login |

A Star Wars Detours-ról még tényleg nem írtunk?

2020. 10. 08. 17:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: animáció, video,

A minap hallgattam egy Writers Panel-podcastet, ahol szóba került egy korábbi Star Wars-sorozat, ami sosem került képernyőre. Először azt hittem, hogy az SW: Underworld-ról van szó, ami kapcsán a napokban Ron Moore elmondta, hogy ő is dolgozott rajta (ugye ez lett volna az élőszereplős sorozat sok éve, amihez 50-100 szkript is elkészült, és nálunk vagy a környéken tervezték volna forgatni), de nem, a Star Wars Detours-ról.

Rémlett a projekt, de meglepett, hogy még hírben is alig foglalkoztunk vele, pedig az SW-fanatikusok egy része biztosan hallott róla.

Szóval a Junkie-n konkrétan 7 éve említettük, a Clone Wars kaszájának hírénél, hogy csúszik, és végül nem csak megírtak, hanem el is készítettek belőle 2 vagy 3 évadot (39 rész lett teljes, 62 szkriptet pedig befejeztek) de lehet, hogy sosem kerül bemutatásra. Mindez mondhatni az új filmes trilógia érkezése miatt.

Pedig szerintem sokan örültek volna a Robot Chicken-ös Seth Green és csapata által jegyzett animált komédiának, ami inkább paródiának lett volna tekinthető, és elmesélte volna, hogy mi történt az előzmény trilógia és az eredeti trilógia között. (A hangok közül Seth Green lett volna Obi-Wan Kenobi, Seth MacFarlane pedig Palpatine, miközben több karakter megkapta volna filmes alakítóját hangnak.)

A poszt tényleg csak ennek említése miatt került ki, illetve a tovább mögötti 4 perces előzetes és pár részlet kirakása végett. És azért, mert a 2015-ös kaszát követően 2018-ban a Lucasfilm új védjegyoltalmi kérelmet adott be a sorozatnak, szóval a remény hal meg utoljára.

4 hozzászólás Ne habozz!

dexike3 - 2020. 10. 08. 18:39

kár érte. esélytelen, hogy a Comedy-n landoljon. a sok-sok “dobozban” tartott film/sorozat mellett landol

zagloba - 2020. 10. 08. 21:56

Nagy kár, zseniális pedig!

Sajnos a Lucasfilm mostani vezetése túl gyáva ahhoz, hogy bemutasson egy ilyen sorozatot.
Minden eddigi megmozdulásuk a másolós biztonsági játék, egyetlen önálló, eredeti ötlet nélkül (bébi Yoda, The Mandalorian – aki lényegileg Boba Fett karaktere, Kenobi-sorozat, stb. és akkor még a filmekről nem is beszéltem).

Mate4182 - 2020. 10. 09. 00:41

Lehetett volna a Sethek bosszúja (elnézést kèrek)

TBorg - 2020. 10. 10. 19:33

Ezeken a kiemelt jeleneteken jókat nevettem!
Remélem nem hagyják veszni, mert az hatalmas ziccer kihagyás lenne!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz