login |

Emlékeztető: A beépített férj 1. évad

2020. 10. 02. 21:00 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Anglia lecsap, minisorozat,

Ma. 23:00. HBO3. Undercover – 1×01-02 (eredeti előzetes) – az HBO GO-s premier után 3 évvel végre a tévében is?

Mivel senki sem javított ki (eddig), úgy veszem, hogy tévés premierről van szó, korábban legalábbis biztosan nem írtunk arról, hogy az Undercover az HBO-n is ment volt. Ha meg igen, akkor fogjátok fel a posztot jelzésképp, hogy ez az angol bűnügyi sorozat (elvileg) le fog kerülni az HBO GO-ról (mint az ugyancsak tévés premier előtt álló Wrong Mans), legalábbis a csatorna aloldala alapján.

Az ilyen lekerüléseket nem szokta az HBO sem nagydobra verni, ezért is csináltam ezt a posztot, ahol el lehet olvasni, hogy mi minden került le (tudomásunk szerint) a streaming platformról – ha valaki még tud címeket, akkor jelezheti.

A sorozat címe egyébként “vicces”, mert ugye nem elég, hogy van nekünk egy ilyen című tavalyi belga sorozatunk, de 2015-ben az angoloktól is érkezett egy zsarus komédia. Ez sem színtiszta krimi, anno politikai thrillerként írtuk le az Adrian Lester és Sophie Okenodo főszereplésével készített 6 részes minisorozatot, amit a pár remek darabot már szállító Peter Moffat jegyez.

A hivatalos HBO-s tartalom:

Az évadnyitó epizódban találkozhatunk Maya Cobbinával, a határozott és szenvedélyes ügyvéddel, aki kiáll az igazság védelmében. Az elmúlt húsz évben Maya a halálraítélt Rudy Jonest védte, akit igazságtalanul ítéltek el egy gyilkosság elkövetése miatt. Maya nemcsak legkedvesebb barátjaként tekint a férfire, az esete arra készteti, hogy harcoljon a mélységes igazságtalanságok ellen, amiket két évtized alatt elszenvedett. Angliába hazatérve Maya az első fekete bőrű vezetője lesz a Főügyészségnek.

1 hozzászólás Ne habozz!

jelenvalólét - 2020. 10. 02. 21:28

Sőt, a zűrzavart fokozandó, van még egy bolgár sorozat is, a Pod Prikritie is, amely szintén Undercover név alatt is fut, legalábbis itthon, egyes tartalommegosztóknál.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz