login |

Emlékeztető: Rosszkor, rossz helyen 1. évad

2020. 10. 07. 21:00 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Anglia lecsap,

Ma. 23:00. HBO3. The Wrong Mans – 1×01-02 (pilotkritika + évadkritika + eredeti előzetes) – az HBO GO-s premier után majd 3 évvel végre a tévében is?

Ugyanaz a helyzet, mint az Undercover esetében, elvileg a sorozat le fog kerülni az HBO digitális platformjáról, így még megfuttatják a tévében is. És milyen jól teszik! 2013-ban ugyanis még közel sem volt annyira ismert James Corden, hogy erre a bűnügyi komédiára ráugorjon a nép, de talán most majd felkapják rá páran a fejüket.

Persze csak akkor, ha más is úgy szereti ezt a műfajt, mint én. Nekem ugyanis a heist és a slasher mellett a… nem tudom egy szóban leírni, de olyasmire gondolok, amikor valaki ártatlan bajba keveredik, amiből próbál kimászni, de egyre mélyebbre kerül a slamasztikában és hőssé válik. Arról nem is beszélve, hogy mindezt most komédiaként tálalják.

Szóval csak tessék esélyt adni neki, én megyek búsongani, hogy nem lett semmi a nemrég a Showtime-ra tervezett amerikai változatból, amiben Jillian Bell és Ben Schwartz is szerepelt volna. A hivatalos HBO-s tartalom (ha valakit a szikárság érdekel), a kép alatt:

A Berkshire megyei tanács hivatalnoka, Sam Pinkett szemtanúja lesz egy autóbalesetnek, ami egy elhagyatott útszakaszon történt. Ezek után felveszi az elhagyott, csörgő mobilt, amiben egy hang azt mondta, ha nem lesz ott öt órára, akkor megölik a feleségét. Phil Bourne, az irodai postás, aki odavan az izgalmakért, arra biztatja Philt, hogy ne szóljanak a zsaruknak, hanem mentsék meg a nőt. A hívó Mr. Stevensnek szólította Samet, ezért elhatározzák, hogy ezen a nyomon indulnak el.

1 hozzászólás Ne habozz!

speranza - 2020. 10. 07. 21:21

Csak az első évadot láttam belőle, de az nagyon jó volt. Nem mindenki vevő rá, de ez a fajta “elszállt” angol humor szerintem felülmúlhatatlan. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz