login |

Délelőtti videó 3.: Trickster

2020. 10. 06. 11:30 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, video,

A kanadai CBC új sorozata valamikor ősszel kerül bemutatásra és Eden Robinson könyve, a Son of Trickster alapján készült.

A történet egy őslakos tini srácról szól, aki suli utáni munkával és ecstasy-eladással próbálja eltartani diszfunkcionális családját, azonban egyszercsak látomásai lesznek (beszélő hollókkal és doppelgangerekkel), és felfedezi, hogy családjának kapcsolata van a mágiával. Az élete pedig a feje tetejére áll.

A tovább mögött előzetes. Főszereplők: Joel Oulette, Crystle Lightning, Craig Lauzon, Anna Lambe, Kalani Queypo, Thomas Hynes. Gail Maurice és Georgina Lightning.

2 hozzászólás Ne habozz!

cherockee - 2020. 10. 10. 14:16

Meg is jelent az első rész, pont olyan, mint a trailer, nekem nagyon bejött, ajánlom.

Hangulatra fura mód a Cardinal jutott eszembe elsőnek, asszem az is CBC produkció, nem lepne meg ha lenne átfedés a készítők között, hangulatos nagyon, és most láttam, hogy már a második évad is be van rendelve (sorozatjunkie reggeli hírek között találtam). Ha a trailer tetszett, érdemes belekezdeni.

winnie - 2020. 10. 10. 14:42

juhú!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz