login |

Délelőtti videó 4/1.: Dancing With The Stars – Mindenki táncol 1. évad

2020. 10. 06. 11:55 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: hazai termék, reality, video,

Vagy Szombat Esti Láz 6. évad, ugye.

Nem irigylem a TV2-t celebes valóságshow-premierje kapcsán, hiszen a tovább mögötti előzetesben is úgy próbálják eladni a sztártáncos reality-t (ami ugye eredetileg Strictly Come Dancing, csak Amerikában és nemzetközileg lett Dancing With The Stars), mintha az valami újdonság lenne itthon (vajon az 58 országban mi is benne vagyunk?), pedig ugye több, mint 14 éve az RTL Klub lenyúlta a formátumot – akkor esetleg megpróbálhatnák a Nagy Duett táncos spinoffjaként is reklámozni, nem?

Bónusznak még megnézhető a táncoló férfi celebeket és női celebeket bemutató promó is.

8 hozzászólás Ne habozz!

Tomi - 2020. 10. 06. 12:47

Szerintem óriási nagy bukás lesz, mint általában a Tv2-es műsorok nagyrésze. Nem véletlen, hogy a legutóbbi Szombat esti lázat is már csak az RTL2-n adták évekkel ezelőtt, mert nem országos csatornára való már a táncolgatás itthon. A külföldi sztár versenyző meg tipikus felesleges rongyrázás szerintem, ami semmit nem tesz hozzá, viszont viszi a pénzt rendesen.

len90 - 2020. 10. 06. 14:45

Én nem hinném, hogy akkora bukás lenne, legalábbis szerintem biztos nem lesz “dead upon arrival”, inkább azt tudom elképzelni, hogy szépen lassan fürdik be.

Először is a felélesztések tudnak sikeresek lenni, elég a Házasodna a Gazda, a Got Talent vagy Farm formátudomkra gondolni, de pl. a VV4 is hatalmas siker volt 5-6 évvel a 3. évad után.

Továbbá az elmúlt években annyira átrendeződött a TV-s piac, mivel eleve kevesebben néznek TV-t, mostmár a relatív sikerhez nem kell egy műsorszámnak minden célcsoportnak megfelenie, ha jól betalál egy rétegnek az manapság már eredményezhet jó nézettségi számokat. Elvégre a jó mostmár kb. 700e+ teljes néző és 300+ 18-49-es környékén mozog, míg 10 éve ez kb. 1.5 milliónál és 500+-nál kezdődött…

Egyedül az kérdéses, hogy a Mi kis falunkkal hogy fogja bírni tartani a lépést…

derek - 2020. 10. 06. 15:59

Az első adást tuti sokan megnézik. Gaby Spanicnak itthon elég sok rajongója van. Mondjuk ő (is) az RTL Klub sztárja volt , hiszen a Paula & Paulina is ott debütált anno és talán a többi sorozata is. Remélem ő nyeri a magyar verziót! :-D A műsor hátránya a maratoni hosszúság + sok reklám lesz. Számomra a celebversenyzők sem olyan hű , de érdekesek. Úgy tudom , hogy az A mi kis falunk helyett október 24-én már az Apatigris lesz. Az meg sajnos nem lett olyan jó sorozat! Szóval még nyerheti a szombatot a DWTS.

winnie - 2020. 10. 06. 17:04

a sok rajongó kapcsán az ezer is sok, a tízezer, az 50 ezer meg plàne, de ennyi nem pszt vagy szoroz, egyébként is ki tudja mennyire venne rá egy ember tánca egy 3 órás műsorra valakit, ami egyébként nem érdekelné. és ugye a táncolás ténlyleg kábelre szorult egyszer már.

az apatigris kapcsán meg nem az számít, hogy jó-e, hanem hogy nézik-e. a nyitány nagyon jó számokat hozott. most eldől, hogy bödöri zunhanàs lesz vagy tarolás a’la mi kis falunk.

Desmond Wallace - 2020. 10. 06. 18:31

“A mi kis falunk helyett október 24-én már az Apatigris lesz. Az meg sajnos nem lett olyan jó sorozat! Szóval még nyerheti a szombatot a DWTS.”

Petitigris egyórás, a táncika meg három. Az Apatigris után csak filmek lesznek, azokkal talán könnyebb dolga lesz a táncikának.

Pribi - 2020. 10. 06. 23:11

Bennem felötlött az a gondolat is, hogy Gaby ugyan ad egy reklámot a műsornak, viszont a spanyolok nem nézhetik élőben a műsort, ezért nem számítanak a nézettségbe. Kérdés, hogy mennyi magyart vonz be, de fogadni mernék rá, hogy nem fog kiesni.

derek - 2020. 10. 08. 21:39

Benéztem! Szóval az Apatigris 21:00-kor fog kezdődni. Akkor előtte marad a “Falunk”.

Én Spanicknak drukkolok! Nyerje csak meg! :-D Amúgy jó sokáig marad még hazánkban , mert lesz még néhány közönségtalálkozója szerte az országban.

winnie - 2020. 10. 09. 05:42

csak az 1×01-re, nem?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz