel és sztorival érkezne, ha érdekelni fogja valamelyik csatornát vagy platformot. Akkor a legnagyobb esélyesnek a projekt megszerzésére az HBO Max tűnt, s lőn, pár napja be is jelentették, hogy az HBO Max berendelte 10 részre a Pretty Little Liars: Original Sin-t.

A Freeform sorozata 3 éve fejeződött be 7 szezonos futás után, azt I. Marlene King készítette Sarah Sheperd könyvei alapján, a mostani sorozat viszont anyuja viszont Lindsay Calhoon lesz és egy alternatív, horroros, coming-of-rage-es megközelítése lesz az alapsztorinak.

A történet új városban fog játszódni, új karakterekkel – de az ígéretek szerint, miközben sajátot fognak alkotni, s megkülönböztetik magukat az eredeti PLL-től (többek között új, váratlan elemekkel), azt azért kánonként fogják kezelni. A hivatalos szinopszis:

20 évvel ezelőtt események tragikus sorozata majdnem összeroppantotta Millwood kékgalléros, munkás városát. Most, a jelenben pár, igencsak eltérő személyiséggel rendelkező tinédzser lány (az új Hazug Csajok) azon kapja magát, hogy egy ismeretlen (akire, mint ‘Assailant’ hivatkoznak) zaklatni kezdi őket azzal a céllal, hogy megfizessenek azon titkos bűnért, amit két évtizede szüleik elkövettek – és a sajátjaikért is.

Szóval a Gossip Girl rebootja után Pretty Little Liars is. Mi lesz a következő? Teaser előzetes a tovább mögött

6 hozzászólás Ne habozz!

Cleda - 2020. 09. 29. 00:05

Szerintem a Perfectionists ilyen szempontból érdekesebb alaptörténettel állt elő, még az új karaktereknek is egész korrekt háttérsztorijaik voltak. Sokkal jobban is működött volna, ha nincs vonatkozása az előző szériához.
Mondjuk a PLL fényjelezés nem segített rajta semmit, mindenesetre még túl korainak érzem a 3 éves lezárást, hogy már a második!!! reboot jöjjön belőle. Talán bepróbálom majd, úgyis a kukában végzi az, ami nem jó.

Silver-sama - 2020. 09. 29. 03:06

Jóformán most ért véget, szóval rebootolni nem látom megfontolt ötletnek. Legyen csak újabb spin-off vagy élesszék fel a perfectionistet, az cliffhangerrel ért véget.

winnie - 2020. 09. 29. 05:31

írtam, a PLL kánon. ez egy spinoff, ha úgy tetszik. azért nevezik rebootnak, mert újraindítják a sorozatot. értsd: ismét lesz PLL. nem azért, mert elölről kezdik el.

Hagrid Barátja - 2020. 09. 29. 09:31

Amugy perfectionist az nem reeboot hanem folytatás egy spin-off. Egyébként azt kellett volna folytatnia Robertonak nem elkezdeni egy újat….

winnie - 2020. 09. 29. 11:00

spinoff, mint a ravenwood, főleg, mert még szereplőket is átvett, de ami megbukott, azt nem érdemes folytatni, plusz az a sorozat nem a sajátja, más sorozatát senki nem akarja átvenni, ha az alternatíva egy saját indítása.

de ahogy írom, ez is kezelhető spinoffként, a cím is erre utal, csak a kettő között jó eséllyel nem lesz más kapocs a történeti párhuzamon kívül, bár persze bármikor meglephetik a nézőt.

DarkEagle - 2020. 09. 29. 12:29

Ennyi erővel az HBO MAX megmenthetné a Siren-t is az legalább mond is valamit mert ez a sori nem sok mindent ér. De hát erre van kereslet ugye ami szomorú.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz