login |

Délelőtti videó 3.: Life

2020. 09. 30. 11:30 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: Anglia lecsap, video,

A BBC a Doctor Foster egyik karakterével (is) csinált egy sokszereplős This Is Us-szerű drámát? Valahogy nem nagyon látni, hogy mivel akarják megfogni a nézőt. Elég a készítő, Mike Bartlett személye meg az “univerzum”?

A főhős Gemma Foster karakterének szomszédja lesz, de a sorozat egyébként egy nagy, manchester-i társasházra koncentrál, melynek lakói úgy döntenek, hogy kilépnek személyes terükből és közelebbről is szemügyre veszik más emberek életét. A sorozat azzal a hittel foglalkozik, ami szerint az ember képes a modern izoláció legyőzésére, kapcsolatok kialakítására, törődésre, szeretetre és változásra.

A tovább mögött előzetes. Szereplők: Alison Steadman, Peter Davison, Adrian Lester, Victoria Hamilton, Adam James, Rachael Stirling, Calvin Demba, Saira Choudhry, Erin Kellyman, Melissa Johns, Elaine Paige, Susannah Fielding.

Tartalék:

Life – Launch Trailer

What happens when we step out of our personal space and take a closer look into other people’s lives?Life, a brand new six-part series, coming this autumn to BBC One and BBC iPlayer.

Posted by BBC on Friday, September 4, 2020

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz